Aşırı çirkin kızım bu hayatta nasıl kalabilirim?

• En çirkin erkeği koyun yanıma o bile yanımda daha hoş.
  • Makyaj fayda etmiyor estetiğe param yok.
  • Biyokinezi yapıyorum burnum biraz küçüldü azda olsa işe yaradı ama sonuç hala çirkinim başkaları biyokinezi yapıp güzelleştiğini söylüyor ama bende etkisi olmuyor düşünün okadar zor bir tipim.
  • Sevgilim var benle çekildiği fotoğrafı göstermiş... Kızda yanına hiç yakışmıyor çirkinmiş demişler.
  • Sevgilimle 1 ay görüşmeme kararı aldım ben güzelleşene kadar bana zaman tanı dedim. Oda tamam dedi ben seni bu halimlede seviyorum dedi. Dedi ama ben kendimden nefret eder oldum bu eleştirileri alınca. Cidden çirkinim kendini göster demeyin... Avutulmaktanda sıkıldım.
  • Sorun şu kendimle nasıl barışabilirim.
  • Annem ve babam gayet yakışıklı ve güzel tiplerm iş gençken. Anneme hiç benzemiyorum. Herkes öyle diyor...
  • Ve ayrıca beni beğenmediler diye değil hakaret alan insanım sürekli çevremdeki yakınlarım bile diyor sevgilin senden güzel filan onu geçtim sevgilim olmadan öncede aynıydı durum çok çirkinsin diyen aşırı kesim vardı yüzüme karşı.
  • Yaşım 22 bugüne kadar teklif almadım şu anki sevgilimede ben ilgi göstermiştim oda benim iç güzelliğimi sevdi ama çirkin olmaya artık katlanamıyorum. Onunla beraber güzel fotoğraflar çekinmek istiyorum. Hep gel beraber çekinelim hatıra kalır diyor ama çekinmeye korkuyorum ve en son çekindiğimde ise dırım ortadaydı... Oldukça çirkin çıkmıştım ki çirkinim de..
  • Sevgilimin boyu 170 tip olarak reynmene aşırı benziyor.
Aşırı çirkin kızım bu hayatta nasıl kalabilirim?