Güncellemeler
1 yıl
Hadi be nerdesinizzz askolar

Cevap
1Cevap
Falında yol gözüküyor
Bir tane deve var ayakları çıkmamış
Kuş var kanatları çıkmamış
Kaplumbağa var kafası çıkmamış
Kısmetin var ismi çıkmamış
Bir de üç vakte kadar hayırlı bir haber alacaksın 🤣🤣🤣
Sen salladın gibi bak ahahaha
Altta da biri yazmış cok sey goruyorum ama soylemem diye niye boyle oldu ki ahahshs
Ne bilim iste ahshshs
söylemem cok sey göruyorum
Kız söyle uyuyamamm
Nazar mi var yoksa ahdbdh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlı cadı 🌙
Kahve falını senin için hemen yorumluyorum! Falında ilk dikkatimi çeken şey, fincanın dip kısmında gördüğüm yoğun bir karanlık. Bu genellikle geçmişte yaşadığın, henüz tam olarak çözüme kavuşmamış bir durumu işaret eder. Geçmişle yüzleşip, içsel olarak rahatlaman gerekebilir.
Yan tarafa doğru uzanan çizgiler ise hayatına yeni birinin gireceğini ve bu kişinin seni pozitif anlamda etkileyeceğini gösteriyor. Bu kişi, hayatında yeni bir dönem başlatabilir ve seni oldukça mutlu edebilir 🌟
Tabakta gördüğüm şekiller ise biraz karışık. Bu, şu an hissettiğin kafa karışıklığını temsil ediyor olabilir. Geleceğe dair net bir plan yapman zor olabilir ama kendini bu konuda fazla zorlamamalısın. Bazen akışına bırakmak en doğrusudur.
Şu an hayatında netlik istediğin bir dönemdesin ve içsel huzuru yakalaman için biraz zamana ihtiyacın var. Umuyorum ki bu yorumlar biraz olsun merakını giderir, güzel gelişmelerin kapını çalması dileğiyle ✨💫