Güzellik & Bakım Yaz geldi diye tüylerini kestik komik mi olmuş? Trollbirkullanıcıadı Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Sıcak diye kestik djsksnznd Güncellemeler+1 yıl Kedi sanıyosunuzda kedi değil bu köpeekkk 😂😂 Yaz geldi diye tüylerini kestik komik mi olmuş? Cevapla Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Aristokratımsı Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,4b cevap paylaştı. Kedinin tüyleri kesilince psikolojik bunalıma giriyormuş, o yüzden her gün taramak daha iyi. 0 5 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Kedi değil köpek Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Ben niye kedi sandım ulan yine kandırıldık Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Herkes öyle sanıyo güncellemelere yazdım köpek diye 😂😂 dolandırıldık laa Yorumla Aristokratımsı +1 yıl Valla la kedi sandım haydaaa Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl 😂😂 Yorumla
Eskibiryalan Takip Et Yoda Yaş: 107 , eic 100% +1 yıl Kesmemissiniz ki hayvanı bildiğiniz yolmuşsunuz 0 1 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Töbee Yorumla
Nemesis3435 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl kediye neden eşşek traşı yaptınız ki 0 1 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Köpek o Yorumla
nomercy7 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yavru kurda dönmüş kajda. 0 1 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Kuzuya benziyo 😂 Yorumla
sozsuZzaman Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Trip atmış niye yapıyon yani 🙄 0 34 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Hıh bakmıcam der gibi de sıcak bee ondan Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Bu onun sorunu ne diye dokunuyon 🙄 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Adam kendi kendine kuaföre mi gitsin ne onun sorunu ben bakıyom ya sıcaktan fayanslara yatıyodu Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂😂 verseydin para gitseydi 🤌 o kadar karışırsan tabi kendi kendine gidemez 😂Suya atlamiyorsa hâlinden memnun bence 😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Zaten duşa zar zor giriyo 😂 suyu sevmiyo Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Ajdldnsksjdjd verseydin para gitseydi diyo ALLAHIIIM spzödnzkskzjdnx Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Evet verseydin günah günah 🤣🤣 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sana kalsa daha gümah onun sorunu sıcaklaması diyosun onun sorunu sen niye karışıyon diyosun sana kalsa bırakcan öyle sıcaklasın dursun 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Banyo yaptırırım 🤌😂Yapmadığım şey değil 😂🤣 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Bizde banyo yaptırıyoruzda banyoyu sevmiyo + yine aynı şekilde çok sıcaklıyo Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Hiç bir kedi sevmez alıştırmak lazım 🤌benim kedi taaa sırtıma çıktı 🤣🤣🤣 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sende mi kedi olarak gördün 😂😂 kedi değil bu köpekkk Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Tamam köpek de olsa alıştır 🤣ben kedi olduğu halde bile pençelerine katlandim çaba lütfen çaba 😂🤣 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sen beni hep suçlu bulmaya çalışıyon he aısmdjsjsjs yıllardan beri zarla zorla yıkıyoruz zaten alışmıyo Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣🤣Tamam sıfıra vur oda kurtulsun sende 😂😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Shsjehdhs olmaz öyle Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂Ama tatlı küçük köpek rengi de güzel 🤌Şampuan ile yikasan tüyleri tel tel bembeyaz olur 😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Ben sanki haci şakirle yıkıyom 😂😂 ama şampuan zararlıymış galiba Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤣🤣🤣 sabahın köründe bu konuşmalar 🤣Rüya mı görüyon 😂😂Olabilir evet 🤔 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Konuşmalarda ne var 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Haci şakir dedin ya 😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Hee sabun ne var 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 🤦🤦🤦😂Çok bilmiş şampuan dedik sende sanki ben Haci şakir ile yıkıyorum dedin ona güldüm 😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl 😂😂😂 tersleme desen var komiklik desen var Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Ne ara aklına o marka ismi geldi o ayrı bi mesele 😂🤣 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl O markada ne var 😂 haldır şaldır mı deseydim wğzmsjsşwmsjelsnedğğedjndjd Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂😂😂He yane fark ne 😂🤣 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Aklıma o geldi ne bilim niye bu kadar takıldın 😂😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Güldürdü ya 😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Belkide gül diye hacı şakir dedim aaa 😂 Yorumla sozsuZzaman +1 yıl Olabilir 😂Teşekkür ederim 🤪🤪 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Bizşm pamuk gibi dil çıkarıyon wpskdnsjs Yorumla sozsuZzaman +1 yıl 😂😂😂 adı pamuk bide 🤩 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Evett ahswhbs Yorumla
Flowersofgarden Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayir komik olmamis 1 8 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Yüzü dönük atsam komikte neyse sıdlrjd Yorumla Flowersofgarden +1 yıl Ahaha bakiyim Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Çok üşendim be güncelleme atarım belki daha sonra ajdndns Yorumla Flowersofgarden +1 yıl Bana gönder sadece merak ettim ya😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Neden sadece sana 😂 Yorumla Flowersofgarden +1 yıl Merak ettim 😂😂😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Meraklı melehat 😂 Yorumla Flowersofgarden +1 yıl Ahahaha Yorumla
Şiirselbiri Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Komik mi şimdi bu? 0 1 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Naptık ln Yorumla
İremxixoxo Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Kıyamam yapmayın strese giriyorlar kesmeyin 0 2 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Aaa ama tüyleri çok uzundu bu sıcakta napcak Yorumla xesraa1 +1 yıl Kısaltmışlar sadece sorun olmaz Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kat atmışsınız ☺️☺️ 1 13 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sjdksndnd kat kat biliyom Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu da bir tarz😊 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Tarz olsun diye değil de çok sıcaklıyodu falan rahatlasın diye 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biliyorum da işte o açıdan diyeyim dedim kırpılmış yoksa kedi😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Kuzuya benziyo daha çok 😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Kedi de değil bu arada 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Köpek mi o Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Ooo ablam günaydııınnn günaydın uyanda balığa gidelim apzkdnsndns Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kediye benziyor be😂😂 Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Bi yüzünü yıka gel 😂😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yok uyumaya gidiyim Yorumla Trollbirkullanıcıadı +1 yıl Sjdkrjdjd iyi uykular Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sağolasın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kedinin tüyleri kesilince psikolojik bunalıma giriyormuş, o yüzden her gün taramak daha iyi.
Kedi değil köpek
Ben niye kedi sandım ulan yine kandırıldık
Herkes öyle sanıyo güncellemelere yazdım köpek diye 😂😂 dolandırıldık laa
Valla la kedi sandım haydaaa
😂😂
Kesmemissiniz ki hayvanı bildiğiniz yolmuşsunuz
Töbee
kediye neden eşşek traşı yaptınız ki
Köpek o
Yavru kurda dönmüş kajda.
Kuzuya benziyo 😂
Trip atmış niye yapıyon yani 🙄
Hıh bakmıcam der gibi de sıcak bee ondan
Bu onun sorunu ne diye dokunuyon 🙄
Adam kendi kendine kuaföre mi gitsin ne onun sorunu ben bakıyom ya sıcaktan fayanslara yatıyodu
😂😂😂😂 verseydin para gitseydi 🤌 o kadar karışırsan tabi kendi kendine gidemez 😂
Suya atlamiyorsa hâlinden memnun bence 😂
Zaten duşa zar zor giriyo 😂 suyu sevmiyo
Ajdldnsksjdjd verseydin para gitseydi diyo ALLAHIIIM spzödnzkskzjdnx
😂😂😂
Evet verseydin günah günah 🤣🤣
Sana kalsa daha gümah onun sorunu sıcaklaması diyosun onun sorunu sen niye karışıyon diyosun sana kalsa bırakcan öyle sıcaklasın dursun 😂😂
Banyo yaptırırım 🤌😂
Yapmadığım şey değil 😂🤣
Bizde banyo yaptırıyoruzda banyoyu sevmiyo + yine aynı şekilde çok sıcaklıyo
Hiç bir kedi sevmez alıştırmak lazım 🤌benim kedi taaa sırtıma çıktı 🤣🤣🤣
Sende mi kedi olarak gördün 😂😂 kedi değil bu köpekkk
Tamam köpek de olsa alıştır 🤣ben kedi olduğu halde bile pençelerine katlandim çaba lütfen çaba 😂🤣
Sen beni hep suçlu bulmaya çalışıyon he aısmdjsjsjs yıllardan beri zarla zorla yıkıyoruz zaten alışmıyo
🤣🤣🤣
Tamam sıfıra vur oda kurtulsun sende 😂😂
Shsjehdhs olmaz öyle
😂😂😂
Ama tatlı küçük köpek rengi de güzel 🤌
Şampuan ile yikasan tüyleri tel tel bembeyaz olur 😂
Ben sanki haci şakirle yıkıyom 😂😂 ama şampuan zararlıymış galiba
🤣🤣🤣 sabahın köründe bu konuşmalar 🤣
Rüya mı görüyon 😂😂
Olabilir evet 🤔
Konuşmalarda ne var 😂
Haci şakir dedin ya 😂
Hee sabun ne var 😂
🤦🤦🤦😂
Çok bilmiş şampuan dedik sende sanki ben Haci şakir ile yıkıyorum dedin ona güldüm 😂
😂😂😂 tersleme desen var komiklik desen var
Ne ara aklına o marka ismi geldi o ayrı bi mesele 😂🤣
O markada ne var 😂 haldır şaldır mı deseydim wğzmsjsşwmsjelsnedğğedjndjd
😂😂😂😂😂
He yane fark ne 😂🤣
Aklıma o geldi ne bilim niye bu kadar takıldın 😂😂
Güldürdü ya 😂
Belkide gül diye hacı şakir dedim aaa 😂
Olabilir 😂
Teşekkür ederim 🤪🤪
Bizşm pamuk gibi dil çıkarıyon wpskdnsjs
😂😂😂 adı pamuk bide 🤩