AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Yağları o şekilde doğrudan cilde uygulamak yerine adam akıllı cilt bakım ürünleri kullanmak daha iyi
Cilt bakım ürünleri de kullanıyorum yüz yogasına başlicam yağ kullanmam lazım
kim dedi faydalı diye tavsiye eden sanırım cahil biri olmalı limon asittir
Yağı diyoruz
yağında limon yok mu zeytin yağı var içinde armut mu var
Ona bakarsan yüzümüze birsürü asit kullanıyoruz
Retinol arbutin aha bha
ne kullanıyorsun sülfirik asit olan soğan mı sarımsak mı ya da sitrik asit olan limon mu ya da glikoz asite yakın olan şekerli şeyler mi
lekeler için bunlar arbutin retinol izotrotein içeren ürünler
Asit mi asit
Sarımsakta iyi geliyormuş
bir şey diyeceğim mesleğiniz ne acaba
Anestezi okuyorum
karşında saç bakım ve güzellik bölümü mezunu biri var cilt konusunda maalesef benim kadar bilgiye sahip değilsin ürün içeriği uygulama konusunda her duyduğun ürünü kullanma
Senin dediğin ürünleri de kullandım sonuç ne çöp yoksa gelipte doğallıktan medet ummam
ben sana bu ürünleri kullan demedim ki ben doğru ürün kullan diyorum
Tamam hadi öner söz dediğini yapıcam yağlı hassas ciltliyim akneye meyilli
öncelikle kullandığın ürünler var mı hangileri ve rutin olarak cildine hangi işlemleri yapıyorsun ona göre yardımcı olayım sana
Yüz yıkama jeli tonik cica krem ve azeleik asit kullanıyorum cilt bakımına gitmiyorum çünkü bilmiyorlar cildime bişi olur die korkuyorum
Alkolsüz ve yağsız ürünleri tercih et-sabun kullanma –soğuk su ile yüzünü yıkamayı tercih et
İçeriğinde su bazlı matlaştıcı etkisi olan ürünleri kullan- c vitamini tüket-Yağlı yiyeceklerden uzak dur. Fast food tüketimini kola asitli ve şekerli yiyeceklerden uzak dur
Cildindeki leke tahminimce (Akne Vulgaris) yani halk arasında Sivilce ya da yaygın isimlendirilmesi ile ergenlik sivilcesi yağ üreten bezlerin uzun süren ve tekrarlayan iltihabi bir hastalığıdır
Alkol içermeyen tonikler kullan. Yağ için ise sana iki tavsiyem var yüz yogası için yazmıştın sanki KEKİK YAĞI Özellikle sivilcelerin yoğun olduğu alana pamuk yardımı ile her gün kekik yağını sürmek gerekir. jojoba yağı içerdiği D ve E vitamini sayesinde sivilce izlerini geçirir.
kükürt-niyasinamid-kaolin kili- cildin için iyi özellikle kil için kaolini kullan ciltteki yağı hemencecik emer. cilt bakım cihazları asla işe yaramaz tüm bayanlara diyorum ama anlayan yok bu arada sat 11-15 arası güneş ışınlarından uzak dur , eğer cildin ve ürünler hakkında bir sorun olursa ben burdayım kardeşime yarımcı olurum için rahat olsun
O sırada tiroid hastası olmam 😂
E vitamini sakal çıkarmasın hormonlarım ztn sıkıntılı
Sizde östrojen hormonu var erkekte ki gibi kıl çıkmaz korkma
Tamam
yüzünü göremedim ama fiziğine bakılırsa bunlara çok ihtiyacın yok gibi duruyor
besleyici güneş kremi kullansan bundan daha faydalı... şöyle ucuzlarından bahsetmiyorum
Missha kullanıyorum
solente'yi tavsiye ederim.
Güneş kremimden baya memnunum yağlı cilt için parlama ve sivilcelenme yapmıyor
sivilceleme yapmamasının yanında cildini beslemesi de lazım.. neyse kolay gelsin tavsiye bulunmak istemiştim sadece
Onun için cica krem arbutin ve retinol kullanıyorum (farklı dönemlerde)
güzel seçim oldu şimdi
Kullanmadım bilmiyorum
Hiç kullanmadım.
Tüyleri azaltiyor
Elma sirkesi kullanıyorum
Muz kabuğu kullan
Yüz yogası yapıcam knk
Kolay gelsin
Hayır... normal krem bazen
Limon yağı ilk defa duydum
Ne işe yarıyormuş
Yüz yogası için