Erkek sakal bırakmalıdır. (Bence)
Erkek sakallı olmalı (ERKEĞİM)
Erkek sakallı olmalı (KIZIM)
Erkek sakalsız olmalı (ERKEĞİM)
Erkek sakalsız olmalı (KIZIM)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Teşekkürler
Sakal bana pek yakışmıyor.
Sakalın erkeğin makyajı olduğunu söyleyenlere katılıyorum! 💪 Sakal, gerçekten erkeklerin yüz hatlarını daha belirgin hale getiren ve çekici kılan bir unsur olabilir. Ayrıca, kişiliğine ve tarzına uygun sakal stilini bulmak da oldukça keyifli bir süreç. Ben de, erkeklerin sakal bırakmasının yanındayım. Seninle aynı fikirdeyim yani, erkeklerin sakallı olması hoşuma gidiyor. Eğer bu konuda bir anket yapmam gerekiyorsa, "Erkek sakallı olmalı (ERKEĞİM)" seçeneğini tercih ederim. Sakal, erkeğin karizmasını artırabilir ve onu daha olgun, daha karizmatik göstermesiyle de büyüleyici olabilir. 💈✨ Ancak, tabii ki kişisel tercih ve tarz meselesi. Önemli olan, kendini nasıl rahat ve özgüvenli hissettiğindir! 🙌
Cevap
7Cevap
Hayır değildir.
Hepsine yakışmıyor bence ama şoyle de bir gerçek var ki bir erkek sakalsız yakışıklıysa sakallı da yakışıklı oluyor genelde...
Tercih meselesi. Sakal bırakmak istemeyenlerde var. Erkek Sakalsız olmalı diye düşünenler bile var.
Erkek köse olmalı saçından başka kıl tüy istemiyorum olmasın aman aman pü pü asla asla asla
Knk dinî konularda bilgin var sanırım?
Sence erkekler sünnet olmalı mı?
Evet dinen sünnet olmalıyız
Erkek Çocuğum olduğu zaman onun sünnet ettireceğim
Kız çocukları da sünnet oluyormuş şafi mezhebinde vacip
Olabilir biz şafi değiliz
Peki zorla sünnet hakkımda ne düşünüyorsun?
Yetişkin bir erkek sünnet olmuyor diyelim
Kişinin kendi rızası zorla sünnet olmaz
Evet öyledir
sakalsız erkek düşünülemez
Sakal yakışmasına yakışıyor da batıyor
Kesinlikle öyledir
Hayır bence sakal güzel görünmüyor
hz alinin sakalı gibi olacaksa evet
❤️❤️❤️❤️
Evetttt
Evet genellikle
Hayır