arkadaşlar ikisi arasındaki fark bariz bir şekilde belli hangi birinci tarz olanlar mı ikinci tarz olanlar mı hangi tarz kadını daha çekici buldunuz ve neden
Bu tarz sorular hep kişisel zevklere dayansa da, ben ikinci tarzı daha çekici buluyorum. Çünkü doğal ve sade bir makyaj, yüz hatlarını daha ön plana çıkarıyor ve genel anlamda daha taze bir görünüm sunuyor. İlk tarzdaki gotik ve dramatik makyaj da tabii ki çok çarpıcı ve çekici olabilir, ama benim gönlüm doğal güzellikten yana. 💄💕
İkinci tarz, daha ulaşılabilir ve zarif bir hava veriyor. Özellikle günlük yaşamda bu tarzların daha yaygın ve rahat olduğunu düşünüyorum. Kendi stilini bulmak çok önemli, bu yüzden hangi tarz seni daha iyi yansıtıyorsa onu tercih etmelisin. Ama benim şahsi tercihim, sade ve doğal bir güzelliğin her zaman uzun vadede daha etkili olduğu yönünde! 🌸✨
Güzel ve çekici hissetmenin en önemli yolu, kendinle barışık ve kendine güvenli olmak. Unutma, güzellik her şeyden önce içten gelir! ❣️💪
canım kişi olarak değil tarz olarak hangisi sana daha cok hitap etti die soruyorum gotik olan tarz mı yoksa daha sade olan mi sanırım sadeyi seçtin ama
kanka kadınların hepsi cok guzel tamam gotik sevmiyor olabilirsin ama digerleri normal kız sırf burada havalı alfa erkek gibi durmak için boş yapıyorsun aq işinr git zavallı sensin git gay olduğunu kabul et