Güzellik & Bakım Rujlu dudak mı, rujsuz dudik mı? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 32 Yapay Zekaya Sor Erkkler bile ruj sürüyor tvye çıkınca.#EdamedaBeauty 💄💋Uykum geldi by Güncellemeler1 yıl Çeyizdf ne işi avr bu sorunun, 👿 Güncellemeler1 yıl #SüperSoru Rujlu dudak mı, rujsuz dudik mı? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı. Bu aralar dudağımın rengi acayip hoşuma gidiyor, ruj kullanmıyorum pek 3 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 989 cevap paylaştı. Çilekli Nemlendiricili diyip orta yolda buluşalım 😃 1 0 Yorumla
Alfadoomm Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Rujsuz, ruj tadını sevmiyorum ve hissi azaltıyor, ısırma olayını bitiriyor. 1 0 Yorumla
Bischocolata Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Ruhsuz dudağı daha çok seviyorum öpünce daha hoş oluveriyor. 1 0 Yorumla
Rossoneri2206 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% 1 yıl Rujsuz dudik 😀 1 3 Yorumla Edameda06 1 yıl Dudik dicem bundan sonra jdjd Yorumla Rossoneri2206 1 yıl De de bi degisiklik sart 😀 Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 Yorumla
1by_efendi Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 632 cevap paylaştı. Çeyizlik rujsuz düdük 1 13 Yorumla Edameda06 1 yıl Düdüklü tencere mi Yorumla 1by_efendi 1 yıl Hee çeyizlik ama Yorumla Edameda06 1 yıl Ebet Yorumla 1by_efendi 1 yıl Tenceremi hazırlayınız lütfen Yorumla Edameda06 1 yıl Evleniyor musun Yorumla 1by_efendi 1 yıl Ebet düğünü basıcanmı ssdjjd Yorumla Edameda06 1 yıl Niye basayım 😀 Yorumla 1by_efendi 1 yıl Kurtar beni romeo shshs Yorumla Edameda06 1 yıl En başta girme o zaman 😂 Yorumla 1by_efendi 1 yıl Kaçırdılar beni zorunan everiyler yetiş Yorumla Edameda06 1 yıl Ay tüh vah, gitti adam Yorumla 1by_efendi 1 yıl Sanada romeo dedik benden jüliet çıktın bee.. Yorumla Edameda06 1 yıl 🤣 🤣 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 591 cevap paylaştı. Ruj lu dudak daha bir kadınsı. 2 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 833 cevap paylaştı. Glossuz dudaklı kızlar. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı. Boyasız değişensiz olan makbul🤣 1 0 Yorumla
MekanınSahibiHande Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Rujlu rujsuz fark etmez dudusa 😂 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,1b cevap paylaştı. Rujlu daha cekici 1 0 Yorumla
SkrErd37 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 55% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 562 cevap paylaştı. Rujsuz renkli olmasına gerek yok o kadar bence 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 38 , eic 86% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 829 cevap paylaştı. en güzeli orjinal 1 0 Yorumla
MrConfused Takip Et Master Yaş: 38 , eic 42% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 910 cevap paylaştı. Rujlu bence 😂 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,6b cevap paylaştı. Rujlu dudak edoşcuk :D 1 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Mat rujlu. 1 0 Yorumla
Flankes1 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 516 cevap paylaştı. Rujsuz olsun 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. olmasın ruj : )) 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7,3b cevap paylaştı. rujlu 1 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Rujlu dudak.. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Rujlu dudakk 1 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2b cevap paylaştı. Doğallıktan yanayim 1 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Rujsuz. 1 0 Yorumla
jeezzyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 94% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 319 cevap paylaştı. Rujlu tabiki 1 0 Yorumla
aslan121416 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 1 yıl Öpüşmek için mi 1 5 Yorumla Edameda06 1 yıl Genel Yorumla aslan121416 1 yıl Profildeki sen misin Yorumla Edameda06 1 yıl Evet Yorumla aslan121416 1 yıl O zaman o profildeki Yorumla Edameda06 1 yıl Peki Yorumla
OlgunErkek07 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 1 yıl Ne farkeder 1 2 Yorumla Edameda06 1 yıl Çok şey Yorumla OlgunErkek07 1 yıl Öpüşürken birisi tatli diğeri değil Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Bu aralar dudağımın rengi acayip hoşuma gidiyor, ruj kullanmıyorum pek
Çilekli Nemlendiricili diyip orta yolda buluşalım 😃
Rujsuz, ruj tadını sevmiyorum ve hissi azaltıyor, ısırma olayını bitiriyor.
Ruhsuz dudağı daha çok seviyorum öpünce daha hoş oluveriyor.
Rujsuz dudik 😀
Dudik dicem bundan sonra jdjd
De de bi degisiklik sart 😀
🤣
Çeyizlik rujsuz düdük
Düdüklü tencere mi
Hee çeyizlik ama
Ebet
Tenceremi hazırlayınız lütfen
Evleniyor musun
Ebet düğünü basıcanmı ssdjjd
Niye basayım 😀
Kurtar beni romeo shshs
En başta girme o zaman 😂
Kaçırdılar beni zorunan everiyler yetiş
Ay tüh vah, gitti adam
Sanada romeo dedik benden jüliet çıktın bee..
🤣 🤣
Ruj lu dudak daha bir kadınsı.
Yerine göre.
Glossuz dudaklı kızlar.
Rujlu daha seksi
Boyasız değişensiz olan makbul🤣
Rujlu rujsuz fark etmez dudusa 😂
Rujlu daha cekici
Rujsuz renkli olmasına gerek yok o kadar bence
en güzeli orjinal
Rujlu bence 😂
Ruj bana cok yakisiyo o yuzden rujj