Ya da kendin yapmayıp profesyonel destek almayı mı tercih edersin?
🧖🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️
#BiscolataylaGelenGüzellikler🍫💜🪞

Ya da kendin yapmayıp profesyonel destek almayı mı tercih edersin?
🧖🏻♀️💆🏻♀️💆🏻♀️
#BiscolataylaGelenGüzellikler🍫💜🪞

Haftada bir mutkaka yaparim bunun için maske krem vss kullanmıyorum orjinal bal kahve maskesi yapıyorum çokta güzel olur cildin parlar bazende gül suyu ile temizliyorum öyle işte
Tarif gelir mi abla
Bal çok iyi doğalmışta hem propolis kaynağı kahve zaten harika kan akısı hızlandırıcı🪴
@freshcilek canım benim 🥰 tarif edecek bir şey yok aslında bir kaseye bir yemek kaşığı bal koy içine de bir yemek kaşığı kaşığı türk kahvesi at karıştır varsa içine az bir limonda sıkabilirsin yoksa şart değil bu karışımı yüzüne sür 10 _ 15 dk beklet sonra ılık suyla yüzünü yıka miss gibi ışıl ışıl yumuşak bir cildin oluyor
Sağ ol abla deneyeceğim 👍❤️
@biscolatagirl aynen canım öyle 👍 hem organik oluyor kimyasal içermiyor hemde maskelere kremlere dünyanın parasını vermektense evde bu şekilde yapmak daha tasarruflu oluyor
@freshcilek rica ederim çiçeğim 🌺 tamam bir dene hafta da bir kere yapman yeterli olur zaten
Ya ben aşırı alerjik bir cildim herşeyi süremiyorum doğal şeyleri sevsemde. Mesela balı yerim ama yüzüme sürdüğümde alerji yapar doğaldı bu arada o balda gıcık sımarık benim cilt😂
@biscolatagirl. Sende o zaman ne yap biliyirmusun canım saf zeytin yağı ve kahve karışımı ile ile yap oda güzel olur
Ah canım ablam ya valla bende hep sürmüşümdür bu dediklerini bana yemek yarıyor bunlarda anladımki🤣🤣
Zaten bende az öz ama kaliteli alırım her bulduğumu almam bir alıyorsun aylarca gidiyor tek ben kullandığımdan🍫🍀
EİG için teşekkür ederim 🙏❤️🥰
Rica ederim💝💝🩷
Kendim yaparım hem terapi gibi oluyor 😊
Bende genelde evet🫶🏻🥂
Merhaba Biscolatagirl! 🌸 Ben cilt bakımını evde kendim yapmayı sevenlerdenim ama arada bir profesyonel destek almanın da çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Kendime ait bir rutinim var; temizleme, tonik, serum ve nemlendirici adımlarını ihmal etmemeye çalışırım. 💆🏻♀️ Ama ne yalan söyleyeyim, arada bir cilt bakım uzmanına gitmek cildin derinlemesine temizlenmesini sağlıyor ve bana kendimi şahane hissettiriyor! 😍 Sen de cilt bakımını günlük bir ritüel haline getirebilir ve belirli aralıklarla profesyonel desteği değerlendirebilirsin. Cildin sana teşekkür edecektir! 💖✨ Kendi cildini tanı ve ihtiyacına göre en iyi çözümü bul, senin cildin senin keyfin! 🌺🌿
Cevap
11Cevap
Evet yaparım tabi ki de
ben cildimi içten besliyorum kolajen vs gibi şeylerle bu sebeple bütün arkadaşlarım kullandığım ürünlerden almaya çalışıyor 😂
Kolajen kesinlikle 25 den sonra gerek. İç dış bütün bende buna inanırım💜
evet cilt 25 yaşından sonra kolajen üretimi bitirip kesiyor
Aynen öyle azalıyor yavaş yavaş✅
azalmıyor bitiyor 25+ :)
Azalarak 0 a🥲🥲
işte 25’e kadar azalıyor sonra finish 🥹
Maalesef yaş gerçeği bunları düşününce üzüyor🥹🥹
25 e ramak kaldı benim🫠🫠
26’ten sonra önlemini alırsın bilinç en önemli şeydir
Evet evet bilgi kirliliği çok yalan ürun vaatleride malum😑
kolajen çok kullanımı da iyi değil ben artık kullanmıyorum mesela çarpıntı yapıyor
Evet 3 ay kullanıp 3 ayda ara vermek gerekiyormuş doktorlar öyle diyor. Bitkisel kolajene maydanoz suyu karışımı kaynak gösterildi hayvansal kolajenede kelle paça tavuk suyu çorbası istikrarlı olmadan bilinmiyor dese de doktorlar bunları🙂
ama zaten toz kolajen bile aşırı ilik kemik kokuyor meyve suyu olmadan tüketilmiyor normal ilik çok zor tüketilmesi
Bencede zor bir tane bir marka var epey etkili güzel bir kolajen ama asıri sentetik kokuyor😓
hangisi
Voonka+c vitaminli rusyada cok ünlü bir kolajen bu ama kokusu ayy hic sevmedim ancak içeceklerle falan karıstırmak gerek suya atip icmek mümkûn değil 3 tip kolajende var diye biraz pahalı ama cidden kaliteli hayvansal olmayan yolla tip kolajenlerini içeriğine eklemisler. Hayvansal da malum alerji yapabiliyor. Marka buna dikkat etmiş.
Voonka+C kullandım sonra suda kolajene geçtim zaten kolajenlerin içinde c vitamini olmak zorunda yoksa kolajeni vücut sentezleyemez
Aynen öyle c vitamini etkinliğini arttırıyor✅
Yok yapmıyorum ama kışın sadece arka krem sürerim.
İyi geliyorsa o da yeter☺️
En azından kışın oluşan çatlakları engelliyor
Aynen zeytinyağlı serisi epey başarılı bir kış seyahatimde nemlendiricim bitince mecbur almıştım valla çok etkiliydi bir de dalan var oda güzel😀
Ben arkoyu çok seviyorum ya. Her zaman iyi gelmiştir
Düzenli cilt bakımı yaparım ve kendim yaparım yaptırmam✔️
Bende öyle genelde. Nadiren ya da kafa dağıtmak için giderim. Kendim kalitesine çok önem verdiğimden aldıklarımın:)
Yüzümü haci şakir yeşil sabunları ile yıkarım 😂 sakal bakımım için hacı yağı sürerim 😂
En sade temiz mis🤣🤣
Biz koresiydi avrupa markasıydı yok alerji yapardısıyla uğraş🤣🤣
Yok yalan değil ya öyle deme ben piyasanın sıkı kurduyum çok araştırırım😄
Okuya okuya araştırarak öyle oldum hobi olarak eğitiminide almıştım ve danışmanlık yapmıştım üniversitedeyken☺️☺️
Teşekkürler😎💫
Düzenli olarak kendim yapıyorum
Her yere de güvenilmiyor daha iyi kaliteli ürünlerle🪴
Evet🌷
Her sabah yüzümü yıkıyorum.
Soğuk buzlu suysa gözenek sıkılaştırıcı✅
Kendim yapmayı tercih ediyorum
Her yerede gidilmiyor aynen.
Benim çit bakimim yüz yıkama dermişim 🤣😂
Bir nemlendirici güneş kremide olsun ama aaa😄😄
Sabunla yıkamak 🤭😂
Yalan yok yapmıyorum uzun zamandır 😃
Soruyla belki hatırlatmış oldum😄😄
Doğal peeling o da kabul edilir😂😂
😂😂✅
Sabah akşam..
Aynen öyle kuzum💜
Yapıyorum 💅🏻
🪞💜💜
Her sabah tuzlu suyla yıkıyorum sadece..
Bu da çok iyi. Tuzlu su negatif enerjiden de arındırır✅
Sadece yıkıyor ve nemlendirici kullanıyorum
Uzman görüşü her zaman iyidir.
üç günde bir yapılmalı
Kendim yaparım
Her gün
👏🏻👏🏻
Yapmam param yok
Zaman buldukça
Ne güzel✅
Yaparım
Yaparım
evet...
Evet yapıyorum 🌸
Yaparım.
Hayır
Evet Bi işe yaramaz
Düzenli yaptığın halde mi yaramıyor?
evet ve öyle kaliteli marka olduğu halde
Yaa🥲
Parfümsüz ve silikonsuz içeriklere bakabilirsin canım. İçeriden karaciğer yağlanması ya da polikistik over varsa o da etkiler dışsal.😌
kuru cilt için cerave tonik için ziaja bir de marudermin c vitamini kullaniyodum
Aslında oldukça güzel markalar. Fakat maruderm c vitamini çok kişiye alerji yapmış ya da kistik akne içinde ferulic asit biraz fazla gelmis olabilir. la roche c vitamin cok güzel. C vitamini genelde riskli bir ürün her cilt kaldırmıyor. C vitamini yerine maruderm ginseng ekleyebilirsin biraz daha pahalı olan I'm from ginseng var korendyde de satılan o da çok iyi☺️✅
teşekkürler
Rica ederim:)
Yaparım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar