Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşına bakımsız çirkin bir kızım ne yapmalıyım doğuda yaşıyorum?

Ben 18 yaşında bir genç kızım şuanda depresyondayım depresyonda olmamın sebebi köyde bir hayat yaşamam çok çirkinim hergün ağlıyorum hatta Allah biraz daha tipimi iyi yaratsaydı ne olacaktı sanki dışarı çıkarken birsürü güzel kız görüyorum ve kendi yüzümden utanıyorum onların yanında kendimi ezik gibi görüyorum ortaokulda iken bir arkadaşım bana dediki kaşlarını alsana orman olmuş eve gittim kendim almaya çalıştım ve kaşimi bozdum dağınık ince ve iğrenç duruyorlar yanları küsmüş durumda burnuma gelecek olursak kocaman ve eğri bir burnum var nefret ediyorum kendimden bu hayatta sadece acı çekmek için geldim ben hiç doğru düzgün bir arkadaşım olmadı beni anlayan dürüst bir arkadaşımın olmasını çok isterdim baskıcı bir ailem var bir de benim 10 yaşında iken zorla babam tarafından eşarp taktım kapandım şuanda bu satırları yazarken gözümden bir damla yaş süzüldü anlatacak çok şeyim varda dinleyen yok 🥺😔😔

Merhaba arkadaşlar ben 18 yaşına bakımsız çirkin bir kızım ne yapmalıyım doğuda yaşıyorum?