1 yılKarizma aslında duruş zihniyet, karakterdir, donanımdır bana göre lâkin bir karizma, bir çekicilik bir olgunluk kattığı kesin. Tabi bir konuşma yeterli o büyüyü kırmaya o ayrı... Bir yanılgı, şartlanma mıdır nedir bir çekiciliği var daha donanımlı daha kültürlüymüş de çok kitap okumaktan olmuş gibi belki tuhaf bir büyü var orada
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
1 yılBen insanlarla konuşurken göz teması kurarak konuşurum, gözlüklü insanlarda gözleri bir engelin arkasından görmek biraz rahatsız ediyor açıkçası. Bu durumda uzaktan görsem belki yakıştırdıklarım çekici gelse de iş sohbet etmeye gelince o etki tersine döner.
01 Yorumla
1 yılGözlerinizin rengi açığa çıkmış beyfendi. Harika
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 7,2b cevap paylaştı.
1 yılEvet ben gözlüklü ve çekici bir çiçeğim
30 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı.
u 1 yılHayır çekici ya da itici göstermez bence
30 Yorumla
1 yılSevdiğim erkeğin gözlerine odaklanmaktan gözlüğü farkedeceğimi sanmıyorum. Hiç gözlük takıntım yoktur. Bence gözlüksüz daha çekici bile.
23 Yorumla- 1 yıl
Romantizm bende refleks olmuş elimde diil 😃
1 yılevet mesela burada bir kullanıcı var gözlüklü onu çok seviyorum tam olarak kullanıcı adını hatırlamıyorum body gamer
24 Yorumla- 1 yıl
Maalesef kendisinin çirkin buluyor ama hiç çirkin değil çok da yakışıklı
- 1 yıl
Dur kendisi gibi söyleyeyim yakışıklı bea 😄😄
- 1 yıl
Beğeni için teşekkürler narcors bey 🌸🌸
1 yılYakışıyor bazıları. Özellikle doktorlara 🤦♀️ Koreli doktorlara daha çok. Biraz fazla dizi izliyor olabilirim sjsjsjssj
11 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılEe şuna yakışmış
19 Yorumla- 1 yıl
Erik miydi o meyve jsjs
- 1 yıl
Farkettim yüzü kemikli olanlara yakışıyor çene çalışın jxjs
- 1 yıl
Bu gözlüğün yakıştığına emin misiniz jdmdksmkd
- 1 yıl
Gözlük bahane sus jsjs
1 yılKırmızı ruj ve siyah kalın çerçeveli gözlük kıvırcık saç olacaksa evet reis
11 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 503 cevap paylaştı. Yüzüne oturuyorsa yakışıyordur. Evet çekicilik katar.
12 Yorumla
1 yılHayır, çekici olan her hali ile çekicidir gözlük belki biraz zeki gösterir
11 Yorumla
1 yılGözlüklü veya gözlüksüz davranışı, yaklaşımı ile zaten çekici değil, direk kapılır giderim.
14 Yorumla- 1 yıl
Niye gozlerin tavana bakıyor?
- 1 yıl
Sjsjsjsjjs
- Güzellik & Bakım konusunda 881 cevap paylaştı.
1 yılHayır benim için fark etmiyor gözlüklü olup olmaması.
12 Yorumla- 1 yıl
😃
1 yılHayır bu yüzden evde gözlük dışarıda lens kullanıyorum maymuna benziyorum gözlük takınca bence çirkinliğimi sadece ailem görsün msmdkdksjx
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBeni Mia khalifaya benzetiyolardi sınıf arkadaslarim
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılEvet takmıyorum o yüzden 🤭
- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
1 yılbeni gösteriyor bayram
13 Yorumla- 1 yıl
Sana da çok yakışır aslında
1 yılYaşlandı bu kadın ya gözlük de kurtarmıyor artık 😂 Gözlük biz kumrallara beyaz tenlilere gidiyor en çok.
131 Yorumla- 1 yıl
Bu kadına tapılır yaşlansa bile bunlar zengin zaten bakımlı 50 de bile sevisird8n
- 1 yıl
Basit yüz hatları var. Güzel olduğunu düşünebilirsin ama ultra güzel bulman için zevksiz bir erkek olman lazım. Sokakta buna bin basan bir sürü Türk kızı var ama Avrupa'da görüyorsunuz oooo buna tapılır'a bağlıyorsunuz Sırf yabancı oldukları için 😂 Türk erkeklerinin yabancı kadın açlığı var bu kadar belli etmek zorunda değilsiniz 😂
- 1 yıl
Ayrıca yüz hatları hafif erkeksi. Güzel bulan erkek net biseksüel bir erkektir
- 1 yıl
Oha lan biseksuellik ne alaka işim olmaz
- 1 yıl
Lan kız çok güzel kızı kıskandın diye neler neler söyledin zaten 33 yaşında yaşlı da değil nasik bir kafa yaşıyorsun yabancı kadınla alakası yok kadın gerçekten çok güzel barbie filmine bu kadın için gittim be kadın gençliğine bak bir bebek gibi kadın ayrıca yabancı kadınlar zaten turk kadınlarından çok çok güzel ama ben bu kadının güzel olduğunu kanıtlamak zorunda değilim güzelliği ortada zaten nadir güzelliklerden bu sarışınlarda bu esmerlerde megan fox
- 1 yıl
Baby face apayrı bir şey Miranda kerr dersin Scarlet Johnson dersin baby face olur güzel derim. Ama abartma arkadaşım kadının yüz hatları kaba. Kıskançlığa bağlamış konuyu bir de 😂 zevkler tartışmaya kapalıdır diyelim sen de terbiyeni takın.
- 1 yıl
Benim yazdığım yoruma salça olup lanlı lunlu konuşamazsın ayrıca sen kim köpek 😂
- 1 yıl
Hayır tam terzi özellikle gençken çok bebeksi yüzü var scarlet yanından geçemez bu karının. Çok kaba olduğum için özür dilerim bu arada lan diye nasıl. baslarim vay anasını ne kabayım demi ama
- 1 yıl
18lik 19luk hallerine de bakıyorum şu an. Bebeksi yüz hattı ne demek bilmiyorsun diye düşünüyorum. Hadi yaşla değişiyor yüz hatları desek benden 5 yaş falan büyüktür en fazla. Ben 29 yaşındayım benim neden yüz hatlarım erkeksi değil? Mila kunis'ten halliceyim 😂 Yaşla ne ilgisi var allasen. Gençlik haliymiş farkedermiş falan filan, Margot Robbie yaz aç görsellere bak kaba hani yüz hatları. Sen farklı fikirdeysen de saygı duyuyorum. Sen saygı duymazsan da basarım engeli sen kimsin laf anlatacağım akşama kadar 😂 kısa kes uzatma. Lan diye başlayamazsın. Sana saygı duyana sen de duymak zorundasın
- 1 yıl
Tm sen hatlara taktın kadın bebeksi sonuçta demi yüzu çok şirin
- 1 yıl
Yabancı kadınları Türk kadınlarına tercih edersin çünkü Türk insanında terbiye diye bir şey var. Elin yabancısı bulduğu her deliğe sokturunca güzel geliyor gözünüze 😂😂 Türk kadınları da eminim sen onları seç diye ağlıyordur. Yasadığınız ülkenin kadınlarına dil uzatmakla erkeklik olmuyor. İsyemeyene sınır dışı orada baş baş ✋🏻✋🏻 😂😂
- 1 yıl
İstemeyene**
- 1 yıl
İyide ne alakası var genel itibari ile güzel dedim ki öyle arkadasimlarim var ki yabancılardan çok daha güzel ve seksi sen neden böyle aşağılık kompleksine giriyorsun ben genelden bahsettim her deliğe sokturmak şu an turk kızları da onu yapıyor o seviyeye geldi medeniyet ne alakası var knk çok komiksin harbiden
- 1 yıl
Margot Robbie güzel dedim diye turk kadın düşmanı oldum saka misin sen
- 1 yıl
Ben senin yaptığın ırk genellemesine sinir oldum. Aşağılık kompleksi mompleksi falan totondan element uydurma. Sonuna kadar haklıyım ben şu an rica ediyorum susar mısın 😂😂
- 1 yıl
Türkiye topraklarında mı barınıyorsun bilmiyorum ama hem bu topraklarda yaşayıp hem Türk kadınlarına laf atamazsın. Kafan basmıyorsa sus Allah aşkına
- 1 yıl
İşte o "öyle bir arkadaşlarım var ki" Dediğin kızlar senin için hep arkadaş olarak kalacağından ötürü fazlasını elde edemeyeceğin için sen de haklısın 😂 dilim sivri canını sıkarım bence engelle
- 1 yıl
Çünkü eğer o öyle kızlardan birini elde etseydin "bazı Türk kızları harici yabancı kadınları güzel buluyorum" Şeklinde kurardın o cümleyi. Daha fazla tahlil yapmak istemiyorum 😂
- 1 yıl
Elde etseydin derken knk sen bence sapıksın veya medeniyet cahilisin? Konya'da falan doruyu söyle turk kızlarına laf atmadım zaten dedim ki genel olarak yabancılar güzel bunun neresi yanlış genel bir ifade bu ama sen bilirsin
- 1 yıl
Velev ki sapığım velev ki cahilim sana hesap mı vercem oğlum defalarca sarfettiğim soruyu tekrar sarfediyorum sen kimsin? kaybol git şurdan bebelerle uğraştırma beni. İdrak sorunun varsa idrak uzmanına git anlatmaya çalışıyorum nato kafa nato mermer.
- 1 yıl
Türkiye"de deli gibi güzel kızlar var Sen kalkıyorsun 1 taneydi 2 taneydi güzel diyorsun. Sen ahırda yaşadıysan bugüne dek o senin problemin
- 1 yıl
Ben de diyorum ki o gördüğün 2 tane güzel kız demek ki sana yar olmamış ki senin de yaran olmuş Türk kızlarına 😂😂 ben doğru bildiğimi söylerim kardeşim
- 1 yıl
Oğlum mu erkeksi olan sensin kesin yiz hatların da erkekseniz sen hatta lezbiyensin belkide ya da fake erkek knk şimdi sen defol git iq seviyen belli uzatma engelle gitsin senle uğraşamam ama harbi turk kızı takıntısı olan bir erkeksin ayrıca yabancı kızların genel olarak bak GENEL diyorum turk kızlarından güzel olduğunu herkes bilir sen harbi manyamıssn bana diyon da sen çok deli birisin farkında değilsin şimdi sgtir ol git
- 1 yıl
Seni nasıl ciddiye aldım fake yvsak olu yvsak seni
- 1 yıl
Profilindeki yazı her şeyi açıklıyor keşke daha önce okusaymsm ya
- 1 yıl
Yeminle sesli güldüm 😂 piyasada erkek yok ya bir çoğundan daha neyse 😂😂
- 1 yıl
Ablacım sus başka ihsan istemez senden engelleyecek değeri vermiyorum ki sana engelleyim hey allam
- 1 yıl
Ablacım deme lazım olur
- 1 yıl
@aslindakimizbiz neresi güzel ya erkeğe benziyor ester exposito Monica belluci adriana megan tokatlar bunu
- 1 yıl
Monica Bellucci de abartılıyor. Gerçekten güzelden anlayan Türk erkeği çok nadir gördüm ya 😂
- 1 yıl
Bizim Türk kadınları ciddi anlamda kat kat güzel Avrupa bi Nurgül Yeşilçay'ın gençliğini göremez mesela. Keza Perihan Savaş'ın gençliğini de göremezsin Avrupa'da 🙄
1 yılGösterir bence. Ama maddesel bir çekicilik verir, duygusal bir çekicilik değil.
10 YorumlaBazılarına yakışıyor.
10 YorumlaÇekici değil ancak bazı gözlük şekilleri ve tarza göre entellektüel görüntüsünü beğeniyorum
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 431 cevap paylaştı.
1 yılYok ben pek çekici bulmuyorum ama bazılarına yakışıyor.
10 Yorumla Güneş gözlüğü evet ama dereceli şeffaf olanlar degil
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılGözlüğü çıkardığında hayal kırıklığı yaşıyorsak göstermiştir
10 Yorumla Bir çekiciliği yok bence. Ben zorunluluktan takıyorum çekici göstermiyor 😄
10 YorumlaTakan kişiye göre değişir.
Kimine çok yakışır, kimini berbat gösterir.
Ve gözlüğüne de bağlı.10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 464 cevap paylaştı.
u 1 yılBazılarına gözlük yakışıyor ama bana çekici filan gelmiyor
10 Yorumla
1 yılÇekici gösteriyor evet. Ama gözlüğü çıkarınca farklı birisi olabiliyor.
10 Yorumla
1 yılBana hiç yakışmıyor 😕 güneş gözlüğü erkeği çekici gösteriyor
10 YorumlaEvet bazı insanları inanılmaz çekici yapabiliyor
10 YorumlaMarget Robbie'yi evet. Aşko kusko kızlara cakasim geliyor. O kadar irite edici
10 YorumlaKarşı cins bensem yakışır 😂
23 Yorumla
1 yılBen takınca hiç çekici göstermiyor. İnek öğrenci profiline bürünüyorum.
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 397 cevap paylaştı.
1 yılBilmiyorum ki hiç o gözle bakmadım...:))
13 Yorumla- 1 yıl
Kaşınız gözünüz fıldır fıldır maşallah.😄
Herkese yakışmıyor bazılarını tam inek yapıyor
12 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bence çok çekici gösteriyor 😎
11 Yorumla
1 yılEmma harici kimseye yakışmıyor
11 Yorumla
1 yılYakışan çok nadir kişiler var. d
13 Yorumla- 1 yıl
Hayır ya😂
- Güzellik & Bakım konusunda 317 cevap paylaştı.
1 yılbilmiyorum galiba evet
12 Yorumla- 1 yıl
evet yakşır
- Güzellik & Bakım konusunda 698 cevap paylaştı.
1 yılGüzel kızlara her şey yakışır
11 Yorumla Böyle bir kadında yakışır ama çoğunda yakışmıyor Kezban kaynıyor ülke
10 YorumlaBazı durumlarda evet.
20 Yorumla
1 yılbana yakışıyor aynı bu kadın gibi 😃
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılHerkesi değil.
10 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBenim için nope alakası yok.
10 Yorumla Yakışıyorsa olabilir
10 Yorumla
1 yılBazı kadınlara çok yakışıyor...
10 Yorumla
1 yılEvet resimdeki abla gibi
10 Yorumla
1 yılBazı insanlara çok yakıştırıyorum.
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılyuz sekline gore degisiyor bence
10 Yorumla
1 yılGösterir ama bende güzel durmuyor
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.
u 1 yılHerkese yakışmıyor.
10 Yorumla Göstermez, pek sevmem ben.
10 Yorumla
1 yılGüneş gözlüğü gösteriyor
10 YorumlaGüzeş gözlüğü gösterir 😎😎😎
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 452 cevap paylaştı.
1 yılYakışanı gösterir evet
10 Yorumla
1 yılKadına ve gözlüğe göre değişiyor
10 YorumlaKimin taktığına göre değişiyor bu
10 YorumlaÇok nadir kişilere yakışıyor.
10 YorumlaEvet güzel oluyo
10 Yorumla
1 yılEvet bazen çok seksisin gösterebiliyor
10 Yorumlagüneş gözlüğü takan erkek çekiciliği
21 YorumlaEvet bem genelden çekici buluyorum
10 Yorumla- Devamını Gör (33)
Detaylı bilgi