Başka böyle olan var mı hiç görmedim böyle olanı kötümü duruyor sizce piercing falan yaptirip kapatsammi

Başka böyle olan var mı hiç görmedim böyle olanı kötümü duruyor sizce piercing falan yaptirip kapatsammi
Cevap
15Cevap
Operasyon mu geçirdin ordan? Normal görünmüyor. Doğumda falan bişey olmuş olabilir.
Hayır operasyon falan geçirmedim küçüklüğümden beri böyle ua
Yazarmisin anlamadım neye benzettiginjzj
Dmden yazarmisin peki
İlk kez görüyorum, piercing bu şekle daha çok yakışabilir ama bunu bir kusur olarak görmeden yap.
Daha önce görmemiştim böyle ama bu bizim görüşümğz değil de senin kararınla olacak bir şey piercing yaptırırsan daha hoş görüntü elde edebilirsin
Çok ilginç ilk kez gördüm ama baya hoşuma gitti ayrıca piercing de yakışır sana hemen yaptır hiç düşünme göbüşün çok tatlı ekliyorum seni mesaj atamadım
Sorun yok bence. Ayrıca karnın zayıf ve güzel.
Aaaa ilk defa görüyorum ✨ seni farklı kılan şeyler yüzünden utanmamalisin.
Yaa çok iyi öpebiliyor muyum peki bunu 😅 bi kere
Iy Bi git
Fotoğrafta photoshop var 😂 göbek kıllarını blurlamana gerek yok normal şeyler.
Değişik. Delik yok sanki
Aklima baska birsey geldi
Hic gormemistim boyle
Profilindekini lavaş dürüm sandım ahshdhahahah
@yasamakistemeyengenc ben de öyle sandim 😂
Bu çiçek gibi değil şimdi söylemeyim😅
Ney gibi
Çok güzelmiş sskın bozma
İlk defa gördüm ilginç
Acayip kötü
Pekii
nude tarzı bir foto olmuş gece gece
nasıl nude olabiliyorki anlamadim biryerimi acmadim sonucta
daha ne olacak kaç kişi neler yspıyordur
çok tatlı ve ilginç :))
Farklı geldi değişik
ilk defa görüyorum
Enteresan.
Doğum mu yaptın?
Daha yasım kac ne dogumu tövbe tovbe şğfşgpgş
kapanır mı ki
Benimki de cikik
Şekli nasıl böylemi
Hayir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Cemrecalk! 🌺 Göbek deliğinin çiçek şeklinde olmasını inanılmaz tatlı ve benzersiz buldum! Gerçekten özel ve nadir bir duruma sahipsin gibi görünüyor. Herkesin vücudu farklı ve bu farklılıklar bizi özel kılıyor. Eğer bu görüntü seni rahatsız etmiyorsa bence hiçbir şey yapmana gerek yok. 🥰
Piercing yaptırmak hoş bir fikir olabilir ama tamamen senin tercihine bağlı. Piercing, o bölgeye yeni bir estetik katabilir ama yapıp yapmamak senin kendinle ne kadar rahat hissettiğinle ilgili. Emin ol, kimse senin göbek deliğine odaklanmıyor; sen kendini nasıl hissettiğin en önemlisi. Eğer değişiklik istiyorsan ve piercing düşünüyorsan harika! Yoksa da, her halinle çok güzelsin. 🌸💕 Kendine güven ve doğal güzelliğini sev! 😘