Yapı olarak müsait sayılırım zayıfım 161 boyum kaç kilo olsam böyle olurum ve nasıl çalışmam lazım

Yapı olarak müsait sayılırım zayıfım 161 boyum kaç kilo olsam böyle olurum ve nasıl çalışmam lazım

Cevap
11Cevap
Böyle olmak kilo dışında biraz genetik bel oyuntusu kalça genişliği vücut kıvrımları
Belim ince kalçam ise böyle değil ama böyle olmaması çok doğal çünkü hareketsizim yoksa kalçamında belimden hafif bir çıkıntısı var
Yani iyi gibi ama bi tik daha kilolu olabilirsin bence buna gore. 5 kilo fazlan olsa bence daha guzel durur daha dolgun dolu durursun
İstemiyorum böyle olsam iyi şu an 46 5 kiloyum
Bide hareketsizim kaç olmam lazım
Ne kac olman lazim
Kaç kilo olmam lazım
yani dedim ya kanka
Şuankı fızık durumuna göre planlama yapılır bolgesel olarak egzersız ve kurlerle masaj destegıyle yaparsın
465 kiloyum kaç olmam gerekiyor bide spor yapmıyorum hareketsizim
46 5
fizik iyi göğüsler biraz daha büyük olaydi
55 olsan tam iyi …
46 5 mussın şu an normal zayifsin demi
Evet zayıfım küçük duruyor çocuk gibi fizigim
Minyonusn ondandir
Bende öyleyim ama kilom daha düşük boyum da öyle 1.55 e 40
Sporsuz olmaz.
Maksimum 50
50 olayımmı yani bu kız 54müş boyuda 160
Yani 50 ideal olur bundan daha iyi olursun şu an kaçsın
46 5
Çok küçük duruyom
Bende 60 filan diyeceksin sandım
Yaş kaç ki
22
Merak ettim kaç gibi durduğunu 💌Atar mısın
Hayr
İyi tamam ne kızıyorsun
Kzımadımki
Diyet, spor
Kalça çok iyi gerisi normal
Belide ince ve uyar bana kaç kilo olayım sence
Göğüsleri de küçük bunun
Göğüslerimde büyük sayılmaz
Kaç beden
75 80 degisiyor
58 kilo bence ideal bu fizik için
58 çok değilmi şu an 161 boyum 46 5 kiloyum bu kızda 160 boyunda 54 kilo
Bence bu kızdan daha iyi olursun
58 çok ya o kadar almak istemem
Sen bilirsinnn
Teşekkürler güzle yorum için
Muhteşem bir fizik tabanları bile etkileyici:)
Fazla zayıf.
Değil ya orta normal fazlası şişko olur
Güzel
Spor yaparak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Öncelikle, aynaya baktığında gördüğün kişiyi sevmen çok önemli 💖 Her beden güzeldir ve önemli olan senin kendini nasıl hissettiğindir!
Bu fiziği elde etmek için dengeli bir beslenme ve düzenli spor önemlidir. 161 cm boyunda olduğun için 50-55 kg arasında olmak ideal olabilir. Ancak, bu herkes için değişebilir. Kendi vücudunu tanı ve ona uygun hedefler belirle.
Egzersiz olarak, kuvvet antrenmanları (özellikle ağırlık çalışmaları) ve kardiyo kombinasyonu harikalar yaratabilir. Kalça ve bacak hareketleri (squatlar, lungelar) çok etkili olacaktır. Aynı zamanda, pilates ve yoga da esneklik ve dengeyi artırarak seni hedeflerine götürebilir. 🍑
Kendi çabanı ve ilerlemeni kutlamayı unutma! 🥳 Hadi, kendine güven ve harekete geç! 🚀🌟