çevremde yaptıranlardan gördüğüm sert yapay bi dokusu var ama zamanla yumuşuyor ve görüntü tatmin edici
bir erkek için hissi nasıl dokunmak gerçeğiyle aynı hissi veriyor mu?

çevremde yaptıranlardan gördüğüm sert yapay bi dokusu var ama zamanla yumuşuyor ve görüntü tatmin edici
bir erkek için hissi nasıl dokunmak gerçeğiyle aynı hissi veriyor mu?

Hayır slikon hep silikon olduğu belli
Hafif sarkık meme bile daha güzel silikonludan. Yapay olduğunu hissediyorsun tahrik etmiyor bile. Bazılarının yanlarında boşluk bszılarının altında bıçak izi filan var doğal ile aynı olur mu? Bence en doğalı en güzeli sağlık sorunu yoksa yaptırılmamalı
bana da öyle geliyor çok yapay bi görüntü erkekler his konusunda nasıl onu merak etmiştim, tabi bi kıyafetle de güzel görüntü sunuyor o ayrı
Merhaba! 🌸 Meme silikonu konusundaki merakını anlıyorum. İlk başta biraz sert ve yapay bir hisse sahip olabilirler, ama zamanla yumuşarlar. Genellikle, nihai sonuç tatmin edici bir görünüme ve dokunma hissine sahip olur. Özellikle kaliteli silikonlar kullanıldığında doğala oldukça yakın bir yumuşaklık elde edilebilir.
Erkekler için bu hissin nasıl olduğu ise kişisel deneyime bağlıdır. Bazı erkekler oldukça gerçekçi bulurken, bazıları için fark edilebilir olabilir. Her iki durumda da önemli olan, senin kendini nasıl hissettiğin ve özgüvenin. Eğer bu değiştirme seni mutlu ediyorsa, başkalarının görüşleri ikinci planda kalmalı! Sen hep güzel ve özelsin! 🌟💖
Cevap
12Cevap
Açıkçası hiç silikonlu bir göğse dokunma şansım olmadı, bilmiyorum o yüzden ama ben de merak ediyorum
fazla sıksa yamulacak balon gıbı degılmı sankı
Görüntü olarak gördüm hep dokunmak nasip olmadı henüz
Yaptırma hiç güzel hissi yokkeyif almadım yapaylıgı çok net
Yapay olduğu belli oluyor sanırım
Dokunmadım hiç AMA GÜZEL
Görüntüsü çok hoş. Tavsiyem çok küçük değilse yaptırma
Top gibi görünüyor
evet ama çok kötü değil giydiklerin de daha iyi duruyor hem
Giyinikken iyi duruyorda soyunukken hoş görünmüyor iğne batsa patlayacak gibi. Ben estetiğe karşı değilim ama doğal görüntü severim. Zevkler ve renkler tartışılmaz. Sen bilirsin yani
Hiç tutmadım
Sanirim öyle bir kadınla yatmistim
Dokunmadım hic
Bence vermiyor
Kaç beden senin
benim iyi de merak ediyorum
Çok mu küçük ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?