Şöyle bir yüzüm var, bu fotoğraf birkaç ay öncesinin. İlk olarak sivilce ve lekelerimden kurtulmak sonra da ten rengimi açmak istiyorum. Bir çok kişi limon önerdi ama artık deneme tahtası olmak istemiyorum. Limon kullanıp da faydasını gören oldu mu? #ɱrsponçik
Bacım limonu falan boş ver. -Yüzünü sadece suyla yıkama. -Yüzünü her gün yıkama ama makyaj yapıyorsan mecbur yıkıyorsun. -Yüzüne dokunma. -2 günde bir duş alıyorsan, sadece duştan duşa yüzünü yıka. -Sabun olarak dove cream bar kullan. -Şampuanı yüzüne değdirmemeye çalış. (Nasıl başarırsın bilmiyorum.) -Makyaj yapıyorsan daha sade yap, yüzünde fazla bekletme. -Makyaj temizleme suyu ve yüz temizleme jeli kullan. /Tavsiyem: Neutrogena deep clean (turuncu olan)
Şimdilik aklıma gelenler bunlar. İzlerin geçmesini istiyorsan öncelikle bunları yapmalısın. Limon, şu, bu sürünce geçer diye bir dünya yok. Alışkanlıklarını değiştirmelisin. Yoksa bir sivilce gider, diğeri çıkar.
Limonu henüz alışkanlık haline getirmedim. Eczacımın önerdiği bir yüz yıkama jeli kullanıyorum. Yüzümü her gün yıkıyorum, yıkamadan güne başlayamam. Sivilcelerimi hiç sıkmam, kolay kolay annemin öpmesine bile izin vermem. Makyajı her gün yapmıyorum, birkaç günde bir. Ha bir de terramycin kullanıyorum, işe yarıyor gibi ama bu yavaşlığı bekleyecek sabrım yok. Önerilerin için teşekkür ederim
Poncum benim nazar değmesin o güzel yuzune poncum❤️ Beyaz ten istıyosan poncugum Arko krem sur her sabah ince gene, o sivilceler hersey sürdüğün icin ödem yapar onlar ergenlik sivilcesi cok yağlı cips çoklata yeme poncum ayrıca doğal yoğurt surup bekletırsen bıraz kuruyabilir poncum nide poncum yumurta sarısı besleyicidir Onuda dene ince gene sur kurutabilir, bide poncum sivilceden sivilceye cok fark vardır bunda bil istedim, bide poncum limon yakar bence sürme iz bırakabilir boyle sıvılceler cok fazla ellenmez patlatılmaz sen yumurta sarısını sur ben kendi mantığınımı söyledim senin icin araştırıp buraya yazacam poncum benim seni cok seviom🌹
bu limonluk bir sivilce degil limon surme ayrica asote alerjin vsrmi yok mu biliyormusn alerjin varsa cogalirlar. bir tarif verebilrm sana ozelden yazarsan
En İyi Cevaplar