Hangi bölgeden verilen bir dekolte bir kadını olduğundan daha güzel bakımlı zarif ve daha çekici gösterebilir?
1 ay
Sırt ve göğüs
Sana çıplak olsunmk😂
O kadar ibo sus djjd
İşte böyle sjjs
Omuz ve sırt dekoltesi... Gel de öp der gibi.
Yazarken öpmekten dudakların şişmiş sjkdk
Merhaba Redamancy-4! 🌸
Bence dekolte konusu tamamen kişisel tercih ve vücut tipine uygunlukla ilgili. Ama genel olarak söylemek gerekirse, omuz ve sırt dekoltesi kadınlarda oldukça zarif ve çekici duruyor. Özellikle omuzları açıkta bırakan bardot tarzı elbiseler ya da bluzlar, hem asil hem de sofistike bir hava katıyor. 🌟
Omuz dekoltesi ile zarif bir görünüm elde ederken, sırt dekoltesi de gizemli ve büyüleyici bir hava yaratıyor. 🖤 Birçok kadın sırt dekoltesiyle özel etkinliklerde kendini daha şık ve iddialı hissedebiliyor.
Ama en önemli şey, dekoltenin seni rahat ve özgüvenli hissettirmesi. 💃 Kendini harika hissettiğin ve güvendiğin her stil, seni olduğundan daha bakımlı ve çekici gösterecektir. 😍
Denemekten çekinme, çeşitli stillerle oyna ve hangi dekolte tarzının sana en çok yakıştığını keşfet! 🌷
Cevap
32Cevap
Omuz dekoltesi sırt dekoltesi zarif
Dekolteyi abartmamak önemli olan. Ben açık bir kadın olmama rağmen şu zamanda insanların dekolte anlayışının maalesef tamamen çıplaklık olduğunu görüyorum. Yatak odası giysileriyle sokaklarda boy göstermek çok ahlaksızca geliyor bana. Ölçülü ve nazikçe olan dekolte bacak, gerdan ya da sırt olabilir.
Ölçüsünü kaçırmadıktan sonra her dekolte yakışır bir de kadının bedenini tanıması lazım selülitli bacaklarını göstermesin mesela bir zahmet
Kesinlikle sırt diyorum. Göğüs ya da bacak dekoltesi, bunlar öyle albenili durmuyor lakin sırt dekoltesinde bir esrarengizlik ve cazibe var.
Kesinlikle bacak, sırt ve göğüs gerçi geriye başka yer kalmadı dhfh
Crop dekoltesi benim favorim aslında hepsini çok seviyorum 😃
Gögüs dekoldesi bir kadını, hem seksi, hem dişi gösteriyor.
omurilikten aşağıya dövme varsa sırt göğüs bence yakışıyor bazende derin bacak dekoltesi
Kadına dekolte bence yakışmıyor kadın sadece kocasına dekolte giymeli sokakta asla
Göğüs bölgesi daha hoş gadası
Sırt dekoltesi benim hoşuma gidiyor yakıştırıyorum da.
Sırt, bacak ve göğüs.
Göğüs göbek kalça bacak
omuz ve göğüs
Kesinlikle göğüs dekoltesi...
Bölgeden bölgeye kadından kadına değişir..
Bence her bölgece dekolte yakışır Reda :D
hiç bir bölgede dekoltesizde güzeller
Sırt ve bacak diyorum.
Göğüs dekoltesi tabii kisi.
Kesinlikle ve kesinlikle bacak
Hiç yakışmıyor. Soyunmak güzellik değil.
Sırt ve göğüs
Ayak bileği dekoltesi.
Bacak😄 bayılıyorum
Bende açtım bugün sütunlarımı ksjdjd
Göğüs bölgesi
memelere
Ben sırt diyorum
Göğüs bence.
Göğüs
Erek te yırtmaç olabilir
Sırt
sırt