Çok çirkinim hergün ağlıyorum 😭?

Çok çirkin biriyim 18 yaşındayım boyum 1.65 58 kilo aralığındayım beyaz tenliyim ve fiziğim şekilsiz kalçam küçük yani ve iğrenç bir fiziğim var yaşadığım bazı sebeplerden dolayıda üzüntüye girdim ve yüzüm solgunlaştı ve ne zaman stres yapsam alnım sivilceyle doluyor şuanda öyle mesela artık böyle yaşamak istemiyorum bakımsız biriyim birde tüylerimi almıyorum ailem izin vermiyor hayatımda hiç mankyaj yapmadım yüz hatlarım çok çirkin olduğu için kendimi hiç beğenmiyorum hep üzülüyorum sosyal medyadan milyonlarca güzel kız görüyorum ve bazıları doğallar kendime bakıyorum nefret ediyorum hiçbir zaman sevilmeyeceğim sanırım ben ayrıca ben bir öğrenciyim ve ailemle beraber yaşıyorum gidip estetikten bahsetmeyin ya da demeyin bana önemli olan iç güzellik kabullen kendini sev diye çünkü öyle bir şey yok hepimizi biliyoruz ki çoğu insan tipe dış görünüşe önem veriyor tipi iyi değilse konuşmak bile istemiyor ablam benden güzel ben çok çirkinim babamdan kötü olan tüm genleri almış gibiyim ama artık elimden geldiğince birşeyler yapmak istiyorum spor yapmak istiyorum düzenli ve yüz yogası yapmak istiyorum köyde yaşadığım için elimden sadece bunları yapmak geliyor sizce düzenli bir şekilde yaparsan bende güzelleşirmiyim ya da fiziğim güzelleşir mi lütfen bana yardım edin hergün ağlıyorum bu görünüşüm den dolayı

Çok çirkinim hergün ağlıyorum 😭?