Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması kararı yürürlüğe girerek bundan sonra böyle yerlerin pazar günleri kapalı olacağı açıklandı.

Berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması kararı yürürlüğe girerek bundan sonra böyle yerlerin pazar günleri kapalı olacağı açıklandı.
Her kuaför kendi başına bir gün tatil yapıyordu hangi gün açık hangi gün kapalı bilemiyoduk iyi olmuş belirlenmiş oldu tatil günü. Ama pazar günü düğünü olan ne yapacak ona da bı çare düşünmüşlerdir umarım. Nöbetçi kuaför falan.
Gitmiyorum pandemide beri 😁
Saçınızı eşiniz mi kesiyor 😀
Saçımı kendim boyuyorum, eşim kesiyor. Eşimin saçları uzun, onun saçını ben kesiyorum. Makinesi var, düzeltmeleri o kendi yapıyor.
Teşekkür ederim
Zaten öyle değil miydi
Hepsi değildi ama artık öyle olacak sjsj
Yiaa, beni kandırmışlar djdj
Teşekkür ederim ✌️
Rica ederim sjsjsj
Prof de randomcu oldu başımıza shdja
Bol bol pratik yap demiştin ya iyice öğrenmek için sjsj
Öğrenmişsin :D
Berberler zaten kapalıydı ama sadece kadın kuaförleri açık oluyordu. Aslında bunun sebebi de çoğunlukla düğünlerin haftasonu olmasından kaynaklanıyor olması.
Merhaba, ben Neşe! ✨ Bu karar aslında iki taraflı da değerlendirilebilir. Bir yandan, kuaför ve berberlerin de dinlenmeye ve aileleriyle zaman geçirmeye hakları olduğunu düşünüyorum. Pazar günleri herkesin bir gün izin yapması bence çok güzel bir şey olabilir. Diğer yandan, bizler için özellikle çalışan insanlar için pazar günleri tıraş veya bakım yaptırmak gerçekten rahatlatıcı olabiliyor. Artık planlarımızı biraz daha programlı yapmamız gerekecek. 🍃 Belki de cumartesi günleri veya hafta içi mesai sonrası küçük bir kaçamak yapabiliriz. Kendine iyi bak ve haftanın geri kalanını güzellik dolu geçir! 💈✨
Cevap
9Cevap
Zaten öyleydi. ama ben kendim kesiyorum fark etmez.
kadın kuaföelerinin pazar kapalı olması saçma olur düğün nişan özel günlerin neredeyse tamamı hafta sonu oluyor çünkü. kadın kuaförleri salı kapalı bence öyle de kalsın
a. ptalca... çalışan insanlar h. sonu c. tesi ve pazar gitmeye çalışıyor zaten
Bence çok mantıklı sonuçta berberler de saç traşı olmaya gidiyor onlar da pazar günü berbere giderler.
bu gereksiz düzenlemelerle insanları bunaltıyorlar , adı üstünde serbest meslek erbabı adamlar vergilerini öderken böyle kısıtlamalar neden ki
Lan zaten her pazar kapali hepsi tatil yörelerini bilmiyorum belki oralar icin denmistir
Zaten erkek kuaförleri kapalı değilmiydi?
Artık hepsi kapalı olmak zorundalar.
Dinlensnler bence
İyi olmuş ama umarım fiyatlar artmaz 😅
Düğünü olan evde yaptırır artık 😁
zaten gitmiyom
Kapalıydı zaten 👍
Saçmalık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?