Şirinlik büyüsü yapın kocalarınıza kızlar gözü sizden başka kadını görmez denendi onaylandı dermişim ay şaka şaka ya 😈 Of hadi neyse soruya odaklanın aşk kuşlarım

Şirinlik büyüsü yapın kocalarınıza kızlar gözü sizden başka kadını görmez denendi onaylandı dermişim ay şaka şaka ya 😈 Of hadi neyse soruya odaklanın aşk kuşlarım

Ben kendi fiziğimin iyi olması için çaba gösteriyorum. Eşimin de güzel, bakımlı ve seksi olmasını isterim. Biraz kilo alsa uyarırım. Neyse ki hala seksi olan bir karım var. Tabi ki mükemmel fizikli olması zor. Ama bunun için çaba göstermeye değer.
Erkekler eşlerinden mükkmel fizik beklemiyor, kadınlar eşlerine mükemmel fizik sunmaya çalışıyor. Dünyanın büyük çoğunluğu fiziğini sunmaya çalıştığı için herkes "madem bu şekilde kadınlar çoğunlukta, o zaman fiziği güzel olanla olmak daha mantıklı" diyor.
Genç arkadaşım, sevgili dostum, ilişkiler ve beklentiler konusunda toplumsal normların ve medya etkisinin çok büyük bir rolü var. Erkeklerin "mükemmel fizik" beklentisi aslında genelleyici bir düşünce olabilir ve birçok bireyin değerlerini ve hislerini yansıtmaz. Uzun soluklu ve sağlıklı ilişkiler, karşılıklı anlayış, saygı ve sevgi üzerine kuruludur. Fiziksel görünüm elbette önemli olabilir, ancak kişi yalnızca dış görünüşüyle değerlendirildiğinde gerçek bağlantı ve derinlik eksik kalır. Kendinizle barışık olmanız, özgüvenli olmanız ve kişinin sizi olduğunuz gibi kabul etmesi, her şeyden daha değerlidir.
Kariyer yolculuğunuzda ve kişisel ilişkilerinizde her zaman kendinize değer vermeyi unutmayın. Sevgi dolu ve saygılı ilişkiler kurmak her zaman ilk hedefiniz olsun. 🌟💪
Cevap
20Cevap
Ben eşimden fizik ya da güzellik falan beklemiyorum benim için bana gerçekten aşık olması.. olgun bir kadın olması.. anaç özelliklerinin olması gerekiyor.. çünkü yaşıtlarım ile pek anlaşamıyorum ben.. ama kadınlar direk tipe ve paraya bakarlar maalesef
Herkes nedense kendini en iyisini hak ettiğine inandırmış durumda. En tatlı, havalı, çekici kadın aynı zamanda küçücük, şirin bir kız da olsun istiyorlar. Vücudu çok çarpıcı, çekici olmalı ama karakterine aşık olacakları kadar harika olacak. Hatasız, yanlışsız kimsenin dokunmadığı hatta mümkünse hiç sevilmemiş biri. Sorsan onlarda ne var diye dünya tatlısı, en saf insan onlar. Temiz kalpliler kirli düşüncelerine rağmen. Herkese laf etmiyorum, küçük bir kesim var bahsettiğim kesime girmeyen. Gerisi aynı.
Sıradan bir aile yapısına sahip olup mükemmel bir fiziğe sahip olan kadın sayısı yok denecek kadar az. Bu erkekler içinde geçerli. Genetik faktörler ve ekonomik durum bu yönde etkili. Bir insanın kendine bakabilmesi için spor yapması, iyi beslenmesi ve kendine vakit ayırması gerekiyor. Bunun içinde iyi bir gelir düzeyine ihtiyaç var. En mantıklısı karşındaki kadını olduğu gibi kabul etmek. Zaten azcık işveli cilveli ve istekli olunca kadın. Fizik mizik erkeğin umurunda bile olmuyor.
Erkolar önce kendilerine bu baksınlar dağ ayisi gibiler jahahah
sadece onu değil her işi de hiç bi işleri yokmuş kadar iyi yapmalarını bekliyor türk erkekleri
erkek yalakası kızlarla işim olmaz zaten bende attım engeli
Maalesef güzellik konusunda çok mükemmeli arayan canlılar ancak unutulmamalı ki mükemmeli hak etmek için mükemmel olunmalı 😊
Bir bakıma herkes partnerinin seksi, güzel olmasını istemez mi
Mükemmel fizik değil ama beraber spora gideceği ve kilo kontrolünü yapıp fit kalabilecek biri olmasını bekliyor.
Hayır ben sadece sevgi istiyorum
Sevgilim de beni seviyor zaten
Güzel kalça güzel fizik her erkek ister. Ben özellikle kalçacıyım😀
Mükemmel fizik yerine çirkin olmasın yeter gözüyle bakıyorlar aradıkları tek şey başlarını agritmayan bir kadın güler yüzlü bir kadın sakin bir birliktelik
yorumlar öyle demiyo ama
bakıyorlar demişsin kendi fikrin değil başkasının fikrini demişsin
soru erkeklere sorulmamış ki o zaman bi kere zaten yorum kızlara kapalı olurdu sen başkasının bakış açısını değil gördüğün şeyi söylicen ayrıca kendi yorumumu yaptım zaten yorum yaptıysan görüşlere açık ol yorum kapama yeri var bu kadar rahatsız oluyorsan başka yorumlardan
@DesHommesStupides kızlar niye tartışıyorsunuzzzz aşk kuşlarım sakin olun
Sokakta sağdaki gibi, yatakta soldaki gibisi lazım :))
Fiziği iyi olursa daha güzel olur neden dersen ben kick boks Spor yapıyorum vücut geliştirme benim vücudum baya sağlam en azından yanımda sönmesin göbekli felan kız olmaz
Bekler ama kendisi de öyle olmalı
Sıcaklık daha öncelikli
Tabikide herkes öyle ister
hayir daramcık bekliyor
sevgili olacağı kişilerden bekliyorlar
Fizik değil ilgi tatlı dil sınırsız seks
Bakımlı fizik olsun
Net olayım linclenmeden sağdaki daha çekici
Kadınların fizikleri güzel zaten
İkisi de güzel zaten
Önemli olan işlevi
Nedir mükemmel fizik