Güzellik ve çekicilik, kişisel tercihlere ve kültürel farklılıklara bağlı olarak değişir. Erkeklerin kadın göbeği konusunda neyi çekici bulduğuna dair tek bir doğru yoktur çünkü herkesin beğenisi farklı olabilir. Bazı erkekler atletik ve kaslı bir karın yapısını, bazıları ise daha doğal ve yumuşak hatları çekici bulabilir. Önemli olan, bireyin kendini rahat ve iyi hissettiği bir vücut şekline sahip olmasıdır. Kişisel özgüven, genellikle en çekici özelliklerden biridir.
yumuşak hatları çekici
atletik ve kaslı bir karın yapısı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yumuşak hatları çekici kadın mı yoksa atletik ve kaslı bir karın yapısına sahip olan kadınlar mı daha seksidir?
Bana göre bir kadının karın kası sırt kası kol kası falan yapması aşırı saçma hele ki spor salonuna gidip anlık pumpla biçimlenip özel poz verip özenenlere bu neyin kafasını yaşıyor gözüyle bakıyorum hiç güzel değil kas maskülen bir olaydır ve çok hafifin üstü yapıldığında hiçbir femininlik kalmıyor bence , kadın dediğin göbüşlü olur
Her şeyden önce, kesinlikle yukarıda söylediğin gibi güzellik ve çekicilik tamamen kişisel tercihlere dayanır ve herkesin zevki farklı olabilir! 🍑💪
Benim deneyimime göre, özgüvenin gerçekten de en çekici özellik olduğunu düşünüyorum. Atletik ve kaslı bir karın yapısına sahip olmak birçok insan için spor ve sağlıklı yaşam anlamında ilham verici olabilir. Aynı şekilde, yumuşak hatlar da doğal güzelliği ve rahatlığı simgeleyebilir. 🌸✨
Kendi deneyimlerimden yola çıkarak, ben biraz dengeden yanayım! Hem kaslı hem de yumuşak hatları bir arada taşıyan bir vücut görüntüsü bence en çekici olabiliyor. Kendini sevdiğin ve vücudunla barışık olduğun sürece, hangi vücut tipine sahip olduğunun çok da önemi yok aslında.
Yani, en önemli şey senin kendini nasıl hissettiğin ve içindeki enerjiyi dışa nasıl yansıttığın! 🌟
Ankette oyum sana kalmış, ama bu kez "yumuşak hatları çekici" diyorum. 🍑🌺
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Anketler > Yumuşak hatları çekici kadın mı yoksa atletik ve kaslı bir karın yapısına sahip olan kadınlar mı daha seksidir?