kol altim ne kadar yikarsam yikiyim gecmiyo dustan cikinca kokmaya basliyo gibi. vucudumda hic bi soeun yok mis gibi kokuyorum ama tek orasi oyle bu normal mi yoksa ben mi cok takiyorum bilemedim? antibakteriyel sabun mu kullansam o bolge icin napmaliyim..
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Koltukaltı deodorant kullanabilirsin
kullaniyodum ama doğal içerikli. baktim artik dayanamadim ise yaramio gittim normal rexona vs bi roll on aldim simdi asla kokmuyorum. yani sorun bende degilmis demi ben kokarca degilm sdxe dogal seyler ise yaramiyo🥹🥲😫😫
Eczanede bir koltuk altı losyonu var teri kokuyu hemen kesiyor
Koltuk altı jelleri var ondan kullan Bulamazsan erkek için olanları var oda olur.
Sirkeli suyla yıkan
ya ben direniyodum dogal icerikli roll on vs kullanmak icin. normal roll on gectim, gunlerdir gram koku yok yani sasirdim o zaman sorun ben de degil? dogal icerikler ise yaramiyo sadece dmi
Sağlıksız besleniyorsun.
ay evt olablr ama omrum boyunca mi sagliksiz beslendim. sebze ve saglikli yemekleri cok seviyorum ayricaa antibakteriyel sabun mu alsam acaba belki de mikropsal bisey 😭
Ter kokusu en büyük etken beslenmedir ~sonrasında kıyafet (örn:polyester). Beyaz sabun kullan duşta.
bi ara aldim beyaz sabun hic bi ise yaramadi ama marketten aldim diye olabilir mi? aktardan falan mi almaliyim sizce
Yok ya bildiğimiz beyaz sabun en iyi o temizliyor çünkü. Roll-on kullanmıyor musun
tm iste markette paketli aldigimda kokusu falan ucmustu bile sahte gibi 😳 dedim aktardan mi aliyim. ve roll on kullaniyorum evt ama MAALESEF dogal icerikli. sanirim dogal icerik kullandigim icin bu haldeyim 😭
sana öyle gelıyodur psikolojık olarak
pki antibakteriyel sabun onerir misin ben diyorum ki acaba mikropsal bisey mi cunku vucudum terlese de kokmuyo yni. kafam karisti
koltuk altı bu kokar sık sık dus alan bırıysen koltuk altı kokusuu oluyo ondan sürarsin olur biter gerek yok bence
dimi ya bence de dogal ama ben insan oldugumu unutup her salise cicek gibi kokmayi falan istiyorum resmen. gerekli onlemleri alip takmicam cok sag ol yorumun icin 🤍
rica edereim insan oldugumuzu terledigimizde hepmizin koktugunu bilme yeterli
koksun işte ne güzel yaa geçirmeye çalışma miss gibi
Duş jeli kullan kokulu
tm ama ne kokusu yani ne kokusu guclu olur bi onerin var mi aloevera ve vanilya kullaniyorum Şu an
Leylak kokulusu var ben onu kullanıyorum diğer türlüsü koltuk altı kokusunu gidermiyor
ay hic duymamistim kesin bakicamm koku bence de onemli bazi kokular hemen ucuyo ise yaramiyo asssla
Leylak renginde zaten ama güzel kokuyor en son duş jeli ile lif ile kese yap vücuduna mis gibi kokar
olabilir tereson kullan bu dertten kurtul
Tereson vb kullan. Terlemezse o kadar kokmaz.
Kaç kilosun
46yim
Kilolu da değilsin genelde kilolular çabuk terler kokar
ay evet ve sadece kol altimda bu sorun vardi. yoksa vucudum 10 gun yikanmiyim tenim falan bebek gibi oluyo hala. ben dogal icerikli roll onlardan normal roll ona gectim rexona vs. ve 0 koku asla kokmuyorum demek sorun ben de mi yoksa doğal roll onlarda mi 🧐😳 normal olan ne
Kaç sene yikamadun da kır tuttun
hahahahs yazin yikanmamak mumkun mu kese yapiyorum bi de imkansız kirden olmasi ya
Doğru diyorsun shshshs
Saatlerce koklanır o koku şifa