Eminim uzun boylu kızların senin o şekilde görmen zerre umurlarında değildir. Ama sana bir tavsiye vereyim bu eziklik psikolojinden acilen çıkmalısın bu konu üzerinde demiyorum sadece mesela kendini eksik hissettiğin her alan bu şekilde davranak kendine zarar verirsin🌸
1430 Yorumla
Soran1 yılKendime zarar verdiğim yok bunu nerden çıkardın gerçekleri söylüyorum çok zoruna gitmiş anlaşılan
- 1 yıl
Tanımadığım bir insanın sırf kıskançlık adı altında yaptığı yorumları ciddiye alacak değilim umarım sende aynı şeyi yapıyorsundur. Farkında değilsin ama sen şu an eziklik psikoloji içindesin kendini sevmiyorsun ve kıskandığın insanlara laf atarak kendini tatmin etmeye çalıyorsun ama o anlık bir tatmin yine aynı duruma geri dönersin. Sana tavsiyem tek başına bunu yapamıyorsun destek almanı ve kendini sevmeni tavsiye ederim
Soran1 yılÇok zoruna gitmiş erkeksi olmak
Soran1 yılOlanları gerçekleri söyledim ben daha yazma lütfen
Soran1 yılGayet iyiyim senin tedavi görmen gerekiyor aşırı zoruna gitmiş
Soran1 yılÇok abarttın bu kadar abartman aşırı saçma sadece fikrimi belirttim
Soran1 yılBoş yapma
Soran1 yılAnlaşılan uzun bir boyun var kadınsı olmadığın için aşağılık kompleksin ile yeni barışmışsın
Soran1 yılGelmiş burada beni tanımadan ne amaçla yazdığımı bilmeden beni yargılıyorsun
Soran1 yılTm abiciğim 😂😂
- 1 yıl
@valera_ boş ver geç, takma
Soran1 yılYazmayın artık
Soran1 yılRahatsız ediyorsunuz
Soran1 yılBildirim gelip gelip duruyor
- 1 yıl
@valera_ psikolojik bi rahatsızlığı varsa bile ancak kendi isterse düzelebilir tatlım. Ama sana hakaret yağdırmaya devam eden birinin iyiliğini daha fazla düşünmemeni rica ediyorum.
Soran1 yıl@Nazendee10 ne kadar ciddiye aldınız burayı
Soran1 yılBurası fake insanlar duygu düşüncelerini nefretini sevgisini burada istediği şekilde sorabilir
Soran1 yılBenim sorduğum sorudan dusuncelerimden fikirlerimden size ne siz böyle karısırsanız hakaret etmem çok normal burası fake aşırı abarttınız cidden yazmayın
Soran1 yılArtık cevap veremeyecem size
- 1 yıl
Seninle değil arkadaşla konuşuyorum.
Soran1 yılAnlamıyorsunuz anlama kıtlığınız var galiba
Soran1 yılBana bildirim geliyor özelden konuşun o zaman
- 1 yıl
Tamam daha yazmıyorum işine bak lütfen.
Soran1 yılNe yapıyorsanız yapın ne kadar ciddiye aldınız ne garip tuhaf insanlar var Allah'ım
- 1 yıl
uzun boylu kadının da kısa boylu kadının da kendine göre çekiciliği var.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılAy şu yorumlara bak azcık göz atıyım dedim gözlerime inanamadım. Kadının kadını çekemediğine bir kez daha şahit oldum yorumlar sayesinde. Fikrini belirttin diye sana git tedavi ol diyenler bile olmuş ki asıl başkalarının fikirlerine bu kadar kapalı bir zihniyete sahip olan kendilerinin tedavi olması gerekir. Birinin beğendiğini diğeri beğenmek zorunda değil. Mesela ben esmer erkek severim , karşımdaki arkadaşım sarışın erkek sever ve esmer erkekleri tipsiz bulduğunu söyler. Şimdi ben gidip neden arkadaşıma sen esmerleri tipsiz bulduğun için tedavi olmalısın diyim ki ne kadar saçma ve komik😂 Ayrıca ben minyonum ve uzun boylu kadınları daha kadınsı buluyorum. Kendim uzun boylu olmak isterdim, biz minyonlar daha çocuksu kalıyoruz bence uzun boylu kadınların yanında. Ama demek ki sana uzun boylular daha maskülen geliyor, herkesin düşüncesi farklı işte.
Birbirimize ve karşımızdaki insanın fikirlerine saygı çerçevesinde yaklaşacağımız saygılı günlere inşallah...
11 Yorumla
Soran1 yılEvet çok güzel yorum aşırı abarttılar ya yazma diyorum beğenmek zorunda değilim diyorum hakaretler küfürler cidden erkekler bile bu kadar küfür etmiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılBoy uzadıkça kemikte haliyle genislemek zorunda. Böylece uzun kemiği ancak taşır. Uzun kemiğe ince kemik olmaz. Bu erkeklere daha çok yakışır evet çünkü erkekte geniş kemik olması gerekiyor irilik için. Ama kızda boy uzadıkça ve kemik genisledikce iri güçlü yapı ortaya çıkıyor. Neredeyse erkeklerle mücadele edebilecek güce sahip oluyor uzun kızlar. Ben hiç kısa olupta boksta dövüşte erkek deviren kız görmedim. Ama uzun kızlar erkek dovebiliyor
31 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel ve doğru bir yorum
Maskülenlik sadece boyla olmaz, kas ve giyim tarzı da maskülenlik faktörüdür.
Uzun boylu olan ama kas yapısı aşırı fazla olmayıp çok zarif olan, giyim tarzı da çiçek gibi olan hanım hanımcık kızlar var. O yüzden sadece uzun boy maskülenlik işareti değildir.10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, aslında boyun güzellik ve zarafet üzerinde pek de etkisi yok! 🌸 Her boyda kızlar farklı açıdan güzel ve çekici olabilirler. 1.70 ve üstü kızlar, uzun boyları sayesinde pek çok avantaj kazanırlar. Modellik gibi sektörlerde oldukça aranılan bir özellik mesela. Senin boyunun uzun olması seni kesinlikle maskülen yapmaz, sadece seni daha heybetli ve dikkat çekici kılabilir. Öz güvenini her zaman yüksek tutmalı ve boyunu bir avantaj olarak görmelisin. Kısacası, güzellik ve çekicilik sadece boyla sınırlı değil, senin enerjin, davranışların ve tarzın da çok önemli. Herkes kendi tarzını bulmalı ve kendini olduğu gibi sevmeli! 💃✨
80 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
67Cevap
Dünya genelinde çoğunlukla Kadınlar ortalama olarak Erkeklerden 12 veya 15 cm kısadırlar. Hatta toplumumuzda maddi manevi değerlerine ihanet ettiği söylenen (MTF Erillikten Dişilliğe / FTM Dişillikten Erilliğe) geçiş yapan çoğu Transseksüel insanların boy uzunluğu biyolojik fıtratlarının diğer eski cinsiyetlerinden olan insanlarla boy uzunluğu eşit ve yeni hemcinsleriyle kıyasla boy uzunluğu hatta eski surat yüz yapısına benziyor fiziksel özelliklerindeki yapıları acayip derecede fark ediliyor.
00 YorumlaBenim boyum 172. Hiçbir zaman maskülen gorunmedim. Çok seksi çok dişiyim. Kısa uzun kadın erkek herkesin dikkatini çekerim. Aşırı derece kıskanan olduğu kadar kısa boylu kimselerden senin fiziğini çok beğeniyorum diyenler de gördüm. Peşimden lezbiyen de ağlattım. Erkeklerin hayalini de süsledim. Hiç fingirdek değilim. Hiç flörtöz değilim. Sadece kendimi vücut hatlarimi biliyorum. Acaba hangi vücudundan emin olmayan açtı bu soruyu. 😂😂
617 Yorumla- 1 yıl
Belkide yanlis yere bakiyorsundur
- 1 yıl
Kriterlerini öğrenmek isterim o. elden yazar misin
- 1 yıl
Hayır profiline baktım. 18 yasinda bir kıza uyudun mu bilmem ne konuşmaya çalışmışsın. Yasin 39 kendinden 21 yaş küçük birine yazmaya çalışan biriyle özelden konuşmam. Sanalda bile olsa ben herkese asilmam. Bana asilan herkese tamam demem. Yaş çok önemli. Bu yüzden attığın isteği de kabul etmedim.
- 1 yıl
Sen bilirsin
- 1 yıl
Abla bu gidişle evde kalırsın
- 1 yıl
yani adama yazmadığın için demiyorum hani evlenme yaşın gelmiş ondan diyorum yani konudan bağımsız
- 1 yıl
40a doğru belki bir ihtimal evlenmeyi düşünebilirim
Çocuk zaten hiç istemiyorum. Belki ilerde bir emekli bulup gezerim. Zaten yüz şekli, cilt, ten, sıkı olma filan derken en fazla 25 gösteriyorum. Makyaj sevmem, kırışıklık selülit yok. Belki de bir bakmışım yanımda benden 5 yaş küçük birine alırım. Yani kısaca sen beni düşünme. Benim seçeneklerim çok. Güzel ve sağlıklı isen kadin erkek farketmez her zaman talip çıkar. - 1 yıl
Biraz mütevazılıktan kenar mı oldu ne? Hele o "peşimden çok lezbiyen ağlattım" lafı... Bi de merak ettim sizi açıkcası
- 1 yıl
boş ver merak etme büyülenirsin falan maazallah
- 1 yıl
memleketin %80 i abaza olduğu için ablamızın böyle konuşması gayet normal
- 1 yıl
@mayisgly
1. Profil resmi olmayan bir kadının kendini nasıl anlattığının benim nazarımda hiçbir geçerliliği yoktur. Dediğin gibi parlak bir profil olsan şimdiye kadar 40 ayrı pp resmi koyardın buraya.
2. Bu ülkedeki kadınların yüzde 95'i senin kadar ruh hastası narsist. Ya bu ülkede Yıldız Tilbe bile kendine ben güzelim herkes beni kıskanıyor diyor herkes gülüyor neyin kafasındasın sen. Bu ülkede 5/10 bir kadın bile kendi kendine şahaneyim diyor. Çünkü mesaj kutusunda dağa bayıra çıkıp eşek köpek düdükleyen hayvan oğlu hayvanlar var. Eşeği köpeği de güzel bulduğu için değil herhalde.
3. 45 yaşında da evlenebilirsin sorun değil ama o ulvi kriterlerinde adamlarla evlenemezsin. Onlar çoktan kapatılmış olur o zamana kadar. Evet 45 yaşında da evlenebilirsin ama bu senin seçeneklerin çok olduğundan değil sana ilgi gösteren adamların seçeneksiz olmasından ileri gelir.
4. 31 yaşında kadınların çoğunda kırışıklık, selülit falan yok zaten. 31 yaşında babaanne gibi görünen bir kadın yok rahat ol. - 1 yıl
@BlackSalvage erkek arkadaşlarımın çoğu yabancı oldu. Sana tekrar diyorum sen beni düşünme. Yarın bir bakarsın ikimiz de trafik kazasında sakat kalırız ne biliyosun? Yani boyu uzun kızlara maskülen diyen bir yazıya ne kadar seksi olduğumu, begenildigimi ve kendimi sevdiğimi yazdım. Neden zoruna gitti?
Sabaha çıkar miyiz belli değil. Ben kendimicok seviyorum. Belli sabah çıkmam
Belki de bana laf söyleyen sen sabaha çıkmazsın. Kimsenin ne olacağı belli değil. Evde kaldığımı düşünmüyorum. Bak ben gezi planı yapıyorum. Gayet hayatımdan memnunum. Neden kadınlara evde kaldın demek hoşunuza gidiyor 😃 seviyorum kendimi var mı? - 1 yıl
ok
- 1 yıl
@Fikretin_İsyanı kardeşim Allah affetsin yazdıkların çok hoşuma gitti🤌🏼😅
- 1 yıl
@username_87 bence de gülmelisin. Tartıştığı kişinin sürekli yorumlarına dadanmak ve yorumlarda yaptıklarının tersini yazmak tam bir komedi. Ben de erkeklerin kendileriyle bu çelismelerini görüp gülüyorum 😃
1 yılBen 1.72 boyundayım ve boyum bana gayet uyuyor. Anlamadım şimdi, boyum uzun diye itici mi görünüyorum? Sanmıyorum. Gayet kendimi bilen bir kadınım ve bunun boyla bir alakası yok. Nedir bu erkekleri üstün görme çabanız? Bence bu düşünceden çok. 🙄🤦🏻
50 Yorumla
1 yılBence öyle değil. Tuvana Türkay 1,75 boyunda gayet de feminen. Çağla Şikel 1,80 boyunda gayet de feminen. Hande Erçel 1,75 boyunda gayet de feminen. Tuba Büyüküstün 1,75 boyunda gayet de feminen... Daha onlarca örnek sayarım uzun boylu feminen kadınlarla ilgili.
Feminenlik ve maskülenlik bir zihin setidir. Boyla maskülenlik arasında herhangi bir korelasyon ya da nedensellik söz konusu değildir.
29 Yorumla
Soran1 yılOnlar ile gerçek hayat bir mı
- 1 yıl
Onlar gerçek hayattayken de en çok arzu edilen dikkat çeken kadınlar olduğu için manken ya da oyuncu oldu zaten.
Soran1 yılBilmiyorum ama uzun boy erkeksi bir özellik kız kısa erkek uzun olur doğanın kanunu bu arada 15 20 cm olmalı
- 1 yıl
Uzun boylu değil boyuna uygun fiziği olan kaslı erkek maskülendir. Erkeklerin çoğu 175 üzeri zaten. Kızların boy ortalaması 1,60. Yani demem o ki erkekler kızlar için yeterince uzun zaten. Kaldı ki senin aradığın 185 üstü erkeklerin çoğu zayıf ve çelimsiz. Kas kütleleri düşük. Spora da gitse aşırı uzun boylu erkeklerin doğal yoldan kas yapması çok zor.
1,67 boyundaysan 1,75-1,80 erkek arası erkek senin için ideal. 1,55 kızlar da 1,85-1,90 erkek arıyor onlar ayrı bir numune...
Parası, mesleği, saygınlığı, duruşu olmayan erkeğin 23 yaşından sonra boyuna da tipine de s.. ine de bakılmaz. Bunlara sahip bir erkek aynı zamanda karakterliyse o adamda boy aramayacağına emin olabilirsin. - 1 yıl
Sen benim tipime laf ermeden önce aç da g. tünün çatalına laf et. Sen önce gizliden çık da gerçekten kız olup olmadığını anlayalım.
1,83 ve üzeri bir adamın senin gibi manyakla sevgili olması için seçenekleri olmayacak kadar kötü bir profile sahip olması gerekiyor.
Bir de benim tipime laf ediyor kompleks abidesi. Sen benim b.. umu ye. - 1 yıl
Kız olarak soru açıp uzun boylu kızları kötülemen bile senin bir erkek olduğunun kanıtı...
Senin gibi o kadar çok kompleksli ruh hastası tip var ki ben 5 yıldır bu sitedeyim.
Gerçekten bir kız olsan ve dediğin gibi beğenilen bir kız olsan şu soruları açmaya gerek duymazdın. Bu sitede sahte pembe hesaplarla dolaşıp abuk sorular açıp herkese sataşan yüzlerce binlerce kişi var. Bunların hepsi de aptal, embesil, şizofren... - 1 yıl
Sen burada hem uzun boylu hem de yakışıklı erkekler tarafından asla ilgi görmemiş bir kız ya da kısa boylu olduğu için aşağılık kompleksi yaşayan bir erkeğin psikolojisiyle sorsmuşsun. Yüksek ihtimalle sen ikincisisin.
Soran1 yılEvet erkeğim
- 1 yıl
Al işte itiraf da geldi.
1 yılkesinlikle haklısın kız dediğin 1-55 , 1-60, 165 olur. minyon olur. öyle daha tatlılar.
Dipnot: Uzun boylu olmayan erkekleri de üzmeyin.312 Yorumla
Soran1 yılErkek uzun olmalı ama
- 1 yıl
Kısa kızlar sevilir, kısa erkek dünyanın hiç bir yerinde sevilmez : (
Soran1 yılBence de öyle
- 1 yıl
insan yok öyle düşünme der ya
- 1 yıl
çıldıracam yaaa
- 1 yıl
Puahaha uzunlara cesaretiniz mi yok
- 1 yıl
@kimecektimben Kenan Doğulu 1,72, Tom Cruise 1,69. Erkek boyundan dolayı sevilmez. Yakışıklı, zengin ya da maskülen karakterli olduğu için sevilir.
NOT: 1,86 boy 69 kiloyum.
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı erkek benim için uzun boylu olmalı
Soran1 yılBenim 1.67 boyum erkek 1.87 filan olsa süper olur
Soran1 yılBitiyorum
- 1 yıl
Ben 186 boyundayım. Uzun boylu grubundayım. Boyumun bana hiçbir seksapalite kattığını görmedim. Boy olarak benden kısa, tip olarak benden kötü adamların eş zamanlı 3 tane sevgilisi olduğunu gördüm. Nasıl oluyor diye sorarsan altında bir Şahin, Passat biraz da serseri boşboğaz bir adam olursa bal gibi de oluyor.
- 1 yıl
kısadan tam kastiniz ne kızlar
1 yılBu açıdan bakarsak kimsə topuklu giymemeli ama giyiyor. 185 üstü evət farklı duruyor ama kimsə boyunu seçmiyor sonuçta.
216 Yorumla
Soran1 yıl@mayisgly sanal burası ne kadar ciddiye aldın yazmasana ya ne kompleksli takıntılı bir şeysin ya tüm isim bitti senin için oraya geleyim ne yapayım senin vücudunu kızlar ilgimi çekmiyor
Soran1 yılBurası sanal istediğim soruyu da sorarım seni ilgilendirmez bu
Soran1 yılBen fikirlerimi ve görüşlerimi istedigim şekilde belirtirim
Soran1 yıl@mayisgly sen normal değilsin
Soran1 yılHer neyse daha yazma
Soran1 yılRahatsız ediyorsun
Soran1 yıl@mayisgly hala yazıyor musun sen
Soran1 yılBu ne yüzsüzlük
- 1 yıl
Kavganızı gidin özəlde yapın. Yeter artık.
- 1 yıl
Üslubuna dikkat et. Bir daha uyarmam.
Soran1 yılYa bu kız çok saygısız bir şey durmadan yazıyor uğraşıyor herkesin yorumunun altına yazmış kendini pazarlıyor saygısız boş biri cevap bile vermiyorum kendi kendine triplere girmiş
Soran1 yılKudurmuş bütün gün durmadan buraya mesaj atıyor bu ne işsiz boş bir kız bu üslubuna da şaşırmadım
Soran1 yılRahatsız ettiysek kusura bakma kudurmuş sende yazma artık elalemi rahatsız etme artık
- 1 yıl
Hanımefendi tartışmanızdan rahatsız olan kişi benim zatən. Farkındaysanız burası benim görüşümün yorum kısmı.
1 yılTamam kısalar daha şirin gözüküyor olabilir gözünüze ama uzun kızın da ayrı bir havası aurası var kimseyi boyundan dolayı zorbalamayın sizi ilgilendirmez başka bir kızın ya da erkeğin boyu erkekte 1.90 arayan kızlara da sözüm abartmayın yaşlanınca boyu size bir fayda sağlamayacak
20 Yorumla1.70 üstü olan ama kilo olarak zayıf duran kızlar maskülen falan gelmez. 170 üstü olup vücut yapısı da erkekler gibi yapılıysa o zaman maskülen gelebilir. Şahsen apartmanda bir kız var boyu bana yakın iri yarı bir kız , çoğu erkek yanında kız gibi kalır
10 Yorumla
1 yıl150 bir erkek biliyorum. Adam eski askerdi. Seni öyle bir domine eder ki boyla dominantlığın, erkeksiliğin alakası olmadığını anlarsın. Ben 185 boyundayım. Tercihim de benden daha kısa olan kızlar olurdu genelde ama eğer ki davranışlarını beğenirsem, 180 ve üzeri kızlarla da bir şeyler yaşamak isterim, benim için sorun yok. Ama önemli olan dominant olmaması. Erkeksilik, kadınsılık genelde karakter üzerinden belli olur. Davranışlar üzerinden belli olur.
11 Yorumla- 1 yıl
Fiziksel özelliklere çok takılma derim.
1 yılMaskülen kelimesi duyguyu tam vermiyor, erkek gibi görünüyor diyorsun. Önemli olan asıl belirleyici karakter ve kâlp olmalı, boy belirleyici değil esasen✔️
30 Yorumla
1 yıl180 boyundayim ve asla bir erkek beni böyle hissettirmedi. Ama nedense kıskanç kadinlardan hep böyle sözler duydum. Allahtan erkeklerden hoşlanıyorum. 😂😂😂
42 YorumlaHaksızsın 1.70 ve üstü kızlar da çekici bence boy ile ile ilgisi yok tavır ile kadının aurası ile ilgili o çekicilik, kendini güzel sanan yarım akıllı kompleksli erkek de kadında bol bol var boya posa takılma sen.
32 Yorumla- 1 yıl
Bu kızın psikoloji sıkıntıları var ciddiye almayın uzun boylu kız görünce deli gibi ağlıyor
1 yılErkeklerin bizi etiketledigi yetmedi simdi hemcinslerimiz etiketliyor... kendinde olmayan ozellikleri kotulemekten vazgecin... kimse uzun kimse kisa olamyi secmiyor ve bunun bir ideali yok
38 Yorumla- 1 yıl
Soruyu açan kuvvetle muhtemel sahte pembeli erkek zaten ve muhtemelen kısa boylu. Kompleksli ve asosyal olduğu için de kadınlar tarafından ilgi görmüyor. Görsel olarak beğenmediği ya da kıskandığı kişilere, kısa boylu erkeklere, uzun boylu kızlara ya da görünüşünden/düşüncelerinden rahatsız olduğu erkeklere/kadınlara sataşmak için fake pembe hesaplar açıyorlar. Bunu mavi hesapla yapsa etkili bir sonuç alamayacağını biliyor çünkü.
Soran1 yıl@Fikretin_İsyanı hayır gayet de kızım beğenilen bir kızım
Soran1 yılSadece fikrimi belirttim bu ne saldırganlık ya
- 1 yıl
Birilerini yaftalamadan fikrini belirtmelisin aksi agzi var diye konusmak oluyor bende 170 uzeri degilim minyon bir evladim ama ne kisa boylulara ne uzun boylulara bunu soylememeliyiz...
Soran1 yılOff beğenmek zorunda değilim erkeksi duruyor zorla mı beğenecem bu ne kudurma çirkeflik ya
- 1 yıl
Sana begen diyen yok ergen insan... otu boku elekestirme diyen var
Soran1 yılSanane bu nasıl bir konuşma şeklidir
- 1 yıl
Sen kendi konusmana bak bi...
Gizli Üye(36-45)1 yılBakıyorumda sitedeki boyu uzun kadınsı olmayan maskülen hatunlar kudurmuş hemen seni eleştirmişler
147 Yorumla
Soran1 yılEvet ya nasıl kudurdular
Cevap sahibi1 yılBırak kudursun biçimsizler :)))
Soran1 yılEvet ya aşırı çrikefler takıntılılar
Soran1 yılBoylarının erkeksi olduğunun onlarda farkındalar
Soran1 yılBöyle söyleyince de kuduruyorlar
Soran1 yılErkeklere de dışi sinek bile olsa yetiyor
Cevap sahibi1 yılBazı erkekler diyelim nefes alsın yeter diyenler :)) 42 numara ayakları kemikli erkeksi elleri dümdüz hatsız tomruk gibi vücutları var :))
Soran1 yılEvet ya onlar Mükremine bile güzel derler
Cevap sahibi1 yıl170 üstü kızların mükreminden farkı yok zaten
Cevap sahibi1 yıl@okyanus00q olur
- 1 yıl
Bunu uzun boyun sadece erkeğe ait olduğunu söyleyen biri mi diyor kısa erkeklerde kız gibi mi görünüyor o zaman bu nasıl saçma sapan bir soru ya allah herkese yakışanı nasip eder yanına sanki herkesin kendi elinde
Cevap sahibi1 yıl@senakaya92 erkeklerle ilgili bir durum konuşulmadı ama gene sen bilirsin illa ki laf söylemek için yazdıysan tamam sensin
Soran1 yılOff olabilir beğenmek zorunda değiliz benim için erkeksi görünüyor ben öyle görüyorum
Soran1 yıl@senakaya92 çok boş yaptın bizim fikrimizden sanane istediğimiz gibi düşünürüz beğenmek zorunda mıyız uzun boylu kızları
- 1 yıl
boyum 1.69 gayet memnunum erkeksi de değilim senin boyun kısaki kısa olanları çokta güzel savunabiliyorsun
Soran1 yılBoyun uzun değil senin ortalamanın biraz üstünde kendine uzunum deme
- 1 yıl
Uzun değilim zaten de dediğiniz kişiler için diyorum
- 1 yıl
Allahtan gelmiş bişey bunu kimse değiştiremez
Soran1 yılBenden sana tavsiye iki kişi kendi aralarında konuşurken araya girme
Soran1 yılSanal altı üstü ne kadar ciddiye aldılar 😂😂
Cevap sahibi1 yılBiliyorlar ne kadar erkek gibi olduklarını gerçekleri kaldıramadılar
Soran1 yılGerçekten kendine güvenen insan kendini bilir güler geçer bu kadar abartmaz
Soran1 yılAma erkeksi duruyorlar ben direk ilk gördüğüm an dışımdan da söylemesem bile içimden öyle diyorum kendileri de biliyor
Soran1 yılArtık günlük hayatta desem taşlanırim galiba sanalda bile bu kadar abarttılarsa
Cevap sahibi1 yılYa sporcu kadınlara bak uzun boylulara kadınsılık yok hat mat yok kemikli erkeksi vücutları olan bireyler işte bu bir gerçek yapacak bir şey yok
Soran1 yılGaliba bu kadar taktiklerina göre cidden kendileri de farkında erkeksi olduklarının öyle bir çıldırdılar ki bu kadar beklemiyordum bazı özellikler erkeksidir kıl mesela ya da uzun boy geniş omuz kalın kollar basensiz dar kalça düz bel büyük çene kalın kaş kısa saç
Cevap sahibi1 yılKendileride farkındalar tabi 42 numara ayak kemikli eller dümdüz bel olmayan meme 🤣🤣🤣 onlarda biliyorlar erkek gibi olduklarını
Soran1 yılEvet Türk erkekleri abaza olduğu için kadın erkek fark etmeden herkese yürürler cinsellik için bu uzun kızlarda sanıyorlar ki çok beğeniliyorlar ispatlamaya çalışıyorlar
Cevap sahibi1 yılYok be yokluktan sadece
Soran1 yılKatılıyorum 😂😂
Soran1 yıl😂😂😂aşırı güldüm ya
- 1 yıl
Aşırı mı güldün ya tüh
Soran1 yılBu kız yazdıkça ben aşırı gülüyorum ya 😂😂😂
Soran1 yılNeyse bir şey olur bizden bilmesinler korkuyorum bir şey yazayım artık cidden ama aşırı çirkef ya buradaki kızlar
Soran1 yıl@senakaya92 ya off yazma artık ya 😂😂 yazma yazma tamam sen haklısın
Soran1 yılŞimdi bir şey olacak cidden korktum
Soran1 yılEvet ya
Soran1 yılDaha bu sabaha kadar yazar 😂😂
Cevap sahibi1 yıluzun kız diye bir şey yoktur uzun boylu erkek gayler vardır buda kesin öyle uzun boylu kız olmaz yoksa bunlar kendilerini kız zannediyorlar :D :D:D:D erkek vücutlu delikanlılar
Soran1 yılTebrik ederim bu arada cidden kudurttun 😂😂😂
Soran1 yılErkek vücutlu oldukları yetmiyor bir de karakterleri de erkek gibi testosteron hormonları fazla salgılanıyor bunların ya ondan galiba
Soran1 yılCidden erkek gay gibi duruyorlar ben içimden öyle geçiriyorum uzun boylu erkek gaylar bu çok iyi tam içimdekini söyledin
Soran1 yıl@senakaya92 sen kız mısın
Soran1 yılBen küfür ettim mi bak erkekler bile küfür etmiyor
- 1 yıl
Dışı
- 1 yıl
Saklamama
Soran1 yılEvet aynen öyle 😂😂
Ne alakası var, hem uzun boylu olup hem de gayet sevimli ve seksi görünen kızlar var.
Güzellik/Yakışıklılık ya da çekiciliğin boy ile alakası olmadığını ne zaman farkedeceksiniz çok merak ediyorum.12 Yorumla
Soran1 yılAlakası var ama aşırı güzelse güzelliği boyunu kapatabilir
- 1 yıl
Senin kişisel zevkin ölye olabilir.
Güzellik oran orantıdır,
Çekicilikte kimyasal bir durumdur, birliktelik yaşadığında en sağlıklı bebeği dünyaya getirebileceğin en uygun genetiğe sahip insana duyduğun çekimdir.
Yani toplumun güzellik normlarıyla alakası olmayan bir insan bir Kadın/Erkek tarafından çok çekici bulunabilir.
Algılarınızın yönlendirilmesine izin vermeyin.
Bana göre uzun kızlar daha iyi değişik havası var tam kadınlığı yansıtıyor kısalarsa çocuksu , bebeksi ciddi değiller bende kısayım bu arada
50 Yorumla
1 yılManken gibiler diye kıskanıyorsun yaradılışın sebebiyle değiştiremeyip bilinçaltında kıskandığın hemcinslerine murdar demen çok ayıp sayın en dişil kadın.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılHayır asıl uzun boylu, uzun bacaklı kızlar daha feminen görünüyor, biraz bakımlı alımlıysa manken gibi oluyor, kısa boylu kızlar daha maskülen duruyor, aslında feminenlik maskülenlik tarzla giyimle alakalı bir şey bana göre
32 Yorumla
Soran1 yılTam tersi
- 1 yıl
yoo
1 yılneden böyle düşündüğünüzü anlamıyorum ama kısa kızlar evet daha tatlı oluyor ama uzun kızlar bence s3ksi
39 Yorumla
Soran1 yılErkeksi oluyor çok kısa da çocuksu
- 1 yıl
bacım ne yapalım ortası ney bunun 😂 ben 172 yim kendimi S3ksiyim en azından diye avutuyordum
Soran1 yılYine 1.71 1.72 kurtarıyor sonrası 1.75 1.76 filan aşırı uzun
- 1 yıl
yine yirttik o zaman
- 1 yıl
Senin boyun kaç
- 1 yıl
Uzun kız gerçeği nedir
- 1 yıl
değişikmiş umarım uzun boylu olmam olumsuz yönden etkilemez beni
- 1 yıl
baksana erkeksi falan diyorlar
Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Erkekte de kadında da boy her zaman iyidir bence. Yeterki onu taşıyabilsin. Tabii bunun bir sınırı vardır. Kadın 2 metre erkek 2.20 olmalı demiyorum😊
12 Yorumla
Soran1 yılBence erkeklere versinler ya boylarını
1 yıl1.75 üstü olan ne yapsın erkeksi görünüyorum diye bacaklarını mı kessin? İnsanların değiştiremeyeceği elinde olmayan özelliklerini eleştirmeyi bırakın.
20 Yorumla
1 yılNe alaka, 1.85 boylarında taş gibi kızlar gördüm, kısa veya uzun boy önemsiz, yüz güzelliği önemli
26 Yorumla
Soran1 yıl1.85 erkek boyu
Soran1 yılErkeklerde yok o boy
- 1 yıl
Fark etmez
Soran1 yılO boyda erkek var mı ki
- 1 yıl
189'um
Soran1 yılHey Allah'ım ne garip insanlar var
1 yılHayır o kiside bitiyor belki uzun boylu kızlar pek kıvrımlı olmuyor genelde ondan olabilir ama yinede yanlış bir düşünce ayrıca maskulen çok seksi güzel kadinlarda var kadinlik ve cekicilik feminenlikle bitmiyor bence
00 YorumlaYoo gayet iyiler. Hele birde takim giyiyorlar ya tam bir hanimefendi oluyorlar. Daha cok dikkat cekiyorlar. Ben burdayim diyor resmen vucut dili.
30 YorumlaOlmalı mı? Ne alaka herkes kısa mı olmak zorunda? Erkek gibi falan da görünmüyoruz. Gelmiş burada hemcinslerini li kılıyorsun. Yazık.
35 Yorumla- 1 yıl
Böyle ezikler az değil maalesef
- 1 yıl
Sadece kıskanıyorlar yoksa niye saçma sapan bir sebep üretip sallasın ki zaten
- 1 yıl
Öyle maalesef
Güzellik & Bakım konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yioo haksızsın gayette güzel kadınlar var manken gibi dedikleri 💆♂️. Şu boylara neden bu kadar takıntılısınız garip
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılLaf attığın kızların boyuna gelebilmek için topuklu da giyiyosundur sen :d
Maskülenlik feminenlik davranıştadır, kendini dışarıya nasıl sunduğunla alakalıdır. Boyla alakalı değil32 Yorumla
Soran1 yılKendini öyle avut
Cevap sahibi1 yılKankim ben 167'yim. Boyumdan gayet memnunum. Kısayı da uzunu da aşağılamıyorum, kendimi boyumla tanımlamıyor bununla var olmuyorum çünkü benim bi karakterim var, senin aksine.
Güzellik & Bakım konusunda 758 cevap paylaştı. Biraz yapılı gözüküyor ama cilveliyse, kadınsı yanları varsa ilgi çeker sonuçta uzun bayan seven erkek de var..
30 Yorumla
1 yılZırrrvaaa modeller niye uzun boylu
Kısa boylulwf tatlı
Uzun böyleler seksidir32 Yorumla
Soran1 yılTV ile gercek yaşam bir mi sence
- 1 yıl
Birr
- Güzellik & Bakım konusunda 1,2b cevap paylaştı.
s 1 yıl1.75 boy, kum saati vücut tipi ve uzun bacakla erkeksi göründüğümü sanmıyorum açıkcası.
35 Yorumla
Soran1 yılÇok uzun ya
- 1 yıl
Bi zararını görmedim😂
- 1 yıl
Uzun boylu kızlar çok güzel.
- 1 yıl
Teşekkürler, bence tüm kızlar çok güzel
- 1 yıl
Ama boyum 1.60
5 ayHangi uzun boylu kız senin canını yaktı? Yazık sana eziklik kompleksini nasıl dışarı vurduğunu göstermişsin. 1.71im bu zamana kadar tüm sevgililerim 1.90 üstüydü. Hepsi de onlar teklif etti. Simdi git aglayarak bunu günlüğüne yaz. Uzun erkekler tarafından begenilmedin diye mi kudurdun aşkııım. Hoş senin bu zihniyetine bakılırsa kimse sana yüz vermez. Ne giysek yakısıyor, yolda yürürken agzının suyu akan erkekleri görsen daha cok aglardın sen hahaahhaha
12 Yorumla- 5 ay
1.71 isen bu gayet güzel
- 5 ay
Fiziken de güzel mi boyuna göre
sen ağzının tadını bilmiyorsan biz ne yapalım. kadın dediğin at gibi olur içine girince acıdı etti demez yüklenirsen yavaş demez gümbür gümbür düzersin gıkı çıkmaz zevkten inlemekten başka...
11 Yorumla
1 yılYok ben 171 cm boyunda olmama rağmen kendimden uzun kızları seviyorum neden maskülen gözüksünler ki gayet iyiler
12 Yorumla
Soran1 yılSana versinler
- 1 yıl
Bu benim zevkim herkesin hayatına da kimse karışamaz
Gizli Üye(30-35)1 yılErkeksi durmaz meselesine katılmıyorum
1.70 üstü kadınlar özellikle de 1.75 ve 1.80 arası olanlar çok daha kadınsı çekici duruyorlar çocuk gibi durmuyorlar ne giyseler daha çok yakışıyor daha güzel taşıyorlar ve çok daha asil gözüküyorlar
40 YorumlaYa bu aslinda cok tartismaya acik bir konu kimine gore daha guzel daha asi gelirken kimine gore erkeksi ve kotu gelebilir ama sonucta bu insanlarin elinde olan bir sey degil ve kalp kirmamakta fayda var ❤️
20 YorumlaMerhaba, bu giyim tarzı ve görünüşle alakalı aslında, mankenlerin tamami 170 üstü ama erkeksi görünmüyorlar pek☺️
20 Yorumla
1 yılHaksızsın maalesef canım yapı ile alakalı bir şey ve kilo tabiki. Uzun boylu kızları itici buluyorsan VS mankenlerine bakmanı öneririm.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılUzun boylu kızlar çok kadınsı ve daha seksi görünüyor. Kısa boylulari kotulemiyorum tabii ki onlarin da hatlari falan iyi. Ama uzun boylu kadın çekiciliği herkeste olamaz. Mukemmeller gercekten. Ayrica maskulen fikrine katilmiyorum. Extra feminen gorunuyorlar
212 Yorumla
Cevap sahibi1 yılUzun boya çirkin diyenler kısa olduklari için kendini avutanlardir.
Soran1 yılSen kendini öyle avut
Soran1 yılUzun boylu kızlar neden bu kadar çirkesfsiniz
Soran1 yılSoru sordum görüşümü belirttim bu ne saldirganca cevaplar
Cevap sahibi1 yılBirine verdigin cevabi gorup sinirlendim. Birisi uzun kizlar daha cekici yazmis. Sen de erkeklerden hoslaniyorsun o zaman yazmissin. Birine de gaysin o xaman yazmissin. Sence burada çirkef olan ben miyim sen misin? Uzun boylu kizlar erkek mi oluyor yani?
Soran1 yılOff ben kendi fikrimi belirttim sen kendine güveniyorsan gül geç
Soran1 yılAşırı abartıyorsunuz
Cevap sahibi1 yılGül geç değil arkadaşım. Ben uzun boylu ve gayet feminenim. Gelip erkekmişiz gibi tuhaf şeyler yazmayin. Bu tepkim kişisel degil bu arada. Birkac yerde daha gordum uzun boylu kizlara laf atmalar falan . Her kiz guzeldir. Kimse otekilestirilmesin.
Soran1 yılAnladım ben öyle görüyorum buluyorum sen de kendin gibi seviyorsundur bir şey diyemem
Cevap sahibi1 yılSert ciktiysam affola. :)
Soran1 yılYok önemli değil ben az önce birine sinirlenmistim ondan bende öyle dedim ben de sert çıkıştıysam affola 🙂
Cevap sahibi1 yılOnemli degil :)
170 im ve boyum zarif görünüyor güzel * 170 üstü pek hoş değil yani ama 190 lara yakışan alsnda onlar
10 Yorumla
1 yılMaalesef kendi ellerinde olan bir durum degil boy meselesi. Biraz kaba iri olduklari icin daha maskulen oluyorlar evet kemik yapisindan oturu.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 992 cevap paylaştı.
1 yılHarun Amca boş yapacak başka bir konu bulaamdın mı
11 Yorumla
Soran1 yılBurası soru sorma platformu istediğim soruyu sorarım bu seni ilgilendirmez
Gizli Üye(30-35)1 yılBana kalırsa bende kadında uzun boyu sevmiyorum.
Ama insanları kısalar şöyledir uzunlar böyledir diye ayırmayıda doğru bulmuyorum.10 Yorumla
1 yılO senin görüşün. Benim için öyle değil fsfsdfsd
115 Yorumla- 1 yıl
Açıkcası boyun bir efekti var. Yalan yok.
Ama kadınlarda maskülen görünümden daha ziyade zarif bir görünüm oluyor. Böyle soylu bir leydi gibi fjdjdndn
Kısa boylu olunca biraz daha ufak böyle tatlış ponçik oluyor jfjdjddn.
İkisi de gayet güzel bu arada. Ama hiçbiri maskülen değil.
Gerçi dur şu spora gidip deli gibi kas yapanlar var ya? Onlar maskülen işte fjjfjfjfn
- 1 yıl
Da benim anlamadığım neden bu kadar sert çıktığın... Bir yaşanmışlık var galiba. Yoksa o bahsettiği uzun boylu sen misin fjdjdndn
Soran1 yılHer cevabın altına yorum yapmış
- 1 yıl
Yani yok, eğer aynı fikirde değilsen söylersin benim yaptığım gibi... Ama bir şeyler var anladığım kadarıyla fndmmddm
Soran1 yılSanal burası aşırı ciddiye aldı burayı
- 1 yıl
Yapacak bir şey yok. Onu da böyle kabul edicez djdjdjdjns. Ama olabilir. Eğer kırıldıysan kimsenin sana kötü bir niyeti yok. Umarım yanlış anlaşılma sıkıntısız çözülür.
Soran1 yılBilmem herkes hayranmıs vücudu çok güzelmiş lezbiyenler bile ağlamış arkasından bu kadar işsiz miyim buradan sanaldan biriyle uğraşayım başka şehirlere gideyim hey Allah'ım cidden mal ya
- 1 yıl
Acaba bu hanım efendiyle bir yaşanmışlığın mı oldu?
Soran1 yılYok tanımıyorum bilene gizli üyeden hesap açtım
Soran1 yılSoruyu gizli sorudan sordum delinin teki sanalda tanımadigi birini kafaya takacak kadar
- 1 yıl
Çok ilginç. Yani bu baya bir insan için sorunlu bir konu galiba. Diğer tarafta boy umursamayan ben fsdfsdfsdff.
Neyse öğrendiğim iyi oldu fdfdfdf
Soran1 yılYok ya bu kız manyak bin kişi katılmadi konuya haksızsın dedi kimse bu kadar ugrasmadi fikrini söyleyip geçersin yanlış düşünüyorsun bu nasıl bir manyak ben de anlamadım
- 1 yıl
Ya sen çok kafaya takma. İnternet burası, bazıları aşırı ciddiye alıyor. Ha eğer alındıysan düzgünce kendi fikrini belirtirsin yoluna bakarsın, çok da önemli değil. Sonuçta kim olduğunu bilmediğin biri yazıyor.
Düşünmeye bile değmez. Örnek ben sfsdfsdf. Bu arada hani fikir olarak farklı fikirde olmama rağmen seni savunma durumuna soktu beni fdfdfdf. Haklıyken haksız olmak böyleymiş gare fsfdsfsd
Soran1 yılAşırı şaşırdım bu kadar ciddiye alacağını beklemiyordum çünkü sanal herkes herkese sallıyor
- 1 yıl
Çok hafife de almamak lazım ya. Sonuçta kimi nasıl etkileyeceğini bilemiyorsun sfdsfs. Ben şimdi burada birine saydırırım sonra bakmışın beni vurmaya geliyor falan sdfsfs
1 yılBence? Derken? Napsınlar kessinler mi kendilerini skdkakd Herkes olduğu gibi güzel. AptaI olmadığı sürece herkesin gideri var bence
10 Yorumla
1 yılhayret bizlere cüce bodur demeyen hakaretler etmeyen bir soru şaşırdım
10 Yorumla
1 yılBoyum 168 ama gören 170 sanıyor. Ne yani ben erkek gibimiyim şimdi
13 Yorumla
Soran1 yılİdeal 1.70 üstü erkeksi 1.72 filan da neyse daha uzunu erkeksi duruyor 1.78 filan
Soran1 yıl1.78 tanıdığım vardı bir de omuzları da geniş kolları kalın vücudu dümdüz erkek gibiydi
Soran1 yıl1.68 1.69 bile yanında kıpkısa duruyordu
- Güzellik & Bakım konusunda 490 cevap paylaştı.
1 yıl174'üm ve ince kemikliysen gayet de feminen görünüyorsun. Fiziğe bağlı bir durum.
20 Yorumla
1 yılOndan mı fotomodeller hep uzun. Saçmalamışın gıı
20 Yorumla
1 yılProfilini gizleyip kızlara saldırman... bilemedim şimdi ne desek
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılVücut hatları orantılıysa ve ideal kilosundaysa çok iyi duruyorlar bence
20 Yorumla
1 yıl170 kızla yürüken elini tutacağız diye yana yatık yürüyoruz 167 nedir ya cebimde mi taşıyacağım
06 Yorumla- 1 yıl
Kısa olmayıverin sizde
- 1 yıl
Benim bir sevgilim vardı 180 di öpüşürken ben sandalyeye çıkardım
- 1 yıl
Ben 1.65 😀
- 1 yıl
@senakaya92 ne söylediğimi anlamamış ya off
- 1 yıl
Tamam tamam sonradan anladım😂
- 1 yıl
@senakaya92 Allah razı olsun 🤣
1 yılBenim boyum 175 çok beğeniliyor genelde çevrem tarafından fiziğim de güzel çünkü iri yarı bir kadında evet hoş durmaz
00 YorumlaBoyu ne olursa olsun kadın kadındır. Kısa boyluyum ama sırf kısayım diye de uzun boylu kadınları küçümsemek saçma.
00 YorumlaBen severim uzun boy sıkıntı yok benden uzun da olabilir
01 Yorumla
Soran1 yılGay ol o zaman
1 yılPeki bu kişinin elinde mi neden uzun ya da kısa sacmalamissin
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hepsi için aynı diyemem ama büyük bir çoğunlukta erkeksi bir tip oluyor.
10 Yorumla
1 yılBurada bir kedi ciğer durumu mu söz konusu? :)
12 Yorumla- 1 yıl
Mantıklı cevap😂😂😂
- 1 yıl
@Sevimliyimdir :)
1 yılSeverim uzun boylu kızları... Özgüvenleri yüksek oluyor.
10 Yorumla
1 yılNasıl erkeksi yahu tövbe estağfurullah 😂
Uzun boylu kadınlar iyidir.10 Yorumla
1 yılEminim ki boyun 1.65 falan uzunlara böyle ön yargılıysan ayriyetten güzelliğin boydan ibaret olmadığını dile getirmeliyiz 1.77'yim halimden yeri geliyor mutlu olup yeri geliyor nefret ediyorum kendinizle barışık olmanız gerek
20 Yorumla- Devamını Gör (110)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat