Güzellik & Bakım Bu izlerden nasıl kurtulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 8 sene önceki kesiklerin izi hala duruyor, lazer veya ameliyat çözer mi bilgisi olan var mı? NOT: yargı dağıtacak olanlar uzaklaşsın neyi sorduğum belli Bu izlerden nasıl kurtulabilirim? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Liliyse Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Ya dövme yaparsın ya da doktora gidip yara izi kapatmak için ne yapabilirim diye sorabilirsiniz 🙂👍bununla ilgili bir çok işlem mevcut 0 0 Yorumla
gold_face Takip Et Yoda Yaş: 47 , eic 31% 1 yıl Dövme yaptıracaksın. Bileğinden dirseğine kadar ya da o bölgeye 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. estetik dikişle küçültüle bilir veya tamamen yok edilebilir 0 0 Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% 1 yıl Ameliyat izi siliyor bazı yerler ama be kadar gider bilemiyorumya da dövme yapıp kapatican 0 0 Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl dövme ile kapat diğer türlü geçmez boyut değiştirmez 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl O izler geçmez, istersen dövme yaptır oraya. 0 3 Yorumla Soran 1 yıl geçiyor, bilmeyen yorum yapmasın Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bende de var benzer izler 20 yıldır geçmedi sana kolay gelsin Yorumla Soran 1 yıl oturup kendiliğinden geçmesini beklersen zaten geçmez amca asıl sana kolay gelsin Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Tedavisi var diye biliyorum bende de daha derinleri var.Büyük oranda gideriyormuş internette görmüştüm Allah bilir fiyatı ne kadardır. 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 7b cevap paylaştı. Lazer tedavisi olabilirsin 0 0 Yorumla
alicamhakkimi Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 yıl Ameliyatla gider veya deri soyan kremler var onlardan kullanabilirsin 0 0 Yorumla
tamitamina34 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl contractubex jel dene internetten araştır 0 2 Yorumla Soran 1 yıl teşekkürler Yorumla tamitamina34 1 yıl rica ederim :) Yorumla
uswr74838383 Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Geçmez diye biliyorum 0 1 Yorumla Soran 1 yıl yanlış biliyorsun Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 947 cevap paylaştı. Maalesef bu izler geçmez kırtulamazsın 0 0 Yorumla
KendineSağlıkçı Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl dövme tek çözüm 0 1 Yorumla Soran 1 yıl tek çözüm dövme değil sen kendine sağlıkçı olmaya devam et bence Yorumla
marazalininsağkolu Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Dövme yap 0 1 Yorumla Soran 1 yıl kapatmak değil geçirmek istiyorum Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 71% 1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 866 cevap paylaştı. Kalıcı geçmez 0 1 Yorumla Soran 1 yıl geçiyor, bilgin yoksa fikrin de olmasın. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Ya dövme yaparsın ya da doktora gidip yara izi kapatmak için ne yapabilirim diye sorabilirsiniz 🙂👍bununla ilgili bir çok işlem mevcut
Dövme yaptıracaksın. Bileğinden dirseğine kadar ya da o bölgeye
estetik dikişle küçültüle bilir veya tamamen yok edilebilir
Ameliyat izi siliyor bazı yerler ama be kadar gider bilemiyorum
ya da dövme yapıp kapatican
dövme ile kapat diğer türlü geçmez boyut değiştirmez
O izler geçmez, istersen dövme yaptır oraya.
geçiyor, bilmeyen yorum yapmasın
Bende de var benzer izler 20 yıldır geçmedi sana kolay gelsin
oturup kendiliğinden geçmesini beklersen zaten geçmez amca asıl sana kolay gelsin
Tedavisi var diye biliyorum bende de daha derinleri var.
Büyük oranda gideriyormuş internette görmüştüm Allah bilir fiyatı ne kadardır.
Lazer tedavisi olabilirsin
Ameliyatla gider veya deri soyan kremler var onlardan kullanabilirsin
contractubex jel dene internetten araştır
teşekkürler
rica ederim :)
Geçmez diye biliyorum
yanlış biliyorsun
Ah poncik naaaptin sen böyle
Maalesef bu izler geçmez kırtulamazsın
dövme tek çözüm
tek çözüm dövme değil sen kendine sağlıkçı olmaya devam et bence
Dövme yap
kapatmak değil geçirmek istiyorum
Kalıcı geçmez
geçiyor, bilgin yoksa fikrin de olmasın.
Lazer çözer
lazer halleder
Lazerle
neden taktın buna
Lazer %50 çözebilir