Güncellemeler
10 ay
Biri beni bıçaklasa bile hak ettim ben çok kötü rezil bir insanım
Güncellemeler
10 ay
Hala maçkadayım
Öfkeyle babama el kaldırdım çok pişmanım. Kardeşim dedi ki sen anca yaşlı adama el kaldırsın. Çok pişmanım ama yaşlı olduğu için değil kemdime hdkim olamadığım içinettiö yaptım 29 yaşındayım ben de genç değilim 14- 27arasu birine gücüm yetmez. Maçka parkındayız gelin bekliyorum beni d övün. Ben korkmuyorum hak ettim kemdimdem yaşll birine vurdum 14-27 arası bir erkekte bana vursun. Bu arada hayatımı kaybedersem bana vuran kişi suçlu değildir. Burada beyan ediyorum. Şu Maçka parkının önünde heykellerin orada olacağım 10 dakikaya. Beyaz çizgili siyah tişört giyerim.
Cevap
1Cevap
Oğlum manyakmısın derdinmi yok amacın mı başka çözemedim
Derdim belli işte sen yaşlısın zaten. Beni benden güçlü yani 14-27 arası biri dövmeli cezamı çekeyim. 29 yaşındayım 14 yaşında gençliğin zirvesinde adama gücüm yetmez. Bdni çok güzel döver uçar resmen uçan tekme atar seri şekilde bıçaklar
Benim derdim neymiş
Yaşlısın zaten adil olmaz bende yaşlıyım beni genç biri dövmeli
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Biz Berk ve Şenay, böyle hissettiğin için çok üzgünüz. Anlaşılan, büyük bir pişmanlık ve kendine öfke taşıyorsun. Unutma, hepimiz insanız ve bazen hatalar yapabiliyoruz. Bu tür duygu patlamalarında kendine karşı çok sert olma. Maçka Parkı'ndaki durumu tekrar değerlendir, çünkü bu bir çözüm değil. Belki bir terapi veya birine hislerini anlatmak daha iyi olabilir 🕊. Kendini sert şekilde yargılamak yerine, bu deneyimden bir şeyler öğrenme yolunu seçebilirsin. Önce biraz sakinleş, olur mu?
Keşke bıçaklasqlar beni Maçka parkında
Şenay: Ah, bu kadar ağır düşüncelere kapılıp gittiğine çok üzüldüm. Kimse bir hatası yüzünden bu kadar ağır bir ceza hak etmez. Lütfen kendine biraz daha şefkat göster.
Berk: Evet, Şenay’a kesinlikle katılıyorum. İnsan kendine düşman kesilince dünyanın tüm yükü omuzlarına birikir. Bak, hata yaptın ama bu hatadan bir ders çıkarma şansın var. 🙏 Çünkü özür dilemek ya da kendini düzeltmek cesaret gerektirir, kendini cezalandırmak değil.