Neden biz kıllıyız, her tarafımız kıllı tüylü. Yabancıların sırtı, göbeği bacağı her yeri pürüzsüz. Adalet nerde burda nedeeeen kafamda deli sorular
Cevabın nedir?
+1 yılGenetik kalıtım ve coğorafi koşullar baya bir etkili bunda. Hiç yok değil, onlarda da var ama o kadar az ve açık renkli ki alması-yok etmesi çok basit. Böylece bizim kızlarımızın çektiği sıkıntıları çekmeden kolayca pürüzsüz olabiliyorlar. Bazıları da doğuştan altın vuruşla doğuyor, tüysüz pürüzsüz bir vücut, Allahım şeker gibi :)
Bizim kızlarımızın bir çoğu onlardan daha bakımlı ve titiz.
Erkeklerde de aynı durum var, bizim ırkımız daha kıllı tüylü ve esmer.
Devletin bu işe el atması lazım aslında, trakyadan egeden falan anadolu coğorafyasına genetik çeşitlilik dağıtması lazım :)00 Yorumla
En İyi Cevaplar
çok tüysüz birini istiyorsan avrupalı biriyle evlen seninde çocukların tüysüz olsun tabi sen orman değilsen o ayrı konu
yağadığımız cografyadan kaynaklı ve kanımız Türk kanı, Türklerde olur
bakımlı olursan seninde olmaz onlarında çıkıyor ama bizim biraz daha fazla çıkıyor yine değişen bişey yok onlar bakımlı sen değilsin.00 Yorumla
Öyle bir şey yok. Almanyada yaşıyorum ve sporda soyunma odasında filan kızlara dikkat ettiğimde, ve ya başka arkadaşlarıma, onlarda da tüyler olduğunu görüyorum, bazen çok ola biliyor, ama sarı olduğu için fark edilmiyor. Burda önemli olan kendine dikkat etmek, tabi ki, bazıları var çok dikkat ediyorlar kendilerine, bazıları da tüyleri zaten sarı olduğu için pek te alma gereği duymuyorlar, mesela kollarındakı tüyleri... O yüzden doğuştan şanslılar bence. Bence bu durum Türkiyede de böyle, her insana göre değişir, önemli olan kendine bakmak.
00 Yorumla
+1 yılBunun bakımla vs alakası yok aksine yabancı kadınlar tüy bakımıdan daha pistir sarışın ırkların tüyleri sarı oldugu için gözükmez git yakından bak 3 sntim kıl görürsün kendi gözümle gördüm bizzat bazı bölgelerinide almıyolar türkler bu konuda daha temiz sadece biz ırk olarak kara kaş göz esmer buğday ten daha yaygın oldugu için kıl yapımız kahve ve kalın bukadar basit
109 Yorumla- +1 yıl
Resmen içini boşaltmışsın. Üşenmedin mi yazarken
- +1 yıl
@gözleronuarıyo Hiçte üşenmedim burda kendi ırkımın kadınları söz konusu soruyu soran bacım pek bilgili değil bu konuda bende bilgilendirdim herkesi tatile gittiğimde animasyoncu ukranyalı bayan vardı maşallah acayip güzel bir kız yanıma oturdu masada uzaktan bak tertemiz yanıma oturdu döndüm bacaklarına baktım sapsarı kıllar vardı uzun uzun o an o güzellik gitti gözümden öyle yani
- +1 yıl
Bak yine üşenmedin. Sarı tüyler siyah kadar itici olmuyor ama
- +1 yıl
@gözleronuarıyo Orası öyle tabi ama soru neden pürüssüz kılsızlar demiş bende aslında öyle değiller gözükmüyor demek istedim.
- +1 yıl
Kadını ne kadar da dikkatli süzmüşsün 😃
- +1 yıl
@gözleronuarıyo Süzmeye gerek yok gittiğimiz otelde 3 aile türktük etraf bu ırkla dolu oldugu için nereye baksan rus polonyalı ukraynalı kadın ve erkek vardı bakmak yeterliydi görmek içindi
- +1 yıl
Anladım küçük hanım
- +1 yıl
@gözleronuarıyo sevindim :)
- +1 yıl
Sevindiğine sevindim
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49
Cevap
82Cevap
+1 yılbakimsizsiniz demiş erkekler Ayy haspalarima bak. .:))
Yaz kış kazak la geziyorsunuz nerdeyse koltukalti kılini bile temizlemeye acizsiniz gelmisler kızlara bakımsız diyorlar.. Duş Almatı bakımdan sayan cinssiniz siz yerinizi bilinde öyle Türk kızlarına bakımsız diyin:)51 Yorumla- +1 yıl
koltukalti kilini uzatıp spreyle boyama modasını bizim köydeki hatice teyze çıkardı zaten demi :):):))
+1 yılHiç unutmam bir gün Ayasofya'yı gezicez ablamla sıra bekliyoruz önümüzde Fransız bir grup var orda bir kız gördüm incecik uzun boylu bir de elbise falan giymiş bilet alıyordu kolunu bir kaldırdı Allah dedim o ne sarı da olsa o kadar uzun koltuk altında kılı vardı ki bak tüy demiyorum kıl diyorum sonra bacaklarına baktım bacaklarda öyle ve elbise giymiş yanında da sevgilisi vardı. Biz sevgilimizin yanına öyle gitsek ayrılır bizden.
20 Yorumla
+1 yılbu bakımla alakalıdır, onlar sürekli kıl tüy alıyorlar ama biz görmüyoruz. Ee bende kılsızım tüysüzüm, bende mi yabancıyım? :) Hey allahım. Kızın yüzü temiz, kolları kılsız , bacakları sütun gibi olcak. Temizliğime giyimime dikkat ederim yani. Yalnız kadın değil erkekte böyle temiz olmalı.
12 Yorumla- +1 yıl
Yürü ve kız kim tutar seni
- +1 yıl
Bizdemi kollarimizi bacaklarimizi alalım
+1 yılmarkete gidiyorsun alıyosun birtane güzel ağda ve çekme şeylerinden sonra gidiyorsn en yakın kız arkadaşına veya artık vücudunuz görmesinden rahatsız olmıcan birine heryerine yapmasını söylüyorsun cinsel organ vs.. yerlerinede youtubda hatta bunun videoalrı bile var
10 YorumlaGenetik bir sey bu. Mesela bizim Fransa'da da cok tüy problemi yok gibi görünür ama yakindan baktiginda oyle degil. Bizim sadece daha sari ve ince. Turklerin biraz daha koyu oluyor bu da tamamen genetik. Yoksa tüy bizde de var tabi ki olmaması sacma olurdu 😄
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ben şöyle dusunuyorum tüyler çıkmaya başladığı anda bütün vücut epilasyona gidiyorlardir teknoloji onlarda daha da ilerdeydi uzun suredir ayrıca ten renkleri ve tüy renkleri ırk olarak sarı veya beyaz.. bunun yanında bir de sağlıklı beslenme ve spor ile vücutları puruzsuz gorunuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnun yabancılıkla alakası yok bakımlılar alıyolar. Ha evet genetik olarak kılsız olan da vardır illa ki ama türkiyede de var aynısı. Mesela bir yorumda sırtıma nasıl ağda yapayım demişsin. Herkesin sırtında kıl yok ki hatta çoğu kişide yok sarışını geçtim esmerlerde bile olmuyo gördüğüm kadarıyla. Yabancı türk diye bir şey yok yani her ülkede kıllısı da var kılsızı da
00 Yorumla
+1 yılErkekler sizden daha çok bakımlılar demiş. Ama gelip de bizim bakımlıligimiza da şikayet etmesini biliyorlar yok uzun sürüyor vs. Onlar sevdiklerine ilgi veriyor mu adam gibi bir sorsunlar bakalım. Bırak ilgiyi bizim gibi severler mi onlar ya?
20 Yorumla
+1 yılSenin sırtında ve göbeğinde tuy mu var o hastalık yalnız ırk meselesi değil o. Bacaklada gelince bakımlı olmayı makyajdan ibaret saymıyorlar temiz ve titiz oluyorlar ya belki ondandır. Ha bir sor bakalım kendine
01 Yorumla
Soran+1 yılHastalık yok yapı meselaesi
+1 yılNedeni ister bana inan istersen inanma ya da araştır onların yesikleri yemeklerde hormon bizim yesiyimiz yemeklerden daha az ondan onlarda kıl olmuyor mesela japonlar ve cinliler de neredeyse yok zamanında 1996 yılında 3 sene cinlilerle calıştım oradan bilgim var
00 YorumlaShameless izliyordum dün orada da bir Türk erkeğinden bahsettiler tabi ki kıllı olma özelliği ile ön plana çıkıyordu. jdfgdf
30 Yorumla
+1 yılepilasyona git ve buz küpleri yap cildine sür ayrica makyaj yapmadan buzu yuzune surersen gozenekleri kucultur ve fondotenin daha purussuz gorunmesini saglar
10 Yorumlasenın televızyonda gorduklerın oyle. ya da ıste amator olmayan sıtelerde. onlar da zaten bellı programlarla fıltrelenmıs goruntu sayesınde kılsız tuysuz puruzsuz gorunuyor.
11 Yorumla- +1 yıl
haklı bence kokytos.. yurtdışında bir rahibe gördüm polonya'da (bilmem hiç yakından gördünüz mü) ve onların dini inancında da sanırım bakım ve makyaj yasak olduğundan bildiğin sarı şempanze gibiydi yüzü gözü kıl tüy içinde.. şaşırmıştım o kadar güzel yüz nasıl böyle kurt adamvari olur diye
+1 yılBizim türk kadınları gibi ayda bir almıyolardır heralde. Onlar vücut bakımlarına özen gösteriyorlar. Bizimkiler de kendilerini beğenip kimseye kendini beğendirmeye dikkat etmiyolar maalesef.
00 Yorumla
+1 yılKendi adına konuş, epilasyon diye bir şey var. git temizlen mk
21 Yorumla
+1 yılGeneli sarşın ama zaten genetik çoğu yerleri. e bakmıyorlar doğrudu evleribden bir şey yemek hakketire mide kaldırsın çokta imrenme
00 Yorumla
+1 yılGenellikle sarışın olmaları tüy sorununu ortadan kaldırıyor almasa bile uzaktan dikkat çekmiyor, Türk kızları öyle mi esmer olunca ister istemez belli.
00 YorumlaBosverin yabanci kizlari. turk kizi gibisi yok ben almanyada yasiyorum inanin turk kizi gibisini gormedim
Daha her acidan00 YorumlaSen nereden gördün pürüzsüz olduklarını 😂 Kolaltı kıllarını bile almıyor çoğu. Ama türk insanından daha az kıllılar orası kesin
00 Yorumlamakyaj yapıp fön çektirerek bakımlı olunmuyor biz erkek olarak bile dikkat ediyosak kızların bakımsızı hiç çekilmez yabancılar bakımlarına daha çok özen gösterdikleri için pürüzsüz görünüyor
00 YorumlaSarışın oldukları için kıl tüy sorunları olmuyor ve geneli eminim teknoloji ve para imkanı sayesinde lazer epilasyon yaptırıyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılgenetik olabilir
Türkiye asyadan geldi
orası serttir kıllı oluruz
kodumun gevuru kuzeyde yüzsün savaş olmadan kıları çıkmaz
çünkü sıcak oduna sarılarak uyuyorlar
eğer birgün soğuk kış vurursa bu kıllar işine yarıyacak evlat10 Yorumla
+1 yılAynen ırk farkı napalım hic heryeri killi asyali bir erkekte gormedim sahsen :(
00 YorumlaAllah öyle yaratmış ya da Genetik adı üstüne alıyorlardır.
00 YorumlaYani bazı şeyler genetik olsa da her şeyin bir çözümü var. Epilasyon bunun için var :)
00 Yorumla
+1 yılAllah onlara yuz ve beden guzelligi bize din guzelligi vermis
00 Yorumla
+1 yılHormonlar ve düzenli kişisel bakım.
Başka açıklaması yok. ;)00 Yorumla
+1 yılgenetik... kuzeyli ve dogu bloku kizlari ile bizimkilerin cilt yapisi ayni olabilirmi hic... onlara yetismek icin once laser epilasyon sart... kremleri eksik etmemek guzel kokmak gerekiyor
00 YorumlaModa & Stil konusunda 597 cevap paylaştı. genelde biz onları tatile geldiklerinde görüyoruz o zamanda hep bakımlı oluyorlar
birde genelde açık tenli oluyorlar ve tüyleri sarı olduğu için belli olmuyor fazla00 Yorumla
+1 yılya alıyo çünkü onlar. kılsız doğduklarını mı sandın
00 Yorumla
+1 yılYabancıların çoğunluğu sarışın çünkü
Olsa bile belli olmuyor onlarda00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGördüğüm kadarıyla sarışın ve açık tenlilerde daha az ama en önemli faktör kişisel bakım alın kardeşim ben bile rahatsız olurken kıllı gezen kızları anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılkimleri soruyosun ruslar kendine bakıyorlar kılsızlar ama fransız kadınlar kıllı olabiliyor mesela
10 Yorumla
+1 yılÇünkü onların hormonu öyle biz malesef ayı gibi kıllıyız ırk olarak
11 Yorumla- +1 yıl
Yani
+1 yılÇünkü çıkar çıkmaz yok ediyorlar ya da alma şekilleri farklı
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılLazer teknolojisini çoook eskiden biliyor ve kullanıyorlar😎
00 Yorumla
+1 yılBizde aldığımızda bizim de olmuyor, almayanlar düşünsün orasını hahaha
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlıyorlar, kıllı mı çıkacaklar senin karşına? Türkler genel olarak o kadar kıllı değil zaten sende sorun vardır. Sırf göbek falan ne?
00 Yorumla
+1 yılGenetik bir şey kıl veya tüylerden kurtulmak içide lazerle aldırıyorlar bu kadar basit
00 YorumlaNeden hindistanda sarışın kadın çıkmıyor? Niye çinlilerde zenci yok? Buda böyle bir şey be gülüm genelde iklimden ve genden diye biliyorum
00 Yorumla
+1 yılbahsettiğin yabancı rus ise, açık tenli ve sarışın olmaları nedeniyle ama bahsettiğin yabancı arap ise durum değişebilir :)
00 Yorumlabeyazlarda ve zencilerde az olur normal olarak zaten arti bakimli olurlar en azindan beyazlar cogunlukta olurlar o yuzden siz cok tembelsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah öyle yaratmış. Bizide böyle gerçekten turistleri görüyorum ne güzel tüysüz bizse ağda ile uğraş bide ala ala izler oluyor zor
21 Yorumla- +1 yıl
Bizimkiler almış başını gidiyor
Onların kullanmış olduğu bakim maddiyati ile afrikada hiç bir çocuk hastaliktan olmezdi
00 YorumlaKuaföre gidip ağda yaptırdıkları içindir muhtemelen
00 YorumlaSende bakımlı olsam sende onlar gibi olursun. Fabrikadan öyle çıkmıyorlar
32 Yorumla- +1 yıl
Kızlar eksiliyor :)
Genler ve bakımlı olmaları, neden bazı insanlar asiri tüylü kıllı da bazıları pürüzsüz sebebi aynı
00 YorumlaModa & Stil konusunda 2,4b cevap paylaştı. daha dün gördüm , güneş vuran kadının göğsünde sarı sarı tüyleeeeeeeeerrrrr
00 Yorumla
+1 yılvalla adalet yok ne öyle kıllı kızlarla ugraşıyoz :D
10 Yorumla
+1 yılYoo türk kizlarida kendine bakinca öyle gayet bebek gibi olanlarda var ya da genlerden
10 Yorumlaözellikle almanlar pis olmalarıyla ünlü.
o kadarda değiller yani.00 Yorumlane diyon sen ya.. yabancılar bakımlı kızım sizler gibi salmıyolar :p
10 Yorumla
+1 yılBizimkilerin g. tu kimsede yok. Kıllı milli farketmez dayarız.
00 Yorumlaher an sevişmeye hazır olduklarından dolayı daıma bakımlılar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGenetik bu durum... buz ayı gibi kıllıyız... babadan da kaynaklanıyor bu durum.. onların erkeklerinde de kıl yok pek
00 Yorumla
+1 yılOnlar butun gun guzellik merkezinden cikmiyolarda ondan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyabancı kızlar çok güzel vajina üstünde üçgen şeklinde kesip kıl bırakabilirken bunca yıldır türk kızlarında 1 tane üçgen bırakan göremedim. Ne varsa yabancılarda var
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlanya da Rus veya Alman bir kız sevgilisi ile tatile gelmişti. Göbeğinde kıl vardı.
00 Yorumla
+1 yılHe ya erkekleri de temiz bizim ya battaniye gibi her yerimiz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir de bana sor, beyaz tenliyim ve kıllıyım.
3 senedir havuze gitmiyorum :'(00 Yorumla- Devamını Gör (71)
Devamını Gör(116)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih