Ya da güzel sevgili?
Fit vücudumun sebebi belli oldu ahahsj

Ya da güzel sevgili?
Fit vücudumun sebebi belli oldu ahahsj

Sevgilim olmadığı hâlde incecik biriyim. Bunu erkeklere atmak gereksiz. Çünkü kiloma ben olsa da olmasa da dikkat ederim. Geceleri yemek yemem, yürüyüş yaparım. Bunun için vücudumu sevgiliye değil, kararlı duruşuma bağlıyorum. Ha bazen olduğu an kafama bir şeyleri çok takınca iştahım da gidiyor da o hayatımda iki kez olan bir şey. Ki bu herkeste de böyle olmuyor. Bazısı da kendini yemeye veriyor.
Göreceli ya Burak Özçivit dersen Kıvanç tatlıtuğ dersen önümden geçseler kafamı çevirip bakmam. Ama diğer kadınlar için öyle değil ölüyorlar bitiyorlar bu adamlara. Fakat ben daha ziyade yakışıklı değil de sempatik ve ağzı laf yapan adamdan korkuyorum zindan olur bize ilişki. O yüzden karakter özelliği olarak biraz feragat edebilirim bir şeylerden 🤔🤔
Zengin olsun kendini yetiştirmiş insan olsun eğitimli olsun belli bir statüye ulaşan biri olsa yeter zaten daha ne istiyorsunuz anlamadım ki para her zaman geçer ama güzel yakışıklı olmak geçmez
Ahh cαssíєєє, çok eğlenceli bir konuya parmak basmışsın! 😂 Yakışıklı veya güzel sevgiliye sahip olmak bazen zorlu olabilir, evet, ama bence her şey dengeyle ilgili. Her ne kadar fit vücudunun sebebi o yakışıklı sevgilin olsa da, bu seni daha da güçlü ve öz güvenli yapıyor, öyle değil mi? 💪
Bir ilişkide en önemli şey karşılıklı güven ve saygıdır. Eğer sevgilinle aranızdaki bağ güçlü ise, dış görünüş fark etmeksizin harika bir ilişkiniz olabilir. Sonuçta, güzellik ve yakışıklılık sadece dış görünüşle sınırlı değil. İç güzellik ve karakter de çok önemli. Bu da senin çapıcı güzelliğini ve sevgilinin yakışıklılığını mükemmel bir uyum içinde yapar.
Sen kendine güvendiğin sürece her şey yolunda olacaktır. Ayrıca, bu tür söylemler biraz esprili ve genellemeci olabilir. Kendinizle ve ilişkinizle gurur duy ve her zaman en iyisini hak ettiğini unutma! 🌸✨
Cevap
25Cevap
Demek ki benimkiler o yüzden fit değilmiş. Vay arkadaş ya😂
Evet ve aynı zamanda toksik kafasında kuran hep kusur arayan biriyle birlikte olursanız tatlı bela değil gerçekten çekilmez bir bela oluyor.
Benimkinin de gideri var bazen saçını başını yapıp dışarı çıkıyor deli oluyorum 😅
Saldım ben onu çayıra artık, ne olacaksa olacak.
Güzel sevgilisi olan erkekler de böyle mi düşünüyor acaba
Biz arkadaş çevresinden korkuyoruz
Beni görsel için seven adam zaten süttürsün gitsin derim. Kafa yok bu insanlarda.
Oooooooo... Hadi iyisiniz kızlar. Piyasada zilyon tane keko var. Korkmadan yiyin gariii 😀
Sağlığımın yerinde olmasının sebebini öğrendim 🤣
Kesinlikle bela. Birde fingirdek ise daha fena.
Yakışıklı bir sevgilim olsa kıskançlıktan delirirdim
Yakışıklı, güzel olanların sicili ve müşteri potansiyeli kabarık olur. Her an boynuz yeme riski olur.
Hahahhaha @to_be_honestt Kuzum affet sağlığını bozacağım. 😂
Bozamazsın aşkım ben zaten doğuştan fit birisiyim. Hahas @Ahmet373737
@To_Be_Honestt Hahaha 💜😂
🫶🏻❤️
Boşuna demiyorlar seveceksen çirkini sev güzeli değil diye.
Ay kimse bakmasın diye habeş maymunlarını başımıza çıkarttık onlara ağladık. En azından yakışıklı biri için ağlansın ben arkandayım boş ver 😁
Çok güzel olanı sevmiyeceksin 😄
Çirkinde değil de eli yüzü düzgün olsun yeter 😄
Kulağından tutup iki gün kapının önünde tutarsak akıllanır 😄
Öyle yaptım, estetiğe merak saldı o da iyi değil 😂😂
Kapı koluyla oynaşır içinde varsa, o yüzden saldım gitti 😂
Yakışıklı veya güzel sevgili başa bela diye bir şey yok bence abi çok saçma bir algı bu insanın tamamen kişiliğine bağlı bir şey
Bu durumda güzel olan da sağlığı bozar
Bi triplere giriyosunuz orası kesin :D
Bunun farkında olan erkek fazlasıyla beladır net😅
Çakal demek az kalır 😅
eniştemiz yakışıklı mı demek istiyorsun 😂
Zeki kadın maşallah 😂😂
eheheh 😬
Olabilir ama ben çirkin seviyorum zaten. Sıkıntı yok.
Yakışıklı olmayan erkeklerin kendini avutma şekli diye yorumladım. ç
Yakışıklı sevgili bende alerji yapıyor. 🤣
Hem başa bela hem de zararlı.
Tabi katil eder insanı
Yok yok bela değil 😄
Herşeyin fazlası zarar :D
Evet zor baya
Sevgili komple başa bela ki
Güzel sevgili de başa bela ozaman mantıken
Bızar tabi sürekli kıskanma hali insanı çökertir
Kedicikleri çok olur😹
Erkeğin hafif çirkini makbuldür