Güncellemeler
1 yıl
Ben ince belli fit bir vücut yapısında değilim. Ama yüzüm cildim falan maşallah genç duruyor. Alkol sigara içmiyorum. Bol bol meyve, yoğurt, ceviz, protein aldığımdan olsa gerek çok şükür cildimde yaşlılık emaresi yok. Kişisel bakımı da imkanlarım dahilinde yapıyorum. Manikür ağda evde yaparım makyaj pek yapmam. Erkekler bedene daha odaklı gibi geliyor bana.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Zamanla verirsin kilo ya azimli ol hallolur inşallah
olabilir tabi, erkeğe de bağlı erkekte biraz kiloluysa senin kadar olmasa gayet olur.
95 biraz fazla ya 80 olsan neyse
Evet neden tercih etmesin ki
Sağlıklığımı korumak için uyguladığım ve sonuç olarak 3 ayda 10 kilo verdiğim yöntemi söyleyeyim,
düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 13 yıldır kilomu koruyorum.
Ya bende insülin direnci var. Adet düzensizliğim var. Ondan böyleyim iş de yok. Evdeyim hep. Yarın yürüyüşe çıkacağım öyle yürüyüş yaptığımda 12 bin adım falan atıyorum adım sayar var telefondan onlara bakıyorjm ama yaptığım tek şey yürüyüş
Geçmiş olsun acil şifalar diliyorum
Azimli ve kararlı olursan istediğin bedene inersin ben inanıyorum
Ben senin gibi kilolu kadınları beğeniyorum, tatlısınız bence
Seven hertürlü seviyor merak etme
Ederiz
Dediğim gibi insan ol kilona bakmam
Kaç yaşındasın
Sorudaki yaş aralığım doğru
Mesaj atabilir misin bana