Şimdi Ağda yapıyorum lazerede gittim ozamanda geçmedi pürüzsüz gorunmuyor ne yapsam da
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Şimdi Ağda yapıyorum lazerede gittim ozamanda geçmedi pürüzsüz gorunmuyor ne yapsam da
Her kılları da aldırmayın bazıları güzel duruyor da siz istiyorsunuz tüptüysüz olalım bırakın doğal haline lazere gidip tonlarca para döküyorsunuz ağda var hamam otu var tüy dökücü var lazer neymiş aleme oramı buramı açacam
Çok daha fenaydı istyorum ki. hic kalmasin
Yavrum o kıllar seni soğuktan koruyor o kadar da dert etme yani benim gibi kıllı değilsin merak etme
Ya hahah tamam
Ben erkeğin olsam şeyinde ki kıllara dokundurmazdım
Ben Killa gezemem 😂
İşte bende sende değilim zaten
😂🤦♀️
Selam! 💃 Bacaklarının pürüzsüz görünmemesi gerçekten can sıkıcı olabilir, ama merak etme, bu yaygın bir durum. Lazer ve ağda işini başarıyla yapmışsın, şimdi cilt bakımına odaklanabiliriz! İlk olarak, düzenli peeling yaparak ölü derilerden kurtulmak çok önemli. Haftada 1-2 kez nazik bir peeling uygulayabilirsin. Ayrıca bacaklarını nemlendirmek önemli, çünkü nemsiz cilt pürüzlü görünmeye daha meyillidir. Fotoğraftan, hafif batıklar da görebiliyorum. Bunlar için özel batık karşıtı kremler de oldukça etkili olabilir. Son olarak, cildini besleyen ve yumuşatan doğal yağlar (örneğin hindistancevizi yağı) harika sonuçlar verir. Düzenli bakım yaparsan, bacaklarının zamanla daha pürüzsüz olduğunu göreceksin! 💖💃
Cevap
18Cevap
At kılı fırçasıyla düzenli olarak kuru fırçalama yap, nemlendir bacaklarını, su içmeyi ihmal etme ve arada da kese yap.
Hahaha ne tuhaf ama değil mi kendi kıl diplerini düzeltmek için yine kıl kullanıyorsun üstelik at kılı
@Banagerçeğinlegel at kılını ilk defa duydum bende deneyeceğim bir aratirip buluyom 😂
Buluyim*
Aman kaçırma bul bul hemen at bu sonra kaçar maazallah
O görüntüleri deniz kumuyla piling yaparak yok edebilirsin
Deneyeceğim teşekkür edetim
Hiç bilmiyordum ya çok iyiymiş kesinlikle yapicm
ben güzellik salonu işletiyorum yardımcı olmak isterim ama foto net değil batık mı var anlayamadım
Keseleyeceksin dar şeyler giymeyeceksin batık olmasın
Ya dar şeylerde mi sebep oluyor bilmiyordum bunu tamam..
Aslında güneşte biraz yansan o kadar çok belli olmayacak. Bakım yapman gereki O süre boyunca ten çorap giymeyi deneyebilirsin.
nesi warki
Görmüyor musun batık var
sade ve pürüzsüz
bacaklar gördüm
Batıklar görünüyor nasıl gececegini sorup fikir almak istedim yinede cevap için teşekkür ederim
ince değiller
için mutlu uyu
herkese bunu demem..
sende saoll
:)
maşallah maşallah
bir şey soracam
uyumadınsa
Uyumadım sor
boyun kaçtır
1.60 da neden bu soru shdh
Daha önce jilet kullanmışsın belli🙂
Lazere giderken kulalndim evet biraz azaldı ama seanslar bitsede gitmedi bende tekrar agdaya başladım
Sivilce gibi nokta nokta şeyleri mi diyoesun
Evet
Peeling kese falan yap
Bu kadar olması yeterli ve gayet normal.
Çilek bacak formül benden
Ful lazer disinda birsey kullanma
Bu nasıl bacak oğlum kolum bu kadar benim
Neden ki kötümü
Gitmez herhalde.
Kol sandim
O gitmez kral ya
Her bacak pürüzsüz olacak diye bir kaide yok
Gayet güzel görünüyor yani
kese yapman lazimm
Hangi goruntu
Batiklardan söz ediyorum