Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Bu kadar küçük şeyleri takan kızlar genelde güzel oluyor. Zaten takacağın bir şey bile yok ve muhtemelen tahmin ettiğim gibi güzel bir kızsın aynaya bakıp mutlu olman gerek.
Problem hiç geçmeyecek olsa bile hissettirdiği duygu zamanla azalıyor, istesek de istemesek de. Keşke problemleri ortadan kaldırabilsek ama maalesef sorunlarımızla yaşamaya alışmaktan başka ve sonrasında da acılarının azalmasından ya da yok olmasından başka çaremiz kalmıyor.
gormedigim bir seyi nasil tarif edeyim, gormuyorum iste puruzsuz mu diye sormussun evet puruzsuz bence
Soran
+1 yıl
Anladım teşekkürler görüşünüz için 2-3 gün sonra tekrar temizleyeceğim asla tahammül edemiyorum koltuk altı kullarına ve batıklarına
Cevap sahibi
+1 yıl
Rica ederim. 2 3 gun sonra dedigine gore jiletle aliyorsun sanirim. Agda dene daha uzun dayanir
Soran
+1 yıl
Hayır Önce tüy dökücü sonra ağda aynı seferde
Cevap sahibi
+1 yıl
tuy dokucu kullandiktan sonra ne kili kaliyor ki agdayla alabiliyorsun. Agdayla aliyorsan 2 3 gunde bir uzamamasi lazim yani nasil yapiyorsun eksik ya da yanlis mi yapiyon bilmiyom gormedim de bana pek normal gelmedi. Agda dedigin bir iki hafta dayanmasi lazim en az
Soran
+1 yıl
İnanın bilmiyorum ama tüy dökücü tam almıyor gibi geliyor bana her seferinde dokunduğumda elime sert kıl kökleri geliyor hem gerçekten uzuyor o süre zarfında nasıl yanlış yapabilirim ki bilemedim şimdi
Cevap sahibi
+1 yıl
direkt agda ile yap derim hem tuy dokucu ustune agda bana cok mantiksiz ve gereksiz geldi bosuna kullaniyon yani, tuy dokucuye/agdaya yazik. Genitalini nasil aliyon ki orayi da mi ayni sekilde yapiyon acaba - gerci ben oraya gore anlattim oraya agda yaklasik 2 hafta suruyor puruzsuzlugu sende nasil ne durumdasin bilmiyom tabi gormedim de killarin sikligini ve kalinligini belki ona gore de degisiyor olabilir
Soran
+1 yıl
Genital bölgemde aynı durumda aynı şekilde alıyorum çok sık tüyleniyorum ama kalın değil orayı paylaşmam doğru olmazdı açıkçası bende koltuk altımı ve genitalimi bugün temizledim ve aklıma sormak geldi
Cevap sahibi
+1 yıl
Birinden birini yapma vazgec derim ama sure olarak agda daha uzun sure dayaniyor cikarmiyor diye biliyom o yuzden bence tuy dokucuyu yapma direkt sadece agdayi yap. Evet buraya burdan paylasma herkes gorur ama merak ettim millette nasil duruyor gorunuyor hem cilt acisindan hem alindiktan sonra olsun killarin uzamasindan sonra killar ne durumda yani kalinligi sikligi falan hep merak etmisimdir herkeste ya da cogu kisi de ayni mi yoksa farkli farkli mi diye sende nasil diye merak ettim
Soran
+1 yıl
Ne anlamda merak ettiniz anlamadım sizi
Cevap sahibi
+1 yıl
yani goruntu olarak nasil koltuk altini sormussun iyi mi normal mi puruzsuz mu diye
Soran
+1 yıl
Koltuk altımı paylaştım zaten herkes görsün diye
Cevap sahibi
+1 yıl
Evet onu gordum canim sen orami burada paylasamam dedin ya ona dedim burdan tabiki paylasma ama iste merak ettim herkeste agdayla/tuy dokucuyle alinca nasil gorunuyor cilt olarak goruntu olarak kimisinde killarin seyreklestigi oluyor diyor bazilari kararma vs diyor onu merak ettim yani kendimde kiyas yapmak icin ama sorun yok yani
Soran
+1 yıl
Sana güvenebilir miyim?
Cevap sahibi
+1 yıl
Bana sorarsan evet tabiki ama senin bilecegin is istiyorsan zorlama yok tabi