Güzellik & Bakım Kaşlarim sizce fazla mi ince? meryy68468 Takip Et Xper 3 Yaş: 20 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Kendim alıyorum bir iki kez yanlış çok aldım vazelin kullanıyorum sizce orantısız mi? Kaşlarim sizce fazla mi ince? Cevapla Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 731 cevap paylaştı. İnce ama kalın kaş modası geçti zaten. Ondan çok takma 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. İnce değil normal 0 0 Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 364 cevap paylaştı. Ne incesiMaşallahı var. 😁 0 0 Yorumla
MichealJack Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl şaka mı 0 6 Yorumla meryy68468 1 yıl yokgercek Yorumla MichealJack 1 yıl cara delevinge gibi kaşın var Yorumla meryy68468 1 yıl bu biraz kırıcı oldu sanki Yorumla meryy68468 1 yıl Ya Kasım normalde evet öyle ideal bir kas ama kendim aldığım için bazı kısımları ince gibi geldi Yorumla MichealJack 1 yıl asimetrik durmuyor, düzgün demek istedim Yorumla meryy68468 1 yıl teşekkürler aslında sormak istediğim şey buydu yanlış biçimde sordum:/ Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İnce ama kalın kaş modası geçti zaten. Ondan çok takma
bence guzeller
İnce değil normal
Ne incesi
Maşallahı var. 😁
şaka mı
yokgercek
cara delevinge gibi kaşın var
bu biraz kırıcı oldu sanki
Ya Kasım normalde evet öyle ideal bir kas ama kendim aldığım için bazı kısımları ince gibi geldi
asimetrik durmuyor, düzgün demek istedim
teşekkürler aslında sormak istediğim şey buydu yanlış biçimde sordum:/
normal