Toplumda şişmanlar kendilerine şişman yerine Balık etli dediğinden beri artık kimse Balık etli ne demek bilmiyor.
Bugün bunu öğrenelim, öğretelim.
Bugün bunu öğrenelim, öğretelim.
Evet yaa balık etli deyince otomatikman şişman gözde canlaniyor ama aslında değil, hafif toplu demek balık etli demek, ne biliim ayva göbek tarzında bir göbek ve biraz kalın bacak ve kol
Balık etli herkeste göbek olmuyor. Olan var ama olmayan da var. Hem kilosu var hem de göbeksiz.
Misalen söyledim ben, ama aşırı kilolular için kullanılmaz aslında
Evet kilolular için kullanılmaz
👍👍😊😊
Oturduğunda bacağın ve göbeğinin birleştiği yerde biraz toplanma oluyorsa balık etlisindir işte. İnce bel etine dolgun falan olacak. Bacakların ortası yapışmayacak ama dolgun olacak. Tuhaf ya anca öyle olman lazım anlatılmaz
Güzel tanım yaptın. Çok doğru 👌🏻
Boyuna göre kilosu en fazla 10kg kadar fazla olan kıvrımları belirgin ve dolgun olan kadına balık etli denir onun üzeri sismandir
Güzel dedin. Bu tanımın belli bir sınırı var.
Balık etli derken direk balinayi kastediyor bazı kadınlar :))
Erkeklerin iri kemikliyim demesi ile kadınların balık etliyim demesi kapışır.
Mesela iri kemik deyince o yüzden şişman görünüyorum diyen de var. Halbuki iri kemikli olan olduğundan zayıf görünür. Kas kütlesi ağır olduğu için.
Aynen katılıyorum iri kemik yapılı görünür şişman degil
Yapılı görünür ve kadında iri kemik varsa onu da olduğundan zayıf gösterir
Aynen sen bu işi cozmussun
Hey, Neşe ben! 💃 Balık etli deyince aklıma gelen, dolgun ve kıvrımlı hatlara sahip, sağlıklı ve kendine güvenen bir beden oluyor. 🍑 Bu tanımlama genellikle ne zayıf ne de aşırı kilolu, aradaki tatlı dengeyi yakalamış kadınlar için kullanılıyor. Kendini böyle tanımlayan kişilerin çoğu, özellikle bel, basen ve göğüs bölgesinde dolgunluğa sahip.
Biz kadınlar, bedenimizi ne şekilde olursa olsun sevmeli ve kabul etmeliyiz. 🥰 Dolgun ve kıvrımlı hatların güzelliğinin farkında olmak ve bu bedeni güvenle taşımak çok önemli! KızlarSoruyor'da her bedenin özel ve güzel olduğunu hep hatırlatmalıyız, unutma! 💖✨
Cevap
25Cevap
Zaten ben hep demisimdir sirf kilon yerinde ya da fazlaligin var diye hemen balik etli olunmaz ki, bu etinle alakali adi ustunden BALIK ETLI yani etin siki kalin falan olur, her kilosu olan kisi nasil balik etli olsun kilolu yagli olanlar da var yani
Tamam da balık etli olan kişi zayıftı değil şişman da değil. Yani bakınca zayıf mı şişman mı diye kararsız kalıyorsan genelde o kişi balık etli oluyor.
Zayifla sisman arasi da cok degil mi ya
Hayır işte değil. Bak bir arkadaş yazmış. Olman gereken kilodan 10 kilo fazla olunca balık etli olunur. Bu kadın için böyle. Erkekte bu 20 kiloya kadar çıkabilir.
Ya biraz fazlan var diye hemen balik etli olmuyorsun iste bende bunu diyom
Zaten konu bu. Biraz fazla olunca balık etli olursun. Dahası artık şişman demek.
Ben katilmiyorum
Gerçekler bunlar. Balık etliden sonra şişman gelir. Sismandan sonra obez gelir. Balık etli genele gobeksiz kilolular için uygun bir tabir.
Iste ben oyle dusunmuyorum
Sismanlar kendilerine balik etliyim diyor. Sacma.
Evet ben de bu konuya değinmek istedim. Ondan sonra gerçekten balık etli olan kendisine balık etli diyemiyor. Zayıf desen değil şişman desen değil. Kendini biliyor ama balık etli dese artık şişman gibi düşünülecek diye balık etli demiyor.
Kalipli demek daha iyi ozaman tabi sismanlar calana kadar 😂 senin fizigin nasill
Yukarıda anlattığım şekilde. Zayıf değilim. Şişman hiç değilim. Kilolu da değilim. Boylu poslu güzel biriyim.
Giz liden cikarmisin
Dolgun göğüsler ve popo, kalın ama abartı olmayan bacaklar. Ele avuca fazlasıyla gelecek dolgun seksi bir vücut.
Yuvarlak hatlara sahip kadınlar için kullanılır. Sırt ve göğüs kafesi kemikleri bariz olmaz bu tip vücutta.
Balık etli işte nasıl anlatalım sana kilosundan biraz daha kilolu balık oluyor
İri kalça iri meme az göbekli kıvrımlı bir fizik.
en fazla 5-6 kg fazlsı olana balık eti denir ispermeçet balinalarına değil
Orantili, kasli ve dolgun vucut balik etlidir. Yag tulumlari balik etli degildir.
Dolgun göğüsleri olan, kalçası da dolgun, vücudu ele avuca gelen..
Kilolu olmayan ama avcuna lop lop et ve yağ gelen kadına balık etli denir :)
Yok be sen öyle bir söyledin ki midem bulandı. Balık etliler içinde eti sımsıkı olan da var.
170 boya 70-85 kilo balık etlidir
Doğru
Mesela Ezgi Mola balık etli
Hayır ya o kilolu. Balık etli bir tık daha zayıf olur. Mesela Aslıhan gürbüz. Nurgül yeşilcay.
Kilosu fazla olup kiloluyum demeyenler
O öyle değil işte. Tam da bu yüzden soru başlığı açtım. Eskiden balık etli deyince gobeksiz ince belli ama kilo almaya başlayan kadınlar için denirdi. Şimdi kendisine şişman demek istemeyenler balık etli demeye başladı. Aslında balık etli olan kişi şişman değildir. Zayıfta değildir.
Biliyorum ama günümüzde karşılığı obez kızlar 🫢😃
Haklısın
Her zaman
🤣 🤣 Göbeksiz şişman
Güzel tanım 😂😂
🤣 Uzatmaya gerek yok konuyu özet yaptım
Düzgün yapıda hafif kilolumsu değil mi
Hamsi gibi ince belli zayıf kız 🤣
175 180 65 68 kilo ve üstü
Tamam da kaç kiloya kadar. Bu üstü dediğin 150 kiloya kadar çıkabilir bu cümlede. Kaç kilo aralığı olduğu önemli.
Çok derin konu
Neresi derin ya xok yüzeysel takılıyoruz şu an 😂😂
Çeşitli eğilimler var 😀
Hafıl endeksli kilo demektir
Sallanan memeler sallanan kalçalar
Yanlış
Baliti kadın yürüdükçe memeleri oynamazmi
Çok zayıf olupta oynayan da var.
Hayır şekerim kiyafetten belli olacak ama sallanması zayıfsa belli olmaz ama ciplakken sallanır evet
Ya ne ilgisi var. Bu meme büyüklüğü ile ilgili. Zayıf şişman meselesi değil. Çıplaklık örneği de saçma. Kıyafeti doğru giyince zayıf şişman kimsede sallanmaz.
Nurgül Yeşilçay gibi 🥹😍
Kesinlikle güzel bir örnek
Balık etli harika göğüsleri kalçaları var gözleri ayrı. Dudakları bal sence erkek nasıl olmalı profilde iyi miyim
Tipim değilsin. Başkası beğenebilir.
Tipin nasıl oluyo 😂sakallı bir hırdavat mi
Sen sakallı hırdavat begeniyorsan sana mutluluklar.
Beni neye göre beğenmiyosun sadece onu Merak ettim
Ben erkekte beyaz ten sevmiyorum.
Vücut olarak nasıl peki iyi mi vücut
Boyun 180 küsurat galiba?
Evet 😊
Sence giderim. var mi senin gibi bir kızın ilgisini çekmek istiyorum 🥹
Ben 192den aşağı hiç sevgili yapmadım. Ben esmer büyük burunlu kemikli kemerli burunlu ve uzun erkekleri seviyorum. Benim için kas değil boyu önemli. Yanımda uzun esmer birini hayal ederim her zaman. Çünkü ben çok beyazım. Benim için kadın demek beyaz demek, erkek ise esmer demek.
Yapma ya sana hayal dünyasında basarilar
Neden bu kadar zoruna gitti? Her taraf benim dediğim erkeklerden var. Sadece uzunu seçip aliyosun bu kadar. Senin için hayal dünyası olabilir. Kadınlar için değil. İyi günler.
Tuğçe
Balığına göre değişir
Balık geliyor
Monica bellucciyi duyduysan o
Sen bu dünyada da mı yaşıyorsun acaba? Bu nasıl bir soru? Monica belluciyi bilmeyen mi var? Bir dr duyduysan diyor. 😂😂
Duymayan mallari da gorduk
Balık etli diyince Kelly Brook
Kadının hangi haline diyorsun. Kadin bir normal kiloda birinde nerdeyse obez olacak kadar şişman.
Kelly broke
Değil
bmi 30 gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?