AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Bu kafayla 1 30luklara kalcaksiniz xjznmxnx
Her fiziğin bir beğeneni bulunur
Aha çekici bulunduk. 😎 😂
Niye kısaysa ne olmuş..
180 altı boy çoğu erkekte iyi durmuyor boyum 171 bu arada
kendini niye böyle görmüyorsun boy kimsenin elinde degil ki
Neden çekici d3gil 🤔
Bulurum boy önemli değil
@tutkidogru
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti.
Yorumuma cevap yazmayın ya iyi misiniz siz? @türk5561 kardeş 1.65 boyunda flörtüm oldu boş yapma o yüzden
@tutkidogru
Kankam oldu demek istedin herhalde.
Nasıl bir yanıklık seninki :d
@tutkidogru
Red yeme tecrübesi. Boyum 1.80 den uzun olsa muhtemelen yemiyecketim.
Kendim 1.87 yim bulmuyorum kisalari :)
Erkek dediğin benim gibi olacak 181 boyunda
Ben daha çekici buluyorum
Dedi ve 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti
Boya göre erkek seçecek kadar ezik bir kız degilim
Ama erkek 1.80 den uzun boylarda ise seçici değilsindir. 1.80 den kısaysa direkt reddedersin.
Sevgilim 1.73
Kankam 1.73 demek istedin herhalde.
1.55 kashar problems
170 erkolar yorumlarda ağlamış
Haha evet
Hocam bir erkek kadınlar hakkında böyle konuşsa hoş olur mu
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
1.81 im kıl payı ile kurtardık
Tatlı çekici biriyse bence iyidir 😅
Senin boy kaç? 😃
@AFiliYlnzlk hayırdır ne yapacaksın
Merak ettim kaç?
@AFiliYlnzlk niye merak ettin?
Ettim işte ne var sanki boyunu sordum alt tarafı 😃
Ya hadi git işine
Ulan boyunu sorduk sanki TC ni sormuş gibi triplere girdin ne cins bi tipsin
@AFiliYlnzlk git sapik fantazilerini başka birine sor. Ben bu siteyi abaza kızlar gibi kullanmıyorum.
@AFiliYlnzlk boy soruyor gelmiş boy soran tiplerin kafasında hep bir abazanlik oluyor
@AFiliYlnzlk senin olmayan beynini... Kufure başvuran cahil uslupsuz andaval bir herifsin kaybol yorumumun altından it herif.
Senin gibi cahil sığıra küfür edilir çünkü mk yobazı seni 😂😂
@AFiliYlnzlk cahil sensin sığırda sensin it herif şöyle bir yorumdan abuk subuk laflar üreten birinden ne beklersin gelmiş boy soruyor çapsız
@AFiliYlnzlk boy söylemiyorum diye cahil yobaz mi oluyorum it herif önüme gelene boyumu kilomu söylemek zorunda mıyım soylemeyince yobazlık mi oluyor kuş beyinli öküz
@AFiliYlnzlk küfür ettirme bana domuz
Sus artık havlama cahil yobaz sen bu yobaz cahillikle nasıl bu yaşa geldin acaba 😂😂
@AFiliYlnzlk diyecek bir şey bulamadı boş yapıyor def ol yorumumdan it
Yobaz sen hala havlıyo musun cahil 😂
@AFiliYlnzlk itlik yapamadin boy öğrenemedin yaptığın itligi karşı tarafa saldırarak mi yapıyorsun s. refsiz senin hayatın kadar kitap okudum karşımda olsan tek kelime edemezsin yüzünü yere eğersin utanmaz arsız it. Boy soylemeyince senin gibi abazalara fırsat vermeyince köpek gibi havalarsin. Her köpeğe kemik atmıyoruz. Önüne gelen her abazaya boy soyelecek değiliz esc arıyorsan başka yere def ol
@AFiliYlnzlk kudurma hadi cahil ikile
@AFiliYlnzlk etrafında esc varsa sende abazaysan senin sorunun cahil it kuyruk acin var belli
Kitap okumuş cahile bakar mısın 😃🤣 ulan sen benim karşıma gelsen ağzını açamazsın bu cahillikle ahaha kitap okumuş ama boy sordu diye karşısındakini sapık sanan kör cahil seni. Ulan sen bütün kitapları okusan ne olur senin hamurun cahil yobaz bikere yazık bide kendini okumuş zeki sanıyo mk oksijen israfı seni. Harbiden senin ben olmayan beynine s0kayım ya rezil cahil 🤣🤣
@AFiliYlnzlk sen bu üslupla erken ölürsün
@AFiliYlnzlk senin gibi itlere ne diye boyumu söyleyeyim abaza
@AFiliYlnzlk nasılda abazaligini hakaret ederek örtmeye çalışıyor ama senin kalitesiz seviyesiz olduğun hem hakaretinden hemde direkt gelip boy soran abaza olmamdan belli.
@AFiliYlnzlk sorunlu ruh hastası def ol yorumumdan durup duruken gelmis boy soruyor ne idugu belirsiz herif
Nasıl da yobaz ve cahilliğini yüzüne vurunca it gibi havlıyosun ama ahaha havla lan it cahil yobaz sen sadece bunu yapabilirsin zatwn 🤣
@AFiliYlnzlk senin sorunun ne? Ne diye zipladin yorumuma ruh hastası?
Ben insan gibi bi soru sordum çünkü hem soru hemde senin yorumun boyla ilgili olduğu için. Sanki ben alakasız bi yerde sormuşum gibi sözde o kitap okumuş cahil beynin konuyu sapıklığa getirdi yani okdr yobaz ve cahilsin
@AFiliYlnzlk ya hadi git işine be senin gibi seviyesiz birinin lafıyla ne cahil ne de yobaz oluyorum
Sen ister kabul et ister etme senin durumun ortada hadi güle güle
@AFiliYlnzlk hadi işine yürü
@AFiliYlnzlk dayı senin boyun kaç
@Riveras bu kare prizmadan sana ekmek çıkmaz
Beklentim yok zaten
Boy sordum dayının
Dayı boy kaç boy özelden sapik sapik şeyler yazma kız haklıymış boy öğrenip sapik sapık şeyler yaziyorsunuz
@Riveras hahahahah 🤣🤣🤣 cahil yobaz herif şaşırtmadı beni abazalik için boy soruyor özelde asılıyor sapıklık yapıyor yobaz abaza ahahahahah
Haklıymışsin abazanin önde gideni birde burada boy sordum masumum gibi yazıyor
@Riveras boşuna demiyorum bu abazalarin amacı boy sorup fantezi yapmak diye. Birde abazaligini kapatmak için yobaz cahil diyip hakaret ediyor çünkü suçlu aşalik kompleksini abazaliginin üstünü örtmeye çalışıyor. d
@Riveras burada edebiyat yaptı bir saat sadece bir sordum diye it herif ben sana boyumu niye yazayım sen abazalik yap diye mi özeline yazmış birde kim bilir ne yazdı it. d
Hızlı resime atacağım yazdığını bakarsınız 😂
@Riveras at rezil olsun cahil abaza millet ne yazdığını abazaliktan boy sorduğunu görür sana asıldığını da görür. d
Buradan atılmıyor özelden atayım sen paylaş
@Riveras tamam at seve seve yaptığı itligi paylaşırım bu kendisine FB arıyor belli sapık abaza
https://hizliresim.com/ckjp5nt
@AFiliYlnzlk ne oldu sığır
Tek amacınız abazalik boy sorup abazalik yapıyorsunuz cahil yobazlar
Ya mk, cahili ben o kişiye mesaj attığımı inkar mı ediyorum da triplere giriyosun?, mk yobaz cahili sen cahilsin kızım ben sana boyunu sorarken cinsellikle ilgili sorduysam beni cümle alem sksn okdr net konuşuyorum. Sen nasıl bi yobaz cahilsin ki sana boyla ılgılı olan bi soruda boyunu sordum diye yok sapıklık için soruyosun yok bilmem ne diyosun mk köylü cahili 🤣 git bunu kime sorarsan sor sen yobazsın biri sana boyunu sorduğunda eğer sapık diye cvp veriyosan eğer senin psikolojik sorunların vardır genelde onun bunun altına yatanlarda senin gibi namuslu ayağı takılanlardan çıkıyo 🤣🤣
boş ver sayende ne mal olduğunu öğrenmiş olduk rezil oldu 😂
@AFiliYlnzlk nasılda ağlıyor hahahahah o boy sorusunun devamında cinselliğe getireceğine adım kadar eminim. d hiiç şaşırtmıyorsunuz çünkü boyun devamında ne sapıkliklar yapacaktin hep aynı senaryo abazalar sürüsü sizi her kız size yürümek zorunda mı sapık cahil yobaz abaza namus yoksunu
Muhtemelen senin baban ağır sapık yoksa bi insan bu kdr andaval olamaz 🤣 neymiş boy soracakmışım sonra cinsellik olacakmış ahaha bak var ya emınım senin hiç bir erkekle diyaloğun bile olamamış ailen tarafından baskılanmış hiç bir, ortama girememiş bi tipsin okdr belli ki bu yemin ederim. Zaten ailen de yobaz muhtemelen o yüzden sende böyle bi cahillik yobazlık oluşmuş sana bi erkek her hangi bi soru sorsa sen onuda cinselliği yorarsın okdr ağır yobazsın yani gün görmemiş bi israfsın
@AFiliYlnzlk aileyi karıştırma haddini kim verdi sana? Ben şimdi senin gerici seni ahlaksız yetiştirmiş ailene söverim. Tam bir abaza herif türü ahlaksız arsız ve konuyu aileye getiriyor. Herkes senin gibi yürüyen cinsellik abaza değil. Namusunu yolda bulmadı. Sen benim aileme kurban ol ahlaksız abaza 2948383829 kızla kadınla yatmış ahlaksız birisi gelipte burada ahlâksızlık yapıyor. Esc olmadım diye yobaz olmuyorum ama sen esc arıyorsun kendin ahlaksızsin diye cahil hasta yobaz oluyorsun
@afiliYlnzlk dayı boyun kaç boyun
Dayı madem sadece boy sordun o sana cinsellik iftirası attı diyorsun e bende sadece boy sordum özelden niye sapık şeyler yazdın şimdi madem sapık değilsin o anlamda sormadın niye sadece boyunu yazmadında sapiklastin? Kızın dediği yere geliyor bence konu. Çünkü boy sorunca cinsellik düşünmedim diyorsun ben boy sorunca yanıtlamayip özelden pis şeyler yazdın haklı bence
Yoo yobazsın istediği kdr afkur sen yobazsın bak sana yemin ederim ki ben sana o soruyu cinsellik falan düşünerek sormadım ama dediğim gibi sen ister inan ister inanma ve ister kabul et ister etme yobazsın. Dediklerim de kesinlikle doğru sen muhtemelen bi ortama girmemiş doğru düzgün arkadaş çevresi olmayan bi tipsin ailenden dolayı da iyice onların yobaz zihniyetini almışşsın kusura bakma
@AFiliYlnzlk yobaz sensin. Hemde önde gideni. Ailem senden medeni. Sen modernliği ne sanıyorsun cinsel sohbet yapmak mı? Ben önüme gelenle abazalik yapmıyorum diye yobaz olmuyorum catlasanda patlasanda bu böyle ama sen ahlaksız bir sefilsin ailemde seni ahlaksız biri olarak yetiştirmiş. Ben kendimi sevdiğim için koruyorum mecbur değilim erkeklere yatıp kalkmaya.
Ailende seni ahlaksız yetiştirmiş*
Dayı sen abaza olmasan boyunu sorunca cevap yazarsın özelden sapikca şeyler yazmazsin
Ya sktr git yobaz kime denir onu öğren mk andavalı senle kim cinsellik konuşmak istedi de gelmiş modermlik cinsel sohbet yapmak değil diyosun mk sığırı kendi kendine triplere giriyosun kafasına s0ktuğum cahil eşeği. Zorla adamın ağzını bozuyorsun ailenin de mk senin de mk cahili senin ailen gün görmüş birileri olsa sen böyle bi andaval yobaz mı olurdun insan içine çıkmamış kör cahil. Sktr git şimdi senin gibi bi beyinden yoksun tiple bi erkek cinsellik bile konuşmaz okdr hödüksün
Dayı senin boyun kaç boyun
@AFiliYlnzlk dümbük millet boy soruyor direkt abazalik yapıyorsun çünkü abazasin. Boşuna çarpıtma senin ahlaksız ailenide senide s... Ne boktan hayırsız ahlaksız biri getirmişler oksijen israfı seni. madem abaza değilsin niye boyunu söylemiyorsun kız soruyor direkt özelde abazalik yapıyorsun yaptığın bkun üstünü örtme. Cahil yobaz aidsli p! ç
Dediğim gibi ailenin de ya senin de yobaz bi cahil salmışlar piyasaya mk andavalı ona boyumu söylesem ne olur zaten o işin gırgırında daha bunu bile anlayacak seviyede değilsin beyin yerine saman taşıyosun beyninde mk davarı sana insan gibi anlattık cinsellikle alakası yok boyunu sormamın diye hala gelmiş cinsellik diyip duruyosun ne laftan anlamaz bı mk andavalısın sen ya çenenin bağını skym senin ben
@AFiliYlnzlk tamam boyunu söyle bende söyleyeceğim
Yok hayır ciddi sordum boyunu merak ettim
1.80 boyum ne oldu şimdi cinsellik mi konuşmak istemiş oldun boyumu sorunca?
Noldu boyumu söyleyince sesiniz kesildi 😂😂
@AFiliYlnzlk burcun ne
Yengeç
Bana 190 erkekler çekici geliyor kb
Tamam teşekkür ederim iyi ki beni beğenmedin 😂😂
Ne demek rica ederim
Arkadaşın kaçtı bak ben boyumu söyleyince. Sözünde de duramayan bi tipmiş ben boşuna sallamadım okdr 😂😂😂
Bilmiyorumda çok kufurleştiniz yazmak istemiyorda olabilir
@AFiliYlnzlk benim için boy önemli değil ahlak önemli. Sende onu görmedim.
Ya he canım he sen söyle bende söyliycem diyo söyleyince de hemen gizlenip kaçıyo 😂😂 neyse ben çözdüm zaten seni gerisi çokta önemli değil
@AFiliYlnzlk boyum 160
Tamam ne var şimdi bunda söyledin? Ben işim gücüm yok bundan fantezi mi kurcam yani? Sen ilk yorum da tatlı çekici biriyse iyidir demişsin bende ondan dolayı sordum boyunu acaba büyük ama çekici birisi olursa benden kısada olabilir mantığında biri misin diye
Ben boya bakmıyorum tatlılik ve düzgün ahlak önemli benim icin
Herkes için sonunda onlar önemli oluyo zaten merak etme. Tipe bakanlarda bi yerden sonra karşısında ki kişinin huyunu suyunu önemsemeye başlar
Boya bakan hiçbir kız ahlaka bakmaz. Hepsi ezilmeyi hor gorulmeyi göze alıyor.
Boya bakar bi yerden sonra onlarda huyunu suyuna bakıyo diyorum çünkü tip boy ilk bakışta önemli sonradan sıkıntılar kişinin huyundan karakterinden ortaya çıkıyo. Yani onlarda anlıyo tiple bu işin olmadığını
1.80 im bende iyi barajı geçmişiz.😅
175 cm 13 nasıl sence
Benim boyum 167 hiç şansım yok
bunu diyenin boyunun 1.60 üstü olmadığına yemin edebilirim, bazılarımız boyu kadar konuşsa keşke. 1.55 boyundaki bir kızın sözüyle şansınının olmadığına dair bir ifade kullanman ne kadar doğru?
1. Boy konusu zaten bilinen bisey, gerçek hayatta da görüyoruz örneklerini
2. Bu ilk defa sorulan bir soru değil bu sitede 100 lerce bu tarz soru soruldu
3. Kızın boyu 155 olması da önemli değil kızlarda zaten kısa boy sorun olmuyor
cinsiyetçilik had safhada yani. aslında kadında da boy son derece önemli. bazı erkekler için uzun boylu kadınlar kısa boylu kadınlara göre daha çekici, ama illaki boy takıntısı olmayan biri çıkar karşına.
Sen senden kısa bir erkek ister misin
benim ne isteyip istemediğimin bir önemi yok aslında. hayatına alacağın insanın tercihinin hangi yönde olduğu daha önemli.
Evet ve çoğu kız kısa boylu erkek tercih etmiyor
kardeşim ne dememi istiyorsun allah aşkına? ölün geberin o zaman mı diyeyim? bunu mu istiyorsun? ona cık buna cık. dakikalardır sana özgüven ve farkındalık kazandırmaya çalışıyorum bana mısın demiyorsun. kusura bakma ama sen bu kafayla boydan değil zekadan kaybedersin.
Ne alakası var.
Bulmazsın bence
Bence olur niye olmasin.
@mihri74
Haha ne zaman redd etmisim 😂
Bulmuştum zamanında da çöp
Uzun boylu erkek bulamayınca olmuşsundur onunla. Uzun boylu erkeği bulunca terk etmişsindir.
Neden olmasin
@Bahargelsin
Benim kocam 180 altında gayet çekici bir adam
Mesaj atsana acil
Hayirdir
@evlibirkadinimm
1.79 dur muhtemelen. Ayakkabı ile 1.80 oluyordur.
Aura ile alakalı
@Adee_
Dedi 1.75 erkeği kısa diyerek reddetti.
Evet hahaha
@Adee_
İtiraf ettin demek ki.
Knk brn 172 yim , genel olarak aura ile alakalı drdşm ama duygusal olarak tabii ki rededicem zaten kendim topukluyla 182 oluyorum
@Adee_
Sanki 1.50 olsan reddetmeyrcektin.
Tipi iyiyse olabilir
Çekicilik boy posta olursa mutluluk anlıktır.
Evet bulabilirim
@derm0
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti.
Yok reddedemedim..
@derm0
Zengin olduğu için mi?
İnşaatta çalışıyordu
@derm0
İnşaat işçilerinin günlüğü 2000 TL. Ayda 27 kez çalışsa 54 000 tl
İnşaat işçisi değildi , neyi zorluyorsun anlamadım parası olmayanı sevemez miyiz?
Elektrik okumuş onunla alakalı bir şeyler yapıyordu düzenli çalışıyor yani
Sana hep paragöz kızlar denk geldiği için üzgünüm…
@derm0
O zaman uzun boylu erkek bulamayınca onla sevgili olmuşsundur.
Gashajwjsjjwab aynen kanka
Dört dönüyordum sevgilim olsun diye
@derm0
Canım yalnız kalmamak için.
Ağzını ^^^ senin
Herkes sen mi kardeşim
@derm0
Yalnız kalınca insan bunalıma girer. Malum biz devamlı kızlardan red yiyip yalnız kaldığımız için.
Sende önüne biri çıksa hemen olursun o zaman insanları tanımadan yargılama koca adamsın
@derm0
Önümüze çıkan kıza yazıyoruz ama sonuç olarak her defasında red yiyoruz.
Benim yorumu kaldırın bildirim gelip duruyor
Umarım boyun 1.70 üstüdür.
Yavrum benim boyum zaten 1.70 anca kankam olur
1.50 olsan da bunu derdin
Birilerin zoruna gitmiş
@MeraklıKedi91
Acaba gerçekten 1.70 misin? Öyle olsan bile 1.50 olsaydın da en az 1.80 isteyecektin.
Hayır efendim o zamanda 1.70 boylarinda bi bey isterdim. Davul bile dengi dengine 😉
@meraklikedi91istemezdin 150 kızların hepsi 1.80 üstü erkeklerle çünkü
Ya bi s. gidin neyi isteyip istemediğimi benden dahamı iyi bileceksin
@MeraklıKedi91
Tabi canım. O zamanda en az 1.80 isterdin.
Çok kırıcısın
@Nergis_69
Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur
Elbette.
@nuronlinecom
Çok önyargılı bi’ yaklaşım.
@nuronlinecom
Yooo gayet gerçekçi bir yaklaşım.
Anlıyorum..
Sen 180 sin ya zaten
Bir erkeği boyuna göre çekici bulan kızdan hayır gelmez
Hayır
@hanifenurkaya kaç cm büyük olarak kabul edilir kadınlar için knka
182 ustu
Anladım peki pns için?
17 ustu
Şey 18 cm galiba en son lisede ölçtüm ben ama kalkık haldeyken eğri duruyor snce iticimi gelir kadınlara
Eğrilik çok belirgin değilde birseyolmaz
Sola doğru eğri duruyor kalkık halde sönük şekilde belli değil hiç ama
@hanifenurkaya
Lafa gelince kadın erkek eşittir kadınlar erkeklere muhtaç değildir dersiniz ama ilişkiye gelince erkek dediğin en az 1.80 olacak kadını koruyup kollayacak kadına güven verecek dersiniz. Hani kadın erkek eşitti kadınlar erkeklere muhtaç değildi. Fosssss. Tatlısu Feministleri.
Cekici buluyorm
@Esmeriimbiciim
Dedi ve 1.70 erkeği kısa diyerek reddetti.
Hayir bilmeden etmeden konusma
@Esmeriimbiciim
Tabi canım. En kısa sevgilin 1.85 olmuştur.
Sevgili yapmadim
@Esmeriimbiciim
1.85 den uzun erkek bulamadığın için yapmamışsındır.
Bos yapma valla
@Esmeriimbiciim
Yooo gayet dolu yapıyorum.
1.80 üstü erkeklerde bizi bekliyordu zaten
Bekliyor jsjsjsjsj
Gayet güzelsin. Boyun ister 150 olsun ister 175
Kendini bu şekilde küçük görme bekler neden beklemesin
Oha bu kadar tesadüf olmaz @ceminc dkkd
Ya mayis teşekkür ederim o senin güzel bakam gözlerin🥹❤️
Kader işte ama gayret yok gayret
@isimsizsed rica ederim kendine iyi bak 😊🌸🌸
Ahhahaha inanayım mı kader olduğuna kdl
İnanma
Tamam
@isimsizsed
Ama siz onları bekliyorsunuz
Niye sen 175 misin
@serpil2255
Sende 1.80 den kısa erkekleri reddediyorsundur.
Benim kriter 175
@serpil2255
1.85 demek istedin herhalde. Kazara 8 yerine 7 ye tuşladın.
Yooo niye 185 kriter olsun
@serpil2255
Siz 1.80 den kısa erkekleri direkt reddedersiniz de o yüzden.
Sen kafadan kıt mısın
@serpil2255
Yoo değilim.
Hiç belli olmuyor
@serpil2255
Gayet belli oluyor.
Bulurum evet
@tankdiff
Kim seni reddetti bilmiyorum ama benim için boy önemli değil iyi günler. d
@tankdiff
Yazdığım tüm kızlar.
Onlarda başta boy bizim için önemli değil diyorlardı.
178 oldugumdan kardesim gibi erkek istemem
Sonra bu kadınlar oy hakkı da istiyor.
@flrdeluxe 😭😭😭😭😭
@flrdeluxe bazen suudilere özeniyorum tek sevgili kriteri boy olan insanlara fazla değer veriyoruz bence.
@Unholywater
Acaba 1.78 misin? Öyleysen bile 1.50 olsanda en az 1.90 erkek isteyecektin.
@türk5561 yok pedo gibi duryuyor oyle
@Abazanyalı ağlama la kısa boylu seni tek kriterim falan değil oyle buyuk bi kriter de drğil ama komik duruyor benden kısası
Yav öyle de bakıyorum aksi ilişki yok yani kadının biraz uzun olduğu. Yani tek kriter değil ama değilse yok
@Abazanyalı ben erkeğin üstte oldugu iliskilerde bulunurum boyu kısaysa benden oyle hissedemiyıorum
Ooo
Özele gelsene bir şey soracağım.
@Unholywater
Ne alaka? İki tarafta reşitse yani 18 den büyükse ve karşılıklı rıza varsa kimse bir şey diyemez.
1.50 boyundaki kız konuştu
@türk5561 çok kudurmuş
@ismimibosver090809
Ben yanımda 170 erkekle mi geziyim 180 boyumla ve gerçekten kudurmussun
@ismimibosver090809
Acaba gerçekten 1.80 misin. Öyleysen bile 1.50 olsanda 1.70 erkeği reddederdin.
evet 180 im çünkü voleybolcuyum
@ismimibosver090809
1.50 de olsan en az 1.90 erkek isteyecektin.
Ay bi git yaa
@ismimibosver090809
Yalan mı?
yalan
@ismimibosver090809
Tabii canım
Valla ben 1,87 boyundayım yeter mi? 😂
senin boy kaç peki?
çoğu kadın buluyor
Dedi boyu 1.50 olan yer faresi 🤣🤣
Asla
@Susususude
Feminist değilim tam tersi ben erkeğin yaptığı işi yapamam senin niye gücüne gitti boyun kısaysa kısa kadınla evlenirsin aq
biye cekuci bulmayalim
@isimsizzzz122
nerden biliyorsun 173 cocukla ciktim ben
@isimsizzzz122
1.73 le kanka oldum demek istedin herhalde.
1.79 olur 😂
1 santimle kaçırıyorum biliyormusun o yüzden susuyorum :)
@Umudunuyakumutluol
@türk5561 arkadaşım yorumumda gülmüşüm espri olsun diye cevap vermişim. Muhatabın değilim. Siz 90-60-90 olsun diye bakarsanız karşınızdakiler de 1.80 -1.90 ister.
@Umudunuyakumutluol
Demek ki ciddi bir gülüşmüş. Ayrıca biz en çirkin kıza bile yazıyoruz. Ama sonuç olarak her defasında red yiyoruz. Kızlarda sadece 1.80 üzeri erkeklerle sevgililer.
1.82 1.70 1.60 yanımda çoçugum diye gezdiririm
O sırada 1.86 olan ben dmdmdmmdm
Büyük konuşma 😄
Allahtan 193 üm
Hayır bulamam
Erkekler neden kudurdunuz bu kadarrr
@eglencelidynya benim durum başka
Çünkü bunları gördükçe üzülüyorum
@eglencelidynya
Ahahhaha kes sesini siz kilolu kadınları neden sevmiyorsunuz o zaman
@eglencelidynya
Yoo onlarada yazıyoruz ama red yiyoruz. Ayrıca kilolu kadınların bile sevgilisi var ama kısa erkeklerin yok.
Bile derken? Kilolu olmak kusur mu sence kilo verilir canim
@eglencelidynya ama boy uzamaz. Ama kız kilolu halinde bile sevgili yapar ama kısa erkek asla yapamaz.
Kanka birincisi ben kiloyu umursamıyorum 2. Si kilolu kadınlar şöyle diya başlık açmıyorum her gun 160 ım bunlari gördükçe depresyona giriyorum
Kanka ya genetik yapacak bir şey yok :/
): ben ağlamaya gidiyom
evet.
@lbimavi
@türk5561 benden 10 cm uzun daha ne olsun (:
@lbimavi
En az 1.80 üzeri olsun değil mi?
Hayır
@Lazımbazıhatalar
Niye bu kadar rahatsız etti yorumum😂
@Lazımbazıhatalar
Gerçekleri söyledim.
Boyum uzun benden kısa mı olsun😃
@Lazımbazıhatalar aq sanki kısa olsaydın bakacaktın kısa erkeğe
Yorumum niye bu kadar battı benim fikrim kardeşim sizene yahu
@Lazımbazıhatalar
1.60 olsaydın da en az 1.80 isteyecektin. Ayrıca gerçekten boyun uzun mu?
Karizmasina bagli
@Alarçınroyem
Sorsan babasını 160dir 😂😂😂😂
Bende 1.60 altını bulmam
Dedi 1 60