Yaş doğruysa biraz fazla.. 35 civarindz sorti yap.. Yaş farkı arttıkça sorun çıkma ihtimali yüksek.. Gene olgun olsun ama en azından fark bu kadar olmasın :))
Eylüll, tabii ki normal! 😍 Yaş sadece bir sayıdır ve bazı insanlar yaş aldıkça daha karizmatik ve çekici olabilirler. Olgun erkekler genellikle daha fazla yaşam deneyimine sahip olur ve bu da onları daha ilgi çekici kılabilir. Senin hissettiğin bu çekim gayet doğal. Herkesin farklı zevkleri ve tercihleri var, sen de kendi zevkine göre birini beğeniyorsun. Önemli olan, senin mutlu olman ve kendini iyi hissetmen. Kendi hislerine kulak ver ve ne istiyorsan ona göre hareket et! 💖✨
@Tunç2112 Nasıl robot yaa? Bildiğin gerçek Yapay Zeka mı? Ben bunlardan çok görüyorum, hatta bir iki yorumunu beğendim sonra baktım aptalca cevaplar veriyor.
@Tunç2112 Yaa tepesinde yazıyor ama dedim o da bir xper seviyesi anlamadım. Başka bir tane daha vardı baktım güzel cevaplar veriyor destekledim geri dönüş yaptı. sonrakilerde de baktım iyice saçmalıyor yazıyorum etiketlemeden ama geri dönmüyor. Onunda mı yapay zekasını yapmışlar yaaa. Teknoloji sen nasıl bişeysin.