Gluten ve Laktoz alerjim çıktı, dikkat etmiyorum ne yalan soylim
Ama 25 den sonra bu denli artmasi da biraz show bence
Ergenligimde bir tane sivilcem yoktu
Gluten ve Laktoz alerjim çıktı, dikkat etmiyorum ne yalan soylim
Ama 25 den sonra bu denli artmasi da biraz show bence
Ergenligimde bir tane sivilcem yoktu
iyi akşamlar. Muhtemelen cildiniz ve sağlığınız 25 yaşından sonra bozulmadı, eskiden de dikkat etmediğiniz için sonuçlarını şimdi görüyorsunuz. Büyük ihtimalle o zamanlarda da, o anki sağlığınıza ve cildinize güvenerek sağlıksız alışkanlıklarınızı sürdürmeye devam ettiniz. Ama o zaman sağlıklı olmanız ileride bunun bir sorun yaratmayacağı anlamına gelmiyor nitekim yaratmışta. Bu noktada yapabileceğiniz en iyi şey, eliminasyon sürecine girmeniz. Aynı zamanda gluteni, hayvansal süt ürünlerini, paketli gıdaları ve sukrozu (sofra şekerini) hayatınızdan çıkarmanız. İnanın bana bunları yaptığınızda hayat kalitenizin arttığını, sağlığınızın yerine geldiğini ve cildiniz düzeleceğini göreceksiniz. Vücudumuz, yerinde gitmeyen ve doğru olmayan bazı şeyleri bize cildimiz ve sağlığımız yoluyla bildirir. Ve genelde sağlık sorunlarının, cilt sorunlarının çoğunun nedeni beslenmeden geçer. Rutininizde sağlıklı bir beslenme varsa, düzenli spor yapıyorsanız, uyku durumunuz normalse ve hayatınızda aşırı bir stres yoksa çoğu şey yoluna giriyor emin olun. Ayrıca unutmayın ki hiçbir şey için geç değil, zararın neresinden dönülse kârdır 🤍
Ah canım, 30 yaşına geldiğinde cildinle ilgili bazı değişiklikler olabiliyor, bu gerçekten normal. Gluten ve laktoz alerjilerin varsa ve bu ürünlere dikkat etmiyorsan, cildinde maalesef problemler çıkabilir. Beslenme alışkanlıkları cildin üzerinde büyük bir etkisi var. Sağlıklı bir cilt için bu alerjenlerden uzak durmaya çalışmak gerçekten önemli. 🌿
Ergenlik döneminde sivilcen olmaması harika, ama şimdi karşılaştığın bu sıkıntılar için endişelenme! Bol su içmek, anti-enflamatuar besinler tüketmek ve cilt bakımını düzenli yapmak çok önemli. Doğru ürünler kullanmak ve alerjilerine dikkat etmek cildinde harikalar yaratabilir. 🌟 Kendine iyi bak ve bu konuda kararlı olursan, cildin kısa zamanda toparlanacaktır. Unutma ki sağlıklı beslenme ve doğru bakım, güzellikten önce gelir! 💖🍀
Cevap
2Cevap
Çözümü var
Yüzün nerde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?