Sizle kaşım fazla mi ince? Bi arkadasim kaş kalemi sür vs dedi yuzu en ortaya cikaran şey kaşlar falan filan dedi. Kas kalemi surmeli miyim? 

Bana normal geldi. Benim de kaslarimin bitiş uçları ince gibi geliyor bazen. Fotoğraflarda bazen yokmuş gibi diyorum 😅 ama normal aynaya bakınca normal geliyor.. acaba ben de kalıcı kaş dövmesi bilmem nesi mi yaptırsam...
Cevap
20Cevap
Şirin duruyor sende ama çoğuna yakışmıyor bence.
https://voca.ro/1nmA0oBomJSs
Bence doğal tasarımı oldukça iyi, lütfen onu kaşlarını kara kocaman kaşa çevirenler gibi bir müdahale ettirmeyin mahvedersiniz kaşınızı/yüzünüzü.
Evet biraz ince görünüyor. Kaş kalemi biraz kalınlaştırsa da otantik görünmüyor (denedim çünkü). Güzellik salonuna gidebilirsin
Bene tek kelimeyle sanat eseri, yapımda ve yayımda emeği geçen anne babana helal olsun.
Ne demek istedin anlamadim?
Çok güzel dedim aksi bir şey arama
Tesekkurler ama kalinlastirmam gerekecek biraz :( çok sönük
Bence gerek yok normalden biraz daha ince ama bu farklı bir hava katıyor, normal olman gerekmiyor.
Badem yağı kullanırsan kaşların biraz daha uzayabilir
Teskurler. Belki guzellik merkezinde kaş da yaptiririm.
Fazla kısa değil aslında. Normali böyle mi
Alınmamış hali ise güzel. Yüzünüze de yakılıyorsa kalınlaştırmaya gerek yok bence.
Bence normal. Fazla abartıyorsunuz bence. Hem gayet güzel.
Güzelliğin kaslarının inceliğini batırıyor.
Normal bir kız için ince kas olmadı. 😊
sür bi dene ama ince kaç ben daha çok seviyorum kadınlarda. bu arada saçların çok güzelmiş
yok daha iyi bence herkesin orman gibi kalın ya o ne öyle kim çıkardı kalın kaşı yaa
Kızım bu ne aşık edicen herkesi kendine. Sana 40 defa demedimmi böyle fotolar yok artık diye hee
What
Alooo kaldır şunları kırıcam bacaklarını hee 🐣🐣
sürme ince kas daha guzel ve seksı kalın kas sevmıyorum
Kaslar iyide gozlermi kizarmis ne
Far o
Gozumun içi kirmizi durmuyo ki goz kapaklarimda far var sadece yani ozetle gozlerim kizarmadi 😅
Evet kıl gibi kaşların
Kaş zaten kıldır asko seninki neyden 😅
İncelik manasında dedim, kaş bir çok kıldan oluşur ama seninki tek kıldan oluşmuş gibi 😂
Genetigimiz tuysuz napalim :( kas yaptiricam guzellik merkezinde
Aynen yaptır bencede, bide gözaltlarında hafif kırışıklarda başlamış, onlar içinde tedbir al bence
Biraz ince ama yüzüne yakışıyorsa sorun etme bence
Neden bu kadar incelttin ki
Gayet çok güzel ve yakışmış
benim çok hoşuma gitti ya çok güzel gozukuo
Evet ince ama yüzüne uyuyorsa sorun yok
Biraz fazla olmuş evet
Biraz kalınlaştırabilir misin?
Çok seyrek ince bozuk
Seyrek değil bence ama ince evet
Kas serumu falan kullan alim yanilisi da var gibi geldi bana doğası boyleyse de git yaptir çok pahalı bisi degil
Sadece kenarlarindaki bir kac tek tel olan kaslari aliyorum. Yapay kaşlar bi çirkin duyuyo serumla falan girlestirmeye caliscam 1 ay gurlemiyosa mecbur yaotircam
Güzel yerde yaptır bebeğim sıkıntı olmaz kıl tekniği vs çok iyi oluyo
ip gibi
sana yakışan bu bence gayet hoş duruyor
Yooo
Çok gğzel kaşların gözlerin var
Bence çok güzel 😊
Evet ya neden öyle yaptın
evet ince
Bence gayet güzel bozma
Çok ince biraz
Evet
Bnım tarzım böylr