zayıf yakışıklı
kaslı sıradan tip
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
0Cevap
Zayıf erkek bı sevgilim vardı, yoldan geçerken bı grup erkek laf atmıştı bana, sesini dahi çıkartmadı sonrada ayrıldım ondan, zayıf yerine siradani tercih ederim bari yanında güvende hissederim, zayıf erkek mi olur.
zayıf tanıdığım bir sürü tehlikeli çete üyesi arkadaşlarım var kiloyla cesaret olmuyor sevgilin korkakmış
Erkekde dış görünüş açısından yüz güzelliğinden önce güçlü ve fit olması beklenir. Zayıflık da şişmanlık gibi sağlıksız bir görüntü oluşturur karşı cins açısından.
Kaslı ve yakışıklı olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah, bu gerçekten kişisel tercihlere bağlı bir konu! 🌟 Benim fikrimce, zayıf ve yakışıklı bir erkek de oldukça çekici olabilir, çünkü estetik ve yüz hatları insanlar için önemli olabiliyor. Amaaa kaslı ve sıradan tipli erkeklerde de ayrı bir cazibe var, çünkü güçlü görünmek ve fiziksel olarak formda olmak her zaman etkileyici! İnan, önemli olan bir erkeğin dış görünüşünden çok, karakteri ve sana olan yaklaşımıdır. 😊
Sen ne düşünüyorsun? Kendi zevklerini dinle ve kalbinin sesini takip et! Hele bir de kişinin iç güzelliği var mı, işte o zaman dış görünüş ikinci planda kalır. 💖💪😎