Güzellik & Bakım YYazın sütyen taman var mı? Alyaam Takip Et Xper 1 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Sütyen takmayıp çözüm bulan var mı Güncellemeler1 yıl Büyük beden göğüsler için soruyorum YYazın sütyen taman var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. takmam. 0 0 Yorumla
yelizece Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 90% 1 yıl bazı kıyafetlerde takmıyorum, ama iş yerinde sorun oluyor, herkes oraya odaklanıyor :) 2 2 Yorumla Alyaam 1 yıl Evet maalesef bende günlük hayatta takmıyorum Yorumla Ferahxy 1 yıl Zor durum Yorumla
MmartKedisi Takip Et Master Yaş: 49 , eic 92% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı. Siz takmayınca, bizim aklımız gidiyo ama :P 1 7 Yorumla Alyaam 1 yıl Bakmazsın Yorumla MmartKedisi 1 yıl O öyle olmuyor ki, istemsizce bakmak istiyorsun ve durduramıyorsun kendini :/ Tabi güzel ve göz alıcıysa Yorumla Alyaam 1 yıl Hm Yorumla MmartKedisi 1 yıl Ve bir müddet sonra hayaller başlıyor o manzara gözümüzden kaybolana kadar... Yani sütyensiz de olsanız, uçlarını kapatmanız daha sağlıklı olurdu en azındna benim açımdan :)) Yorumla Alyaam 1 yıl Sütyen takmıyorum yazın maleseff uçları açık oluyor genelde Yorumla Alyaam 1 yıl Hemen insan yükselir mi Yorumla MmartKedisi 1 yıl O anki senin tahrik edici görselin, senin endamın ve bakışlarımdan rahatsız olmaman; yükseltirdi beni kesinlikle! Peki benim yükselmiş olmamı sen nasıl düşünürdün - hoşlanır mıydın yoksa rahatsız mı olurdun Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bununla ilgili bilgin yok ama sporcu atletleri genel de kullanılıyor diye biliyorum 1 10 Yorumla Alyaam 1 yıl Onlarda çok sıkıyor Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Standart beden mi oluyor onlar Yorumla Alyaam 1 yıl Genelde Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Kullanmadığım için bilmiyorum sadece fikir sundum diyelim Yorumla Alyaam 1 yıl Evet genelde standart büyük göğüslülere olmuyor ama Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Peki bunun bir çözümü yok mu Yorumla Alyaam 1 yıl O yüzden yazdım bende Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Yardımcı olacağım bir bilgim olsaydı yardımcı olurdum ama hiç bir bilgim yok sadece fikrim var o da işe yaramadı Yorumla Alyaam 1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Asknedencanyakar_ 1 yıl Rica ederim Yorumla
XCaptainmemoX Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Ucuna ped gibi bisey takiyolar onlar mantiksiz mi 1 2 Yorumla Alyaam 1 yıl Küçük göğüsler için kurtarıcı Yorumla XCaptainmemoX 1 yıl Buyukler icin de oyle galiba bi kac kere sahit oldum aslinda ama bi erkek olarak net bilemiyorum Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Göğüs ucu pedi takıyorum 4 6 Yorumla Alyaam 1 yıl Bedenin kaç Yorumla Tekbasina35 1 yıl İyi oluyor mu Yorumla Alyaam 1 yıl @Tekbasina35 nasıl Yorumla Cevap sahibi 1 yıl 85 bedenim ben gayet rahat ediyorum Yorumla Tekbasina35 1 yıl İyi o zaman Yorumla Alyaam 1 yıl Ben 95 rahat edemiyorum maalesef Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Acaba yok mu :D Büyük ikizleri olanlar candır 1 7 Yorumla Alyaam 1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben çok severim. sana ağırlık yapıyor Allah yardımcın olsun ama ben de yumusatucu etki yapıyor yat ustne uyu🤪🤗 Yorumla Alyaam 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ben çok severim yani ne güzel büyük büyük yastik gibi hem başka amaclarda da kullanılabilir Yorumla Alyaam 1 yıl Ne gibi Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ya detay sorma yazarsam olmaz bel altı muhabbete kayiyor Yorumla Alyaam 1 yıl Benimkiler büyük ama memnun değilim Yorumla
0daisy0 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sütyen dışarıda takıyorum evde takmıyorum 2 0 Yorumla
hangovers Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 757 cevap paylaştı. Vardır taman illa sende tam 1 0 Yorumla
İnatçıbirkoç Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% 1 yıl Taman yok :) 1 2 Yorumla Alyaam 1 yıl Ne demek Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Ben takmam :) Yorumla
Utangaç5454 Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 95% 1 yıl Genelde yazın zaten takmıyorlar 0 6 Yorumla Alyaam 1 yıl Evet Yorumla Utangaç5454 1 yıl Bazen malak gibi bakanlar oluyor ama yapacak bir şey yok Yorumla Alyaam 1 yıl Her zaman var maalesef Yorumla Utangaç5454 1 yıl İşte can sıkıyorlar başka bişey değil. Yorumla Alyaam 1 yıl Evet öyle Yorumla Utangaç5454 1 yıl Neyse değerli vaktinizi daha fazla almayayım Yorumla
BirTaurus Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Bu beni çok tahrik eden bir husus. 0 1 Yorumla Alyaam 1 yıl Bakış açısı Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 523 cevap paylaştı. Kızlar hiç takmıyor ki ya ☺ 0 14 Yorumla Alyaam 1 yıl Ben takamıyorum o yüzden Yorumla HeadSh0t 1 yıl Çoğu da bilerek takmıyor Yorumla Alyaam 1 yıl Nasil yani Yorumla HeadSh0t 1 yıl Teşhir seviyorlar çünkü erkekler in bakması uçlarının belli olması hoşlarına gidiyor Yorumla Alyaam 1 yıl Bende takmıyorum herkeste olan bisey sonucta Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ona bisey demiyorum Yorumla Alyaam 1 yıl Sıcaktan bunaltıyor Yorumla HeadSh0t 1 yıl Kızların yaptığını erkek yapsa sapık derler 😄 Yorumla Alyaam 1 yıl Bu organ sonucta bunda bisey yok Yorumla HeadSh0t 1 yıl Bize niye sapık diyorlar ya ☺ Yorumla Alyaam 1 yıl Ben demiyorum Yorumla HeadSh0t 1 yıl Kadınlar diyor organ sa ikiside organ yani😊 Yorumla Alyaam 1 yıl Oyle tabiki Yorumla HeadSh0t 1 yıl Ama biz öyle gezince sapık oluyoruz işte Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Yaz kiş ewde takmam 2 7 Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Sadece evde mi özgürler :) Yorumla Alyaam 1 yıl Bende yazın dışarıda takmıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl @İnatçıbirkoç ewet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Zor değil mi Yorumla İnatçıbirkoç 1 yıl Hımmm anlaşılan enişte de memnun bu durumdan :) Yorumla Alyaam 1 yıl Nesi zor Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bakma Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. ben takmıyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Ohaaa 95 miii genetik mi 0 16 Yorumla Alyaam 1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Tek senin mi böyle büyük Yorumla Alyaam 1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Sütyensiz olunca annen bişi demiyor muu Yorumla Alyaam 1 yıl Yalnız yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hmmm kimseyi emzirdin mi Yorumla Alyaam 1 yıl Nasıl yani Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Emen oldu mu hiç göğüslerini Yorumla Alyaam 1 yıl Oldu tabiki Yorumla Alyaam 1 yıl O yüzden mi sarktılar acaba Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Beni de emzirsene çok severim koca memeleri Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet emzirenlerin sarkar ganelde Yorumla Alyaam 1 yıl Olur Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip attım Yorumla Alyaam 1 yıl Sarkık duruyor zaten Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bi bakayım foto atar mısın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
takmam.
bazı kıyafetlerde takmıyorum, ama iş yerinde sorun oluyor, herkes oraya odaklanıyor :)
Evet maalesef bende günlük hayatta takmıyorum
Zor durum
Siz takmayınca, bizim aklımız gidiyo ama :P
Bakmazsın
O öyle olmuyor ki, istemsizce bakmak istiyorsun ve durduramıyorsun kendini :/ Tabi güzel ve göz alıcıysa
Hm
Ve bir müddet sonra hayaller başlıyor o manzara gözümüzden kaybolana kadar... Yani sütyensiz de olsanız, uçlarını kapatmanız daha sağlıklı olurdu en azındna benim açımdan :))
Sütyen takmıyorum yazın maleseff uçları açık oluyor genelde
Hemen insan yükselir mi
O anki senin tahrik edici görselin, senin endamın ve bakışlarımdan rahatsız olmaman; yükseltirdi beni kesinlikle! Peki benim yükselmiş olmamı sen nasıl düşünürdün - hoşlanır mıydın yoksa rahatsız mı olurdun
Bununla ilgili bilgin yok ama sporcu atletleri genel de kullanılıyor diye biliyorum
Onlarda çok sıkıyor
Standart beden mi oluyor onlar
Genelde
Kullanmadığım için bilmiyorum sadece fikir sundum diyelim
Evet genelde standart büyük göğüslülere olmuyor ama
Peki bunun bir çözümü yok mu
O yüzden yazdım bende
Yardımcı olacağım bir bilgim olsaydı yardımcı olurdum ama hiç bir bilgim yok sadece fikrim var o da işe yaramadı
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ucuna ped gibi bisey takiyolar onlar mantiksiz mi
Küçük göğüsler için kurtarıcı
Buyukler icin de oyle galiba bi kac kere sahit oldum aslinda ama bi erkek olarak net bilemiyorum
Göğüs ucu pedi takıyorum
Bedenin kaç
İyi oluyor mu
@Tekbasina35 nasıl
85 bedenim ben gayet rahat ediyorum
İyi o zaman
Ben 95 rahat edemiyorum maalesef
Acaba yok mu :D Büyük ikizleri olanlar candır
Neden
Ben çok severim. sana ağırlık yapıyor Allah yardımcın olsun ama ben de yumusatucu etki yapıyor yat ustne uyu🤪🤗
Nasıl yani
Ben çok severim yani ne güzel büyük büyük yastik gibi hem başka amaclarda da kullanılabilir
Ne gibi
Ya detay sorma yazarsam olmaz bel altı muhabbete kayiyor
Benimkiler büyük ama memnun değilim
Sütyen dışarıda takıyorum evde takmıyorum
Vardır taman illa sende tam
Taman yok :)
Ne demek
Ben takmam :)
Genelde yazın zaten takmıyorlar
Evet
Bazen malak gibi bakanlar oluyor ama yapacak bir şey yok
Her zaman var maalesef
İşte can sıkıyorlar başka bişey değil.
Evet öyle
Neyse değerli vaktinizi daha fazla almayayım
Bu beni çok tahrik eden bir husus.
Bakış açısı
Kızlar hiç takmıyor ki ya ☺
Ben takamıyorum o yüzden
Çoğu da bilerek takmıyor
Nasil yani
Teşhir seviyorlar çünkü erkekler in bakması uçlarının belli olması hoşlarına gidiyor
Bende takmıyorum herkeste olan bisey sonucta
Ona bisey demiyorum
Sıcaktan bunaltıyor
Kızların yaptığını erkek yapsa sapık derler 😄
Bu organ sonucta bunda bisey yok
Bize niye sapık diyorlar ya ☺
Ben demiyorum
Kadınlar diyor organ sa ikiside organ yani😊
Oyle tabiki
Ama biz öyle gezince sapık oluyoruz işte
Yaz kiş ewde takmam
Sadece evde mi özgürler :)
Bende yazın dışarıda takmıyorum
@İnatçıbirkoç ewet
Zor değil mi
Hımmm anlaşılan enişte de memnun bu durumdan :)
Nesi zor
Bakma
Bırakın takmayın zaten
ben takmıyorum
Ohaaa 95 miii genetik mi
Hayır
Tek senin mi böyle büyük
Evet
Sütyensiz olunca annen bişi demiyor muu
Yalnız yaşıyorum
Hmmm kimseyi emzirdin mi
Nasıl yani