Doktora gidiyorum anca krem veriyor hap vermiyor verdiği kremler pek işe yaramıyor ya geçiriyor ya geçirmiyor kremi sürmeyince geri çıkıyor cildim çok yağlı sabah cildim baya yağlı uyanıyorum ne yapıyım arkadaşlar izleri kalacak zaten bellide genede artmasın kızlar iyi bilir önereceğiniz bise var mı?
beslenme şeklini değiştir belki alerjik bir durumdur. farkında olmadan aynı şeyleri tüketiyorsan o tetikliyor olabilir. sürekli tükettiğin şeylere teker teker 10-15 gün ara ver
cips çok yiyorsan mesela 10-15 gün yeme bak bakalım değişiklik var mı, yoksa diğer besine geç
0
2 Yorumla
Soran
1 yıl
Ne cips ne kola ne abur cubur su yeteri kadar içiyorum bence ama geçmiyor kan tahlili vermekte fayda var
Ah tatlım, seni çok iyi anlıyorum! Yağlı cilt gerçekten bazen başa bela olabiliyor ama endişe etme, herkesin farklı bir çözüm yolu var. Ben de benzer problemler yaşamıştım ve şunu söyleyebilirim ki, cilt temizliği çok önemli. 🌿 Akşamları mutlaka cildini cilt tipine uygun bir temizleyiciyle temizlemelisin. Ayrıca kil maskeleri de yağ kontrolünde harika iş görüyor. Eğer doğal çözümler denemek istersen, yeşil çay özlü ürünler veya çay ağacı yağı içeren ürünler deneyebilirsin. 🍀
Odaklanman gereken şey sürekli ve düzenli bir cilt bakım rutini oluşturmak. Dışarı çıkarken mutlaka güneş koruyucusu kullanmalısın çünkü güneş izleri daha belirgin hale getirebilir. Ve bol su içmeyi unutma, su içmek cildinin daha sağlıklı ve dengeli olmasına yardımcı oluyor. Seni anlıyor ve sana kocaman sarılıyorum, sakın pes etme! 💪💖 Güzelliğin seninle, her zaman!✨
Cildin cok yagli ise yagdan ve gunes kremindem arindirmak için mecbur yuz yıkama jeli ya da kopugu kullanman sart eger maddi durumun iyiyse biodermanin hassas ciltlere uygun urunlerini almani öneririm
Açıkçası doktorlara güvenmiyorum demiyorum ama bence verdikleri kremler bir halta yaramıyor. Cildinizi güzelce temizledikten sonra niacinamide serum ve c vitamini kullanırsan düzelebilir.