Güzellik & Bakım Dolgu veya silikonu doğru buluyor musunuz? Nazovski Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler1 yıl Doğallık diyenler yanınız da hep bir yerlerini yapmış kızlar oluyor ona ne demeli 😂 Dolgu veya silikonu doğru buluyor musunuz? Cevapla Dolgu Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Ben doğru bulmam.. doğal daha güzeldir 0 0 Yorumla
Azranurrrhahaha Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Herkesin kendi tercihi ben doğtu buluyorum ama erkeklerin yüzde 90ı doğallıktan yana olduklarını söyleyip nerde botokslu görse ona yapışıyor orası ayrı😂 1 1 Yorumla Nazovski 1 yıl O kadar haklısın kii👏🏻 Yorumla
__SimonDiyorKi__ Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Açıklamaya istinaden söylüyorum, yapmayan çok az kişi kaldı ondandır.. 0 0 Yorumla
koyamamyerinesanki Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl kötü duruyor, yakışanı görmedim şu zamana kadar 0 0 Yorumla
Oguzkeskin25 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Yani etkili bir güzellik veriyorsa neden olmasın 0 0 Yorumla
Tefix53_ Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 450 cevap paylaştı. Doğallık taraftarıyım, çok istiyorsa fotoğraflarına Photoshop yaparım 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Bulmuyorum doğallık iyidir 0 0 Yorumla
bfbfatih Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 477 cevap paylaştı. hepsi de vücuda zararlı 0 0 Yorumla
varus55 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. dudakta hayir da meme de olabilir 0 0 Yorumla
agorasevdası Takip Et Master Yaş: 32 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 560 cevap paylaştı. Hayır ben sevmıyorum 0 0 Yorumla
SonsuzBilinmezlik__ Takip Et Xper 4 Yaş: 35 1 yıl Pamela Anderson gibi olacaksınız gerisi boş 0 0 Yorumla
CarLosss Takip Et Master Yaş: 30 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 379 cevap paylaştı. Hayır tâbi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Nereye 0 7 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Senin öyle bi kaygın yok gibi geldi bana Yorumla Nazovski 1 yıl Nasıl yani? Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Herhangi bi dolgu filan yaptırmaya ihtiyacın yok sanki diyorum Yorumla Nazovski 1 yıl Ben kendimi beğeniyorum tabi ufak dokunuşlar yaptırmak istiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Mesela? Nasıl dokunuşlar? Yorumla Nazovski 1 yıl Böyle burada anlatmayı sevmiyorum yorumda Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Takip attımmm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ben doğru bulmam.. doğal daha güzeldir
Herkesin kendi tercihi ben doğtu buluyorum ama erkeklerin yüzde 90ı doğallıktan yana olduklarını söyleyip nerde botokslu görse ona yapışıyor orası ayrı😂
O kadar haklısın kii👏🏻
Açıklamaya istinaden söylüyorum, yapmayan çok az kişi kaldı ondandır..
kötü duruyor, yakışanı görmedim şu zamana kadar
Yani etkili bir güzellik veriyorsa neden olmasın
Doğallık taraftarıyım, çok istiyorsa fotoğraflarına Photoshop yaparım
Bulmuyorum doğallık iyidir
hepsi de vücuda zararlı
Evet seksi oluyor
dudakta hayir da meme de olabilir
Hayır ben sevmıyorum
Bulmuyorum:)
Pamela Anderson gibi olacaksınız gerisi boş
Boş işler
En güzeli doğal