Güzellik & Bakım Yüz serumuna alerjiniz var mı? Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 36 Yapay Zekaya Sor Cilt tiplerine uygun serumlar vardır kullanırken alerjiler meydana çıkar. Böyle bir şeyle karşılaştınız mı? Güncellemeler1 yıl #yüzbakımı 😃 Güncellemeler1 yıl Süper soru.. Yüz serumuna alerjiniz var mı? Cevapla Cilt Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 14,4b cevap paylaştı. Hayır ama her cilt tipinin ihtiyacı farklıdır gadası 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. alerjim var evet 1 2 Yorumla Bravehrart 1 yıl Erkekler de mi kullanıyor? 🙄 u Barış_LonelyForever 1 yıl bilmiyorum ben kullanmam :d
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Cildime uygun serumlar olmasına dikkat ederim her zaman. 1 0 Yorumla
Ekimçiçeği Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Hayır ama genelllikle göz altı kremleri kullanmamı yorum alerji yapıyor bana 1 0 Yorumla
Esrihbaenl Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 732 cevap paylaştı. Alerjik bir cildim var, genellikle ilk test ederim. 1 0 Yorumla
Atarlikizzz00 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Cildimi mahveder diye korktugumdan almıyorum ki yaşım için de çok erken zaten 1 0 Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Gül lü şeyler cildimi kurutuyo zaten kuru cildim gül lü şeyler daha da kurutuyo 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Hayır yok. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. bilmem hiç kullanmadım ki : ) 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Kullanmadım o yüzden bilmiyorum 😂 1 0 Yorumla
u Bahar_555 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 905 cevap paylaştı. Hayır bende olmadı, kullanmadım 1 0 Yorumla
uyuyangüzel_00 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 92% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır ama her cilt tipinin ihtiyacı farklıdır gadası
alerjim var evet
Erkekler de mi kullanıyor? 🙄
bilmiyorum ben kullanmam :d
Cildime uygun serumlar olmasına dikkat ederim her zaman.
Hayır ama genelllikle göz altı kremleri kullanmamı yorum alerji yapıyor bana
Alerjik bir cildim var, genellikle ilk test ederim.
Cildimi mahveder diye korktugumdan almıyorum ki yaşım için de çok erken zaten
Gül lü şeyler cildimi kurutuyo zaten kuru cildim gül lü şeyler daha da kurutuyo
Hayır böyle bir durum hiç yaşamadım..
Hayır yok.
bilmem hiç kullanmadım ki : )
Kullanmadım o yüzden bilmiyorum 😂
Hayır bende olmadı, kullanmadım
Bilmem hiç kullanmadım
Böyle şeyler kullanmıyorum ben
Hiç birine inanmıyorum
Hayır yok
yoktur