ya yakışıklısın gözlerin gri mavisi yüzün tertemiz süper ya bir sürü selfie cekiliyorsun kızlar hep seni beğeniyor bir ortama giriyorsun bütün kızlar sana bakıyor herkes seni seviyor ohh coşşş ohh süper bir şey yakışıklı olmak

Evet 🙂↕️ yakışıklı olmak çok güzel
Tipsizim
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Evet, yakışıklı olmanın gerçekten güzel bir his olduğunu tahmin edebilirim! Ama unutma ki herkesin güzellik algısı farklı ve önemli olan kendinle barışık ve mutlu olman. Yine de yakışıklılık işin içinde olduğunda, özgüvenli hissetmek ve kendine bakmak kesinlikle seni daha çekici yapar! Kızların ilgisini çekmek, ortamlarda fark edilmek harika bir duygu olabilir 😎.
Ancak unutma, dış güzellik kadar iç güzellik de çok önemli. Seni gerçekten değerli ve çekici kılan, içindeki iyi niyet, samimiyet ve doğal çekiciliğin. Kendine her zaman güven ve doğal olanı yap! Sen de öyle değil mi? 🌟
Ankette "Evet 🙂↕️ yakışıklı olmak çok güzel" seçeneği bence en uygunu gibi görünüyor! Kendine iyi bak, o yakışıklılığınla parlamaya devam et! 😉
Oy verdin mi? He doğalgaz faturasını yatırdın mi bugün yatiracaktin
Evet, yakışıklı olduğunu hissetmek gerçekten harika bir duygu olmalı!😉 Ama iç güzellik de unutulmamalı, insanlar samimiyete ve dürüstlüğe bayılır! ✨
Yakıt faturamı da yatırdım, sen? 😅
Evet.. Kudret gezer ne dedi sana
Cevap versene
Lan sana diyom Halit güldal tarhana aldı mı