sokağa cikiyorum kendimi dev gibi hissediyorum ya bütün kızlar 150 mi olur Allah'ım ya boyuma göre kız yok mu birde bu kısalar sürekli kesiyor beni ağzı açık şekilde bakıyor hepsi
(boy:2.04m)
sokağa cikiyorum kendimi dev gibi hissediyorum ya bütün kızlar 150 mi olur Allah'ım ya boyuma göre kız yok mu birde bu kısalar sürekli kesiyor beni ağzı açık şekilde bakıyor hepsi
(boy:2.04m)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
La ben 164 boyumla sokaktaki çoğu erkekten dahi uzunum. Sıfır abartisiz söylüyorum. Senin 2 olmanla herkesin senden baya kısa olmasi normal değil mi guzel kardesim?
nasıl çoğu erkekten uzunsun ya Z kuşağı gençler uzun çoğu ve zaten benden uzun kız yok erkekte yok zaten piyasada ama kalkipta 204 olan benim yanıma 150 kız komik durur
Evet uzunum. Çoğu erkek boyu hakkinda acayip yalan sıkıyor. Ve gerçekten genç olup uzun oldugum da çok fazla oldu. Her z kuşaği uzun değil. Sadece kendi çevrenize bakarsaniz öyle gelebilir. Ama ben otobuste sokakta cogu insandan cidden uzun kaliyorum.
olabilir kolpa sıkan çok tabi ama burada bana yalancı demeye mı çıkıyor ben mi yanlış anladım
Boyum konusunda yalan söyleyecek ezik bir tip değilim 185 olsam 185 derdim 170 olsam 170 boyumla da asla hava atmıyorum ki zaten boy hava atılacak bir şey değil.
Z kuşağı genelde uzun belki ben biraz sulak yerlerde büyüdüğüm için de olabilir genetik faktörü devreye giriyor burada lakin 164 çokta uzun bir boy değil erkek için diyorum erkeklerin çoğu 164 üstüdur siz nerdesiniz bilmiyorum ama benim çevremde hep uzun erkek kısa kız var
Ne alakasi var genel soyledim ama cidden oyle. Özellikle 180'den kisaysa erkekler hep 2 3 cm fazla soyluyorlar. Benim kardesim bile 186 boyubda 188'im diyor sjjsj yalan soyleme diyorum yok ayakkabi ile 188im filan diye uzatiyor. Erkeklerde boy takintisi var biz kizlarda yok. 164 uzun boy degil evet ama ortalama olarak uzun kaliyorum. Bir de soyle bir sey var sosyal medya da da cok soylenir duyduysan; 180 kiz 180 erkekten daha uzundur denir mesela. Veya 170 kiz 170 erkekten uzundur. Kizlar daha uzun duruyor bana da 170 duruyorsun diyorlar mesela. Ama 170 boyunda bir erkekten daha uzun durabiliyoruz bilmiyorum neden öyle
Evet erkekle kadın aynı boyda olunca kadın daha uzun duruyor orası öyle
Kardeşine bakarsak ben yalın ayak boyumu söylüyorum zaten 204 topuklu falan giymiyorum sadece spor ayakkabı onlarda tabana göre değişiyor lakin 1-2 cm oynuyor en fazla zaten trde ayakkabı almıyorum bana uygun numara yok (48 giyiyorum)
Amazon gibi online sitelerden sipariş veriyorum böyle şeyleri
Asagidaki arkadas bana mi yaziyor yaziyorsa yorumum altina yazsin sjsjaj ne saçma işler. Her neyse. Dediğim gibi yani. 164 bi erkek muhtemelen cok kisa durur ama kiz kısa durmuyor işte garip bir sey. Sende baya uzunsun ama o kadar uzun olmak da bence iyi bir sey degil. Diger kardesim 188 mesela fazla uzun. Cunku kilo da alsaniz boyun uzunlugundan dolayi çırpı gibi duruyorsunuz sjsj ve hic bir yere sığmıyor. Otobuste ucakta zor
Zaten erkek için 175 altı kısa şimdi kimse kendini kandırmasın uzun boylu olmak daha sağlıklı genlerden dolayı oluyor zaten testesteron hormonu fazla olunca boy da uzun oluyor kadınlarda östrojen hormonu olduğu için baskın hormon boyları kısa olur erkeklere göre kısa erkelrin kısa olmasının nedeni az testesteron salgılanması sır bu da sağlık problemidir bendekinever fazla ama ben gayet memnunum dezavantajları var ama avantajı kat ve kat fazla
1.64 ortalama. Uzun kesinlikle değil
evet hocam haklısınız 👍👍
Sus be uzun olan sensin bize laf atiyor bilmise bak ml 2 metresin büze napaalim
😀
?
Yani senin boyun uzun biz kisa değiliz😊
Tamam benim boyun uzun da bu iyi bir şey kızlar hep 150 155 ama
Napalim sen de 1.50 bulursun omzunda tasirsin iste fena mi fsdkdhaha
Taşırız taşımasına ama yok mu az uzun birisi?
Yok
🥺.
4 metreyim
aferin sana benimki kolpa değil ama😂
8 metre oldum
😂😂👍