Çoğu arkadaşim bundan kullanıyor hatta daha dolguluları var erkeklere aciyorum beyler evleneceginiz kisiyi iyi seçin 😂

Erkeklere acıyorum lafına bitiyorum ya 😀😕
Velev ki kandırıldık.. ee eninde sonunda orjinalini görmeyecekmiyiz ya da bir şekilde ortaya çıkmayacak mı? Evrakta sahtecilik ve yalan beyanda bulunmaktan yol verilir itinayla bu durumda 😀
Sizlerede hak vermek gerekli
Düm düz popo ile dolaşmak bir bayanı üzer
Neden ben dersiniz
Ben kullanmiyorum ki
Sizin ihtiyacınız olmaması güzel...
İhtiyacı olan bayanlardan bahsettim
Kolay olmamalı ve zordur düz kalçalara sahip olup , diğer bayanlar gibi çekici olamamak.
Dogru haklisin
Dışardan bakınca vücuda da bakınca destekli kullanıp kullanılmadığı benim açımdan anlaşılıyor erkeklerdede göz var 15 dk incelerken anlamıyorsa kör heralde dkkd
Cevap
19Cevap
makyaj, silikonlu sütyen, silikonlu külot silikon dudaklar silikon göğüsler... bakalım sırada ne var. işiniz gücünüz üç kağıt ya
Al işte bir de bu çıktı. Destekli sütyen silikon külot badana surat. Biz erkekler çok mağduruz.
Bunu pazarda görmüştüm ve öylece kalmıştım. Bunu gerçekten kullanan insanlar ne acizliktir.
hileye girerde boşa acıma erkeklere çogu erkek sevgili olunca eliyle kontrol ediyor zaten :) yalan elinde sonunda ortaya çıkar
Biz anlarız patlak g. tle silikonlu g. tü sen raad ol..
Hep bir sahtecilik peşinde bu kızlar yüzlerine 10 kilo makyaj silikon kalça yok destekli falan filan
böyle bişeyle karsilassam donar kalırdım hayır yani düşünsene sevgilin poposuyla ilgi çekmeye çalışıyor.
kiz ben bir evlenmeyi yakalayimda bu sorun degil.
şu hamam adeti geri gelmeli demek ki yoksa... :P
sahtekarsınız kızım :)
Vlla benim kullnmaya ihtiyacim yok
maşallah sana o zaman :-)
Dolandırılıcıktan içeri attırırım 👊
memeler baş kaldırmış :D
bakmadan almamak lazım elle okşa sonra
Bu ne ya
aferimmm
Cok iyiymis😂
fosil seni
Hic gormedim