Güzellik & Bakım Kaşlarıma microblading yaptım. Sizce nasıl olmuş? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Merhaba. Uzun zamandır düşündüğüm işlemi bugün yapmaya karar verdim ve yaptım. Sizce nasıl olmuş? Kaşlarıma microblading yaptım. Sizce nasıl olmuş? Cevapla İş Soruları Kaş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Gayet güzel olmuş çok doğal duruyor 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Normal görünüyor bence 0 0 Yorumla
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Zaten güzeldin şimdi kadına benzemişsin bence eski halin çocuksuymuş yakışmış bad girll 0 3 Yorumla kalpsiz-melek 1 yıl Haklısın neymiş öyle o ya jdlmfpd Yorumla kalpsiz-melek 1 yıl Teşekkürler Yorumla marazalininsağkolu 1 yıl Rica ederim kalpsiz prenses Yorumla
Bir_Adamın_Günlüğü Takip Et Xper 2 Yaş: 45 11 ay kıl olmayan yerlere kadar inip neden atış yapılmış? 0 0 Yorumla
emelgedik Takip Et Xper 3 Yaş: 25 1 yıl bakislarin bile degismis asiri guzel olmus cok fogru bi karar 0 0 Yorumla
Bravehrart Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,2b cevap paylaştı. Güzel olmuş. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,1b cevap paylaştı. Güzel olmus 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Gayet güzel olmuş çok doğal duruyor
Normal görünüyor bence
Zaten güzeldin şimdi kadına benzemişsin bence eski halin çocuksuymuş yakışmış bad girll
Haklısın neymiş öyle o ya jdlmfpd
Teşekkürler
Rica ederim kalpsiz prenses
kıl olmayan yerlere kadar inip neden atış yapılmış?
bakislarin bile degismis asiri guzel olmus cok fogru bi karar
Guzel olmus 🙏🏽
Güzel olmuş.
Güzel olmus
Olmuş kader
Güzel