Kremler temelli geçirmiyor ama güzel etki ediyor.. arkadaşım benzamicyn (yanlış yazmış olabilirim) diye bir kremi aşırı ovuyordu bende çıktığında acnelys ya da benzamicyn sürüyorum aşırı etkililer biraz özen gerekiyor ha birde hormonlarina baktir yıllardır gecmiyordu arkadaşımın kızda meğer prolaktin hormon yüksekliği varmış bununw tedavisini görünce geçti arada çoğu kızda olduğu gibi bazı dönemlerde çıkıyor. Geçmiş olsun, çok kafana takma her halinle güzelsin 💕
Selamlar,
Kendi bir zamanki yüzüme baktım sanki..
Benimkide böyleydi.
Fakat çözümüm çok basitti.
Yüzüme sürmediğim maske ilaç kalmamıştı artık...
Evde yapılan maskelerden tut gidip sadece 200 tl yatırdığım kremlerle dolmuştu ev.
Ama ne lekelerime nede sivilcelerime derman olabilmişlerdi.
KANTARON YAĞI.
Bu bebeği kullanmalısın.
Kendisi için ayrı bir bence yazdım okuyunca daha içine sineceğine ve anlayacağına eminim.
Garanti veriyorum lekelere ve sivilcelere çok iyi gelen bir yağ.
Sivilce Ve Lekelerden Kurtulmak İsteyenler Buraya! Kantaron Yağının Mucizesi İle Tanışın
Rica ederim 😂🌸
Eig için teşekkürler
Cevap
2Cevap
Sudocrem kullan sivikceleri kurutuyor ve geçiriyor denemeni tavsiye ediyorum. Birde kantaron yağı kesin çözüm biraz araştır:)
Sosyal medyada çok güvendiğim bir çift var kkubrabatuhan diye. Gerçekten yalan olan hiçbir şeyi önermiyor. Kantaron yağı kullanan herkes memnun her izi geçiriyor. Yanık lekelerinden sivikceden kalan izlere kadar. Fiyatida uygun bir denemelisin :) umarım faydasını görürsün sende.
trendyol linkide bıraktım sana yardimci olmusumdur umarım. Ama mucizevi birsey denemelisin mutlaka
la Roche Posay serisini kullan ve başka doktora git tedavi ol benim öyle geçti
1 ay yüzüne bir şey sürme sabubla ve suyla yıka 1 ay sonra farkı göreceksin
Kaç gün oldu yapılalı lazer?
lazer hangisi?
diğer bölgelerde de oldu mu böyle?
lazer cihazı değil o bilgin olsun.
ıpl cihaz foto epilasyon yani.
etkili olmaz bence boşuna yaptırmış olursun.
şimdi çıkıcam sorun varsa yarın sorabilirsin.
alerjik reaksiyon olmadığına emin misin
o suratı bi şekilde kurutman lazım önce
onlar geçer zamanla elleşme
cildiyeye git bişey olmaz tatlı kızsın biraz yüzünü patates etmiş olabilirsin ama oda geçer :D
Acnesyle krem asiri asiri öneriyorum
dermatologa git buradan yararlı bir şey çıkmaz
Dava aç bence kazanabilirsin
İptal et daha fazla para alırsin beni de yaktılar ben sonradan gordum bu dava olayini bilseydim gitmeye devam etmezdim yine de sen bilirsin elinde fotograflar var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?