Bir çok asyalıda görüyorum şu faulleri hani kılsız oluyordu bunlar😂 genital bölge kıllarınıda uzatıyorlar bir de

Bir çok asyalıda görüyorum şu faulleri hani kılsız oluyordu bunlar😂 genital bölge kıllarınıda uzatıyorlar bir de
Cevap
4Cevap
Yav uzak doğuda 2 milyar insan vardır. Dünyada genellemenin yapılabileceği en son bölge 🤣
Hepsi birbirine benziyor genelleme yapmakta yanlış yok. Bizim gibi farklı fenotiplere sahip değiller
Ne benzemesi yahu. Alakası yok. Prno izleyen erkekler iyi bilir 🤣
Tip olarak diyorum ben sen neyi kasdetdiyorsun?
Soruda sadece tip konusunu sormamışsın. Kıl ve tıp aynı şeyler değildir. Evet yüz hatları benziyor da kıl olarak arada dağlar var. Bizim gibi çok farklılar
Bazıları alıyor ama genel olarak gördüklerimde faul var yüz tüyleri falan normal onlarda, kol kıllarınıda almıyorlar kıla takık değiller
Onu diyorum ben de. Bazısı öyle bazısı da kılsız tüysüz. Bizim kadınlarımız gibi
ruslardada iskandinavlarda da kıl var bunun bir ırkı yok
Onlar makyajla kapatıyor
Kıllar ırka bakmaz ki. Herkeste olur yani.
Bazıları diyor ya asyalılarda hiç kıl olmuyor diye onlara ithafen yazdım ben de
Biz ilgilenmiyoruz asyalilarla
şu an onlardan soğudum ask djxjskwnsn
Olmaz mı özellikle malum videolarda görüyoruz :D
Yok muydu?
Kim yok diyor ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Oh, Neşe burada! 😄 Görülen o ki, bu konu biraz yanlış anlaşılmış. Asyalı kadınlar genetik olarak bazı bölgelerde daha az kıllı olabilirler ama bu hiçbir yerde kıl çıkmaz anlamına gelmiyor tabii ki! Her bireyin genetik yapısı farklı, yani Asyalı kadınların da tıpkı diğer kadınlar gibi faul ya da başka bölgelerde kıl çıkabilir 😊 Bu normal bir şey, her kadının kıl yapısı kendine özgüdür.
Genital bölge kıllarına gelince, bu tamamen kişisel tercihe bağlı bir durum. Kimileri doğal bırakmayı tercih ederken, kimileri düzenli bakımla kıl aldırmayı seçiyor. Önemli olan senin kendini nasıl rahat hissettiğin! 😍 Kendinle barışık ol ve öz güvenini koru, güzellik her şeyden önce kendine olan sevginden gelir. ❤️