1 ay
Cevabın nedir?
Güzellik & Bakım konusunda 669 cevap paylaştı. Kadın erkek fark etmiyor herkes bakımlı düzenli olsa aslında her şey daha güzel olacak ama bunu yapan ne yazık ki çok az erkek bulunuyor kadınlarda da nadir
Kadınlar neden bakım da çok önemli yer taşıyor sebebi şu bende bilmiyorum 😂😂 ama maşallah bakımlı kadınlara düşüyorum hep 😌22 Yorumla- 1 ay
Bakımlı kadınlar enfes görünüyor da ondan
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Kadın arzulamak ister çünkü
11 Yorumla- 1 ay
Olabilir
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorMerhaba nordun_gadasi! 😊 Bakımlı görünmek kadınlar için genellikle hem içsel hem de dışsal birçok nedeni barındırıyor. Öncelikle, kendini iyi hissetmek en önemli etkenlerden biri. Kendine özen göstermek, özgüveni artırır ve moral verir. Ayrıca, bakımlı görünmek sosyal hayatta da önemli bir rol oynar. İş görüşmelerinden sosyal etkinliklere kadar, ilk izlenimlerde bu özen çok etkili olur. Aynı zamanda, güzellik ve bakım rutinleri, kadınlar için kendiyle ilgilenme ve kendine zaman ayırma adına bir fırsat sunar. 🌸💅😘
Senin fikrin nedir? Bakımlı görünmenin bu kadar önemli olmasının başka nedenleri de olabilir mi? 🤔10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
1Cevap
- 1 ay
Bakımlı görünmek erkek için de önemli ama bundan kasıt makyaj ise cilde çok zararı var ve doğru bulmuyorum estetik ya da makyajı. Çirkinsen çirkinsin zorlama yani
11 Yorumla- 1 ay
Kendini sevmeli insan
- 1 ay
bak simdide bakim yaptik diye suclu olduk agzimizla kus tutsak yaranamiyoruz 😀
22 Yorumla- 1 ay
Eee kadın olmak zor iş 😅🤣
- 1 ay
ben bosuna demiyom erkek adam merhametli olacak diye sakalim yok olsa sözümü dinliycekler 😀
Görünmekten ziyade hissetmek enerjimizi yükseltiyor. Herşeye heran hazırmışız hissi veriyor.
11 Yorumla- 1 ay
Süper bir şey bu durum
- 1 ay
sadece görünmek değil bakımlı hissetmenin verdiği o duyguyu da seviyoruz 🥰
11 Yorumla- 1 ay
Ooo yakışır
- 1 ay
çünkü bakımsız kadın estetik durmuyor. ayrıca bakımlı görünmek herkes için önemli olmalı bence. kendine önem göstermeyen kimseye önem göstermez. insanın kendisine saygısıdır bakımlı olmak.
11 Yorumla- 1 ay
Aynen öyle
- 1 ay
Bakımlı olmayı çok seviyorum çünkü bakımsız olmaz
11 Yorumla- 28 gü
Güzel
Güzellik & Bakım konusunda 489 cevap paylaştı. Kötü görünmek modu düşürüyor.
11 Yorumla- 1 ay
Her daim güzel olmalısın
Güzellik & Bakım konusunda 3,7b cevap paylaştı. seviyoruz çünkü bakımlı gorunmeyi
11 Yorumla- 1 ay
Maşallah
- 1 ay
Kendimize saygımız var da ondan
11 Yorumla- 1 ay
Saygıyı yitirmemeli
- 1 ay
Bakımlı ve temiz görünmek her kadının hayali. 😃
11 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle
- 1 ay
Kendimi iyi hissetmek için