İki tane cocuk doğurdum e haliyle fiziğim eskisi gibi değil. Kocam acaba beni bu halimle beğeniyormu yoksa dışardaki güzel fizikli kızları görüp iç mi çekiyor. Ona sorsam doğal bişey iki tane cocuk doğurdun. Doğum yapan coğu kadınınki böyledir diyo. Ama ben beğenmediğini düşünüyorum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Eşin sana kibar olmaya çalışmış.. bu iç güdüsel bir gerçek, biz erkekler kadınımızın her zaman seksi gözükmesini isteriz, illa spor salonuna gitmene gerek yok fakat kıvrımlı hatlar olması lazım.
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmaya çalışacağım
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılher doğum yapan kadının fiziği bozulur ama bunu düzetlemek sizin elinizde eşinizin fiziği de iyiyse yani kendine bakan biriyse evet dışarda güzel fizikli olan kadınlara bakıp ah be diyordur acı gerçekler :(
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi tipsiz biri değil 27 yaşında 180 boyunda vucududa gayet iyi. Bı yüzden cok kıskanıyorum ağzından kız kelimesini duyunca bile delircek gibi oluyorum benmi cok kıskancım acaba
- Güzellik & Bakım konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılEğer böyle düşünüyorsan, buna göre bir adım atarak kilo vermen gerekiyor. Evet hamilelikte kilo alınıyor, fakat doğumdan sonra da aynı kilolarla kalman şart değil :)
03 Yorumla
Soran+1 yılÇok kilolu değilimki ya 59 kiloyum ama doğuma bağlı hafif göbek vs kaldı tabi
- +1 yıl
Boyunuz kaç?
Soran+1 yıl160
Bu yüzden 4 karı alabiliyor erkekler. Zira kadınlar doğumdan sonra mantara bağlıyor, erkek kırılma diye söylemese de, içten içe itici geliyorsun
014 Yorumla
Soran+1 yılNapmak lazım
Soran+1 yılDemekki sevmiyo
Soran+1 yılBaşka kızlarla yazışıyorsa sevmiyordur ama değil mi?
Soran+1 yılErkek gözünden söylüyosun yani bunu. Ama aldatmadım seni dedi. Sadece sanaldan yazıştım dedi
Soran+1 yılYapmam bende allah korkusu var diyo
Soran+1 yılSevmiyo diyosun yani. Ama boşanmıyoda. Cesaretmi edemiyo sence
Soran+1 yıl2 cocuk var.
Soran+1 yıl:(
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
77Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır onlar için kadın olsun yeter de rama kadınların çoğu erkeğin boyuna ve tipine bakıp seçerler.
02 Yorumla
Soran+1 yılHaklı olabilirsin ama sadece tip boy pos yetmiyo birazda adamlık gerek
- +1 yıl
İşte adamlığa bakan kız çok az maalesef
- Güzellik & Bakım konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılSiz hala bakire oldugunuz fizikte olsanız bile unutmayın ki dışarda sizden daha göz alıcı kadınlar var ve bu çelkişlkiler her zaman yaşanacaktır. Siz tabiki orta vadede fiziksel halinizi daha alımlı hale getirmeye gayret edin çünkü ''göz alıcı'' olmayan her şey ilgisizliğe mahkum oluyor. ( 2 tane yavru kedi düşünün, birisi gerçekten çok çirkin ve kirli. Diğeri sevimli, sırnaşık ve çok tatlı. Nasıl sevgi ve ilgiyi o kedi alıyorsa, dünyanın adaleti böyle ilerliyor ) :) Sizin doğurdugunuz 2 çocuğu, cinsel çekiminizden alıp, evlat sevgisine dönüştürmeniz gibi bakıyorsa zaten gözü kimseyi görmez <3
10 Yorumla
+1 yılÇocuğumu doğurduğu için kilo almışsa canı sağ olsun. Hiçbir kadın çocuğumun annesinden daha çekici olamaz.
10 YorumlaEvet veririz biz
Siz de verin bence
Para nedir ki 😜10 YorumlaErkekler hep öyle der geçiştirir. Ama içten içe "Lan zayıfla artık be zayıfla Allahın cezası hadi artık ama yaa" der 😂
04 Yorumla
Soran+1 yılDoğru valla
- +1 yıl
E şimdi daha güzel bir fizikle yatağa yatmak var bir de daha şişkin bir fizikle. Adam tabiki daha iyisini ister. Ama kadının da erkeğin daha iyi fiziğe sahip olmak istediğini pek önemsemezler. Kadın da erkeği iyi fizikli görmek ister. Erkekler her konuda değil ama fizik konusunda biraz benciller. Ben gotlu gobekli olayım karım top model olsun. Hee oldu tamam.
Soran+1 yılHahaha mantıklı konuştun 😅
+1 yılEşim de iki çocuk doğurdu. Bu bile ona azmak için bi neden benim için 😅 eşinin yatakta tavırları nasıl? Eski iştahı yok mu
02 Yorumla
Soran+1 yılYok maalesef odun gibidir😀
- +1 yıl
odun gibi adam zevk vermez be :D
Güzellik & Bakım konusunda 413 cevap paylaştı. Beğenmediğini düşünüyorsan sebebi kesin eskisi kadar ilgi görmemendir. Ama bu sadece vücutla alakalı değil emin ol.
05 Yorumla
Soran+1 yılBaşka neyle alakalı olabilir
Soran+1 yılHaklısın
- Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı.
+1 yılbir arkadaşım var üç çocuk annesi kızının ablası sanıyorlar onu çocuk doğurmak bahane
kadın isterse her şey yapar02 Yorumla
Soran+1 yılYapacam hedef 48 kilo
- +1 yıl
helal sana belki görürüz nasılım sorarsan
Spora git bakalim degisecek mi fiziğine bakışı
08 Yorumla
Soran+1 yılEvde kendim yapıyorum
Soran+1 yıl6 ay
Soran+1 yılKötü değilim zaten kiloluda değilim kusurlarım var tabi
Soran+1 yılAyva göbeğim var catlaklarım var
Elinin altında eşi varken karısı onu seviyor ve istiyorken ve mutlu iseler bence çoğu erkek dışarıya gözü kaymaz
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 814 cevap paylaştı.
+1 yılIki çocuk doğuran bana eşlik eden kadını beğenmeme gibi bir lüksüm yok Allah ondan razı olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılEşimde senin gibi düşünüyor mu cok merak ediyorum. Kendisiyle insan gibi bişey konuşulmuyoda
- +1 yıl
20 yıllık evli biriyim. Zaman zaman eşim kilo aldığı zaman zaman zayıfladı ama gönlümüzdeki yeri hiç değişmedi
Soran+1 yılBravo sana gercekten
- +1 yıl
Eşin henüz olgunlaşamamış sanırım
Soran+1 yılAynen cocuk gibi. Elinde telefon çoğunlukla oyun oynar. Arkadaşlarıyla takılır genelde. Bekar hayatına devam ediyo. Bana cok vakit ayırmaz
- +1 yıl
Kaç yaşinda kendi si
Eşin doğru diyor. Doğum yapınca normal ama uğraşırsan spor diyet yaparsan yine taş gibi olursun
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet yapıcam diyet
Soran+1 yılGiymem ben öyle şeyler :)
Soran+1 yılFeracede giymiyorum normal giyiniyırum işte 🙂 neyse
Ona iki çocuk verdiysen beğenmese bile sana alışmıştır seni o şekilde benimsemiştir..
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten bende öyle düşünüyorum. Sevmiyo bence. Boşanmakta istemiyo cünkü bu hayata alıştı. Düzeninin bozulmasını istemiyor
Soran+1 yılBende ama seven yok işte. Bi gün değerimi anlayacak ama iş işten geçmiş olucak
+1 yılVerirler veririz de çocuk vermissin. Boşa gitmemiş vücut
09 Yorumla
Soran+1 yılBöyle düşünen yok işte. Bana iki tane cocuk verdi daha ne istiyim diyen yok.
- +1 yıl
Valla ben varım. İnşallah en yakın zamanda nasip olur evlenip bu hediyeyi almak
- +1 yıl
Hem belki kocan da begeniyordur. Takma çok
Soran+1 yılBeğense başka kızlarla yazışmaz. Neyse. Gözü doymaz bu erkeklerin
- +1 yıl
Emin misin yazistigina
Soran+1 yılEvet yakaladım bi kaç kez
- +1 yıl
Hesabı silmezsen konuşuruz bu konuyu sonra
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
Sildin mi?
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılRuhlar diyarında olmadığımıza göre?
Gerçi evliler arasında, hele hele dediğin gibi çocuk sahibi eşler arasında işler farklı yürüyor olmalı.00 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 626 cevap paylaştı.
+1 yılİllaki ama eğer koruduysan fiziğini bence tam tersi olabilir
06 Yorumla
Soran+1 yılÇok kiloluda değilim ha 59 kiloyum ama hafiften göbek falan kaldı tabi. Ama ne bilim görmesini istemiyorum göbeğimi falan. İlişki sırasında bile rahat değilim bu yüzden
- +1 yıl
Boy nedir
Soran+1 yıl160
- +1 yıl
Minyon gibisin biraz kilo versne
Soran+1 yılVercem 48 kilo olcam
- +1 yıl
Sen 59 musun
Karımızın seksi olmasını isteriz ama çocuklarımızn annesi manken bedeninde oldu ya da olmadı diyede vazgeçmeyiz ondan. Aradabir göz kaymaları olur korkma ondan
10 Yorumla
+1 yılEvet veriyorlar çünkü onlara göre zayıf fit ve güzel olmalı kadınlar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgüvenli olmak lazım bacımm , hep kötüyü düşünme derim ! Ayrıca seni bu düşünceye iten ne oldu?
09 Yorumla
Soran+1 yılİlgi sevgi görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılDoğumdan beridir mi? Hep mi öyleydi?
Cevap sahibi+1 yılburada ulu orta anlatmak istemezsen tk atabilirim bu arada?🤔
Soran+1 yılHep böyleydi öküzün tekidir
Cevap sahibi+1 yılKız madem hep böykeydi neden evlendin ki?
Soran+1 yılMecbur kaldım
Cevap sahibi+1 yılNiçin amaa? Ailen mi zorladı?
Cevap sahibi+1 yılTk attm kızz
Soran+1 yılYoo hamile kalınca evlendik
+1 yıldışarıdakilerden sana sıra gelmiyordur canım
00 Yorumla
+1 yılSana yazamıyorum kapatmışsın bana yazar mısın
00 Yorumla
+1 yılSenin neyin var ya harika vucudun var cocuk bile dogurmadan yagdan gecilmeyen kadinalr var bence harikasin kocan kiymetini bilsin bence bilmezse kaparlar senin gibi guzel birini soyle ona
00 Yorumlaİki tane çocuktan sonra hala bunları düşünüyorsan sende iş var demektir 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıliki cinste onem vermez mi ve vermem dıyen yalan soylemez mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılO zaman benim kocam yalancı
Cevap sahibi+1 yılask ınsanı farklı etkıler eger bırıne asıksa o kısı cırkın olanı bıle dunyanın en guzelı gorur
Soran+1 yılDoğru
Cevap sahibi+1 yılsenle uzunca konusalımmı soru cevap yaparız
Gizli Üye(36-45)+1 yılFiziğine bakmak senin elinde çocuk doğursanda. Çocuk yapıp diri vucudu olanlar var.
09 Yorumla
Soran+1 yılO diri vucudu olanlar zengin. Birsürü ameliyat geciriyorlar
Cevap sahibi+1 yılSen beğenmiyor musun
Soran+1 yılKendimi beğeniyorum tabi iki doğum yapmış çoğu kadına göre zayıfım dışarda gören sen iki cocukmu doğurdun diyolar. Bide yaşımdanda küçük gösteriyorum. Vücudumda beğenmesidiğim kısımlar var
Cevap sahibi+1 yılTakip atar mısın
Cevap sahibi+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılOy oy taş gibi kadınsın bebeğim fena yaptın beni
Soran+1 yıl😀 sağol
Cevap sahibi+1 yılSeni varya sabbaha kadar :D
Cevap sahibi+1 yılOf of o ne seksilik öyle fena yaptın beni
Gizli Üye(30-35)+1 yılSoyle yapiyo olabikir disardakileri gorup hayak ederek senle oluyodur
02 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir prn da izliyor zaten
Cevap sahibi+1 yılKesin ole o haldee ne tur izliyorr
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHerkes doğuruyor adamlar sevip oturuyor senin eşin sorunlu galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Seven insan sevdiğinden başkasına aynı değeri vermez.
10 Yorumla
+1 yılValla fotodaki sen isen gayet iyisin tabi fiziği bilmiyorum yine de eşler belli bir vakit sonra sıkılıyor
00 YorumlaErkekler dış görünüşe önem verir kadınlar duyduklarına
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen
+1 yılEvet verirler hatta sadece erkekler değil kızlarda veriyor bence
03 Yorumla
Soran+1 yılErkekler cocukmu doğuruyo bende bekarken manken gibi fiziğim vardı iki tane cocuk cıktı benden kolaymı. Sen bana iki çocuk verdin canım karım diyen yok
- +1 yıl
Kolay demedim ki ayrıca cennet annelerin ayağının altındadır diye bir söz var kolay olmadığı ordan belli çözülmeyecek bir sorun yok ortada bu durum seni çok üzmesin kocan seni seviyorsa zaten sıkıntı değil
Soran+1 yılSevse biraz belli eder. Neyse
+1 yılEvli olmasaydınız belki öyle düşünebilirdi ama bu saatten sonra öyle bir şey düşünceğini sanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşka kızlarla yazışmasını yakaladım bir kaç kez
- +1 yıl
Vücudundan dolayı olduğunu sanmıyorum genelde soğuduklarında böyle yapıyorlar
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılveriliyor evet :d
10 Yorumla
+1 yılTabii ki önem veriyorlar
10 Yorumla
+1 yılBen daha çok giyinişe önem veririm benim için hazırlanmalı
00 Yorumla
+1 yılEşin sende neyi beğenmediğink düşünüyorsun karın bolgeni mi vajina bolgeni mi?
00 YorumlaFiziğin gayet iyi bence
03 Yorumla
Soran+1 yılHaha sağol iki cocuk doğurmuş biri olarak ayva gövek catlak falan kaldı tabi😀
Soran+1 yılSağol:))
Spor ve bol su seni eski haline getirir rahat ol
015 Yorumla
Soran+1 yılBi hevesle başladım ama devamı pek gelmiyo😂😂
Soran+1 yılDışarı çıkabiliyon mu diye sorsana iki tane bebe var 😅
Soran+1 yılŞaka değil 😂
Soran+1 yılAynen dışarda görenler inanmıyo cocukların beniö olduğuna 😀 bide yaşımdan küçük gösteriyorum ondan
Soran+1 yılYediklerime dikkat etmezsem bile kilo verirmiyim bu yöntemle
Soran+1 yılYa ben onu denedimde duramıyorum tatlı türü yemeden
Soran+1 yılBide bebek emziriyorumya açlığa pek dayanamıyorum illaki bişeyler yicem
- Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBakmasını bilen fiziğe odaklanmaz
02 Yorumla
Soran+1 yılSana göre😀
- +1 yıl
😎🙃
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞaka mı yapıyorsun ya sen 2 tane çocuk doğurmuş olamazsın :)
044 Yorumla
Soran+1 yıl2 tane cocuk cıktı benden😀
Cevap sahibi+1 yılOna rağmen fiziğin böyle yani? Bu son halin mi helal olsun sana
Cevap sahibi+1 yılKocan neyini beğenmiyor bebek gibi kadınsın yüzün nasıl bilmiyorum ama fiziğin iyi gibi duruyor
Soran+1 yılKocam bıktı galiba değişiklik istiyo olabilir
Cevap sahibi+1 yılSende değişiklik yap o zaman saçını boya cilve yap
Cevap sahibi+1 yılBu fotoğraftaki son halin mi?
Soran+1 yılValla saçımı boyamadığım renk kalmamıştır. Bakımlıyımda temizimde. Güzel yemekte yaparım. Benim gibisini nah bulur. Nankor
Soran+1 yılOrdaki halimden 6 7 kilo fazladım ama 2 aya o halime tekrar dönücem 💪🏼 Azimliyim
Cevap sahibi+1 yılO kadar şey yaptım tık yok diyorsun yani :) bulamaz evet kendi kaybeder
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle dönersin ama şuanki halini merak ettim nasıl duruyorsun acaba?
Soran+1 yılYüzüm olmadan profili değiştireyim bi bak. Yorumlarını alıyım😀
Cevap sahibi+1 yılOluur koy bakalım
Cevap sahibi+1 yılİstersen direk banada atabilirsin nasıl rahat edeceksen
Soran+1 yılDeğiştirdim😃
Cevap sahibi+1 yılYaptığım yorum hoşuna gitmez belki ama o kiloları verme derim :)
Soran+1 yılBoy kilo endeksine göre benim 50 kilo olmam gerek. Boyum 160
Cevap sahibi+1 yılBoy kiloyu boş ver göbek var mı rahatsız edecek düzeyde? şu an cidden iyi gözüküyorsun
Soran+1 yılAyva göbek var. Spor yapıyom kaybedecem onu
Cevap sahibi+1 yılTamam sende o iş göbeği erit manken gibi olursun gerçi göbekte gözükmüyor burdan😅
Cevap sahibi+1 yılBelin kalın mı?
Soran+1 yılBel ince. Alt karın var
Cevap sahibi+1 yılKum saati oluyorsun işte tüm kadınların istediği vücut 😄😄
Cevap sahibi+1 yılBen sana niye yazamadım ya kapatmışsın mesajı
Soran+1 yılTakip edersem yazarsın ancak😊
Cevap sahibi+1 yılEder misin rica etsem ☺️
Soran+1 yılNö 😀
Cevap sahibi+1 yılBir yanlışımı görürsen konuşmayı sonlandırırsın söz veriyorum pişman etmeyeceğim seni 😄
Cevap sahibi+1 yılYüzünün yarısını da gördüm Hiç 26 gibi durmuyorsun ya ahaha
Soran+1 yılKaç gibiyim sence
Cevap sahibi+1 yıl19 20 gibi minyonsun :)
Soran+1 yılÖyleyim ya. Çocuğumla dışarı çıkıyorum kardeşin mi diyolar
Cevap sahibi+1 yılHaha ciddi misin ya çocuğun kaç yaşındaki
Soran+1 yıl2 tane var. Biri 4 yaşında diğeri daha bebek 6 aylık
Cevap sahibi+1 yılAllah bağışlasın çok küçükler daha :)
Soran+1 yılÖyle delirtiyolar beni sabahtan akşama kadar. Ama bi yandanda iyi ki varlar diyorum
Cevap sahibi+1 yılAhaha çok mu şımarıyorlar :) tabii onlar olmazsa evliliğin çekilmez olurdu belkide
Cevap sahibi+1 yılBüyük olanın fotoğrafı var mı sana benziyor mu diye bakıcam😅
Soran+1 yılAynen ilgisizlikten ölüyorum zaten. En azından onlarla vakit geçiriyorum
Soran+1 yılYok ya aynı babası. Varda nerden atcam fotoyu
Cevap sahibi+1 yılKıyamam sana ya çok masum hahaha
Cevap sahibi+1 yılLink olarak atabilirsin istersen direk bana at herkes görebilirde burdan
Cevap sahibi+1 yılBana yazmadın başkalarına yazarsan ayıp edersin bak😄
Soran+1 yılVala dün ben sana fotoyu atmaya çalıştım ama yapamadım. Sonra bu cevap kısmınıda bulamadım sonra neyse dedim 😀
Cevap sahibi+1 yılHadi yaa :) istersen yaz bana tarif edeyim fotoğrafı attıktan sonra silersin mesajı
+1 yılBegeniyordur dert etme
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Ayrıca fiziğin de gayet iyi görünüyor fotoğraf seninse.
Soran+1 yılBenim. Sağol🙏🏽
- +1 yıl
Rica ederim.
+1 yılHersey fizik değil az ok işveli cilveli ol
023 Yorumla
Soran+1 yılPek cilveli değilimdir. Kendime güvenim yok
- +1 yıl
Kendine güven oldukça iyi görünüyorsun
Soran+1 yılNerden gördün beni😂
- +1 yıl
Profildeki komşun değil de eğer iyisin
Soran+1 yılProfildeki halimden daha iyiyim. orada yüzüm gözükmüyo. 😀Ama bazılarının gözü hala dışarda
- +1 yıl
Yuzun için demedim zaten belliki vücûd olarak çok iyisin. Ah o bazıları varya neyi kaybettiğinin farkinda değil
- +1 yıl
Şu an yanılmadigima emin oldum
Soran+1 yılKocamda senin gibi düşünse keşke. Bu erkekler niye elindekinin değerini bilmezler
- +1 yıl
Kocan ciddi anlamda birseylerin farkında değil bu güzelliğin bir dediğini iki etmemeli seni her gördüğünde ilk gördüğü gibi heyecanlanmalı
Soran+1 yılKendiside tipsiz birisi değil. Ondan olabilir birazda egolu
- +1 yıl
İstediği kadar tipli olsun seni mutlu edemedikten sonra
Soran+1 yılDoğru diyosun herşep tip değil az insanlık lazım
- +1 yıl
Ruhunu okşamayan seni keyiflendirmeyen duygalarini görmeyen kadınlığını yaşatmayan bir adamdan ileridedi cok birsey bekleme
Soran+1 yılOkuz işte😅
- +1 yıl
Hemde önde gideni 😀 sabah akşam sana doya doya süzmeli bence
- +1 yıl
Sana değil seni olucakti bak heyecandan yanlış yazdım
- +1 yıl
Bak kayboldu yine ☺️
- +1 yıl
Çok güzelsin çok
- +1 yıl
Ama yaaa
Soran+1 yılNee
- +1 yıl
Bağırınca nasılsa tatlı oluyorsun 🌹🌷🌹🌷🌹💐
- +1 yıl
Senin göğslr cok daha güzel
- +1 yıl
En son ne zaman ıslandın
+1 yılİnsan sevdiğini beğenir sorun etmez
02 Yorumla
Soran+1 yılSevse başka kızlarla yazışmaz. Bi kaç kez yakaladım
- +1 yıl
Demekki sevmiyor yaziyorsa sevmiyor iste ben sevdiğimi Allah en güzel müjdeyi evliler arasinda gizlemiş
Sorun yok bea olabilir, sen niye öyle düşünüyon ki
03 Yorumla
Soran+1 yılKendime güvenim yok mesela ayva göbeğim var görmesin diye kapatıyorum bazen. Hoşuna gitmez belki
Soran+1 yılKabullenmeyip napacak evliyiz. Mecburiyetten oda
Aşkın gözü kördür. Ben buna inanıyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılAşık değildir o bana
+1 yılSeven kişi görmez dışarıyı
05 Yorumla
Soran+1 yılBi kaç kez kızlarla yazışmasını yakaladım ve bazende +18 izliyor. Hala seviyor mu sence beni
- +1 yıl
Kızlarla yazışma sıkıntı olabilir ama nasıl kızlar arkadaşı mı sadece mesela? P*rno izlemesi çok önemli değil ya herkes izleyebilir seni sevmesini etkilemez.
Soran+1 yılKarısı varken izleyemez ya sanki yoklukta gibi
Soran+1 yılKıs arkadaşı değil olamazda zaten. Tanımadığı kızlarla oyunda tanışıyo. Sonra chat uygulamasından konuşuyor. Sorduğumda ise seni sevmediğimden değil egomu tatmin etmek için yapıyorum diye sacma bi cevap veriyor
- +1 yıl
Hmmm konuşmayı seviyor olabilir belki dediği gibi ama istemiyorsan yapmaması lazım
+1 yılEşin sorunlu galiba
01 Yorumla
Soran+1 yılTam büyüyemedi diyelim bekarlık hayatına devam ediyo gibi diyelim
26 yaşında iki çocuk? Vay be.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiri daha yeni 5 aylık. İlkini evlenmeden önce yaptık.
Soran+1 yılAynen
+1 yılNormal doğum mu yaptın
012 Yorumla
Soran+1 yılYo sezeryan ameliyatı gecirdim iki tane
- +1 yıl
Vücudunda sarkma falan oldumu ve eşin bence begenmemezlik değilde farklı şey var
Soran+1 yılTabi ayva göbek var. Çatlaklar var. Ne olabilir o farklı bişey
- +1 yıl
Vallahi burdan diyemem
Soran+1 yılDe
- +1 yıl
KS kızar
Soran+1 yılTamam yaz
- +1 yıl
Yazilmiyor
Soran+1 yılBende yazamıyorum neyse boş ver
- +1 yıl
Ben yazdım
Soran+1 yılSonra konuşurz uyuyacam
- +1 yıl
Gordunmu peki
+1 yılFotoğrafını atsaydın söylerdik
010 Yorumla
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
Ne olacak ki değişmiş misin değişmemiş misin anlardık
Soran+1 yılBöyle yazdığıma bakmayın obezite değilim 59 kiloyum ama iki tane sezeryan ameliyetı gecirmiş biri olarak deformeler oluştu vucudumda.
- +1 yıl
Onlar senin aşkının meyvelerinden oluşmuş izler onlar için bir sıkıntı yapmaması gerekiyor bence ve sanırım onlar düzeltilebilir
Soran+1 yılBiraz yemesem düzelir.
- +1 yıl
Daha çok gençsin birazcık dikkat et kendine o zaman sen de ve kendini üzme
Soran+1 yılSağol 🙏🏽
- +1 yıl
Sen de sağ ol dilersen dinlerim seni
Soran+1 yılDaha sonra:)
- +1 yıl
Ne zaman istersen arada geliyorum ben unutma 🤭
Güzellik & Bakım konusunda 406 cevap paylaştı. Bu saatte neden takıldın buna 🤔🙃
06 Yorumla
Soran+1 yılİlgi görmüyorum. İlgi açlığı yaşıyorum
Soran+1 yılBöyle adamlar evlenmesin lütfen ya eşinin hayatınıda mahvetmesinler
Cinsel hayatinizi bilmeden birsey diyemeyiz ki
04 Yorumla
Soran+1 yılO pek yaklaşmaz bana. Genelde ben yaklaşırım
Soran+1 yılDe
+1 yılTekrar kendini düzene sokarsın merak etme
017 Yorumla
Soran+1 yılAynen yarın diyete başlıyorum hedef 48 kilo
- +1 yıl
Fiziğini alıştırma arada şaşırtp tekrar başlarsın diyete ama bu eş mevzusu sadece fizikten ibaret olamaz
- +1 yıl
Üstelik bunu ilgisi ile anlayabilirsin biraz cesur olmayı denemek lazım
Soran+1 yılİlgisi yok bana karşı. Genelde ya dışarda. Ya evde oyun oynar. ya da uyur. Bana nadiren vakit ayırır
- +1 yıl
Burada kaybetme korkusu yok demekki çıkıyor ortaya sen artık kadın değil annesin riskli gibi sanki
Soran+1 yılBoşanmakta istemiyorum sadece benim değerimi köpekler gibi anlasa bi. Bidaha yapamazda böyle şeyleri
- +1 yıl
Mesele burada kilitleniyor aslında farkında mısın
Soran+1 yılNası yani
- +1 yıl
Feda eden ödün veren sensin
- +1 yıl
Bir kere eşit değilsiniz en azından bunu düşündüm yapacağını yapsın herkes ama sen otur izle
Soran+1 yılYa izleyemiyorum işte. Bende umursamak istemiyorum artık. Naparsa yapsın demek istiyorum ama inanki aynı evdeyken olmuyo ya. Cekip gitmem lazım bu evdenki onu kendi haline bırakabiliyim. Tabi ben gidince köpekler gibi ağlamaktan yapabilirse
- +1 yıl
Kaybetme korkusu başka bişiy ağlayan adam mı olur boku ye ağla sonra bu mu
Soran+1 yılKaç kere bana defol git bu evden dedi ama ben gidemiyorum kaç kere gururumu ayaklar altına aldım
- +1 yıl
Bi anlatsana sen bu işin aslını bana özelden uykum da geldi algın düştü
- +1 yıl
Algım
- +1 yıl
Bu kadar da özgüvensiz olmamak gerek bilmiyorum çek konuş en azından bu böyle de
- +1 yıl
Kendini çok geri plana almışsın
- Güzellik & Bakım konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılher şey fiziksel beğeni değildir dostum.
00 Yorumla Abartıyolar bence. Doğru olan seninki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDoğum yapınca noldu ki
03 Yorumla
Soran+1 yılSezeryan oldum iki tane. E haliyle azda olsa göbek kalıyo çok kilo aldım hamileyken bide o kiloları geri verince vücudumda çatlaklarda oluştu. O yüzden pek beğenemiyorum kendimi ben eşimde beğenmiyo diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBegeniyidur yine o adamın çocuğunu doğrusunu sonuçta nedeni o
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kafana takiyon
06 Yorumla
Soran+1 yılSevmediğini düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılHeves icinmi birlikte oluyor diyon doğum yapınca normal zamanla düzeliyor
Soran+1 yılHeves değilde. Düzenine alıştı bozmak istemiyo. Sevdiğinden değil yani sevse biraz belli eder. Sorsan seviyorum ama belli edemiyorum diyo. Belli edilmeyen sevgiyi napıyım ben
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın o evlilik yürümez konuşalım istersen
Soran+1 yılSağol. Şimdi işlerim var🙏🏽
Cevap sahibi+1 yılTamam işin bitince konuşalım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoy kilon kaç şu an?
02 Yorumla
Soran+1 yıl160 57kg
Cevap sahibi+1 yılGiyimin ve ten rengin güzelse sorun olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılMerhaba! Diger sorun icin yazmistim kaldirdilar
017 Yorumla
Soran+1 yılAynen hemen kaldırıldı. Burdan yaz bari
Cevap sahibi+1 yılBenim gorusum kalkar istk at ozele solim
Cevap sahibi+1 yılVeya neyse kalkarsa kalksin bak
Cevap sahibi+1 yılOnemli degil kanip kanamama illa kancak die bisi yok siz yasadiniz mi iliski
Soran+1 yılAltına yazdığım açıklamayı okuyamamışsın belliki. Evliyim zaten ilk ilişkimde kocamla oldu kan gelmedi. Benim başkasıylada yaptığımu düşünüyor. Siz biriyle ilişki yaşadıysanız eğer kan geldi mi
Cevap sahibi+1 yılBakın bende diyorum ki bazen gelmeyebilir gelck diye bir sey yoktur
Cevap sahibi+1 yılNormal bisi bu tamamen
Soran+1 yılBenim eşim sizin gibi düşünmüyo işte. Kan gelmediyse illaki başkasıylada yapmıştır kafasında.
Cevap sahibi+1 yılKac aylik evlisiniz
Soran+1 yılAy değil 5 sene oldu
Cevap sahibi+1 yılVe hala inanmıyor mu
Soran+1 yılEvet. İlk ilişkimiz bi sevgiliyken oldu zaten. Belki şey diye düşünmüştür bu benimle yaptıysa başkasıylada yapmıştır diye.
Cevap sahibi+1 yılBen olsam bende dusunurum oyle
Soran+1 yılHaklı diyosun yani
Cevap sahibi+1 yılHakli suclu sensin ilk basta yapmasan mesla bukdr takmazdi
Soran+1 yılGene takardı o. Yapmadan evlenseydik gene kan gelmeseydi. Genede başkasıyla yaptı diye düşünürdü. Neyse
Cevap sahibi+1 yılHayir bak dusunmezdi cunku yapmaaydin neyse ya uyu zipar dusunma bunu by
Gizli Üye(36-45)+1 yılBeğenmeme değil başka bişeydir o
06 Yorumla
Soran+1 yılNedir
Cevap sahibi+1 yılEşinizdeki psikolojik sıkıntılar olabilir rahatsızlık olabilir bakımınıza özen göstermiyorsanız o olabilir en çok yaşanan monotonluktan dolayı olabilir
Soran+1 yılEşimde sorun olabilir bence 😀 gayet bakımlıyım güzelim gencim temizim. Monotonlukta olabilir. Birazda o değişik davransın bana ben bıktım aetık
Cevap sahibi+1 yılSiz renklendirmeyi denediniz mi yani?
Soran+1 yılEvet hoşuna gidecek herşeyi yapıyorum ama o bildiğin kalas odun
Cevap sahibi+1 yılYazabilir misiniz bişey sorsam size sonra isterseniz engelleyin rahatsız etmem de
- Devamını Gör (27)
Devamını Gör(72)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem