Güzellik & Bakım Gözlük kişiye çekicilik katar mı? 8matador1180 Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Var mı böyle bir şey, varsa biz de takalım hemen söyleyin dsfds Gözlük kişiye çekicilik katar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,2b cevap paylaştı. Bence ne çekicilik katar ne de iticilik katar benim için normal.. ama bazıları gözlük fantezisi var zaten sdfsdfsd 2 0 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Şu an gözlüklerimle çok çekiciyim desenee Daha önce neden söylemedin? 1 4 Yorumla 8matador1180 +1 yıl ben katar mı dedim katacak demedim ama sana katıyorsa devam ett Yorumla Manquer +1 yıl Ben de gözlüğümü takıp okuyayım demiştim böyle görünce 🥺 Yorumla 8matador1180 +1 yıl bi bakmak lazım ona ayrıyeten :D Yorumla Manquer +1 yıl Açılınn ben tohtorummmm sesi geliyor kulağıma 😄 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl hemen gözlüklerimi takıp okuyacağım görüşleri 😂 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl hahahaha
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bazı insana ayrı bir hava kattığı çok doğru ama bana güneş gözlüğü dışında gözlük yakışmıyor maalesef 1 0 Yorumla
MyColorDark Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Gözlük fantezisini akıllarımıza kazıyan p*rno sektörü kör olsun. :D Ama bazı kadınlara hakikaten ekstra yakışıyor. :P 1 0 Yorumla
yasayanbjri Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 318 cevap paylaştı. Herkese katmaz bazı kişilere katar diyebilirim. Ama normal gözlük değil Güneş gözlüğü bence. 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkese değil bu görselde ki mesela kaynakçı gözlüğü taksa katmaz. Aşırı çocuksu çünkü 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 763 cevap paylaştı. Güneş gözlükleri katabilir de, bunları bilemedim şimdi. 1 0 Yorumla
FeshiMüna Takip Et Guru Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 307 cevap paylaştı. Tabi şekline görede etkiliyor bazılarına katıyor bazılarında güzel durmuyor. 1 0 Yorumla
La-rosa Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Oyuncak olarak düşünülebilir başka materyallerle desteklenirse 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Nasil oyuncak. d Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Nedense sarışın ufak tefek kizlar siyah cerceveli gozluk takinca cok hosuma gidiyor 1 0 Yorumla
SamettVgn Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Kızlar, gözlüklü erkekleri genelde beğenmezler. Yani gözlük takıyorsan, kızlar seni çoğunlukla "friend zone"a alıyorlar. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Profilindeki oyuncular hintilimi 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl evet :) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hangi dizinin Yorumla 8matador1180 +1 yıl Dizi değil film bunlar, ben dizilerine bakmiyorum :) Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 558 cevap paylaştı. Kişisine göre değişir :) 1 0 Yorumla
onurcanyldz Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 94% +1 yıl Bazılarında katar bazılarında katmaz... 1 0 Yorumla
Kate_naHava-giri Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Evet bu tarz gözlükler tatlı duruyor 1 0 Yorumla
Wineandorange Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Bence hiç katmiyor gunes gozkugu dışında. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. bazı kadınlara yakışıyor 1 0 Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ah yine hint 😄 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Ne hinti yahu dhdh Yorumla Edaaa97 +1 yıl Karıştırdım kızı hintlere benzettim koreliymiş 😂😂 Yorumla
haklıyımkırgınım Takip Et Xper 1 Yaş: 46 +1 yıl 70lik dede gozlukluyse çekicimi oluyor 😁 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Onu da onun alicisina sor :) Yorumla haklıyımkırgınım +1 yıl Her insana katmaz demek istedim O işin şakası. Bazısı takar offff dersin bazısı takar farketmezsin. Yakısmaz Yorumla
SpunkyChick1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 315 cevap paylaştı. Katmaz bence. 3 3 Yorumla Mehmet07_ +1 yıl Erkekte gözlük beğenir misin? Yorumla SpunkyChick1 +1 yıl @Mehmet07_ genelde beğenmem ama bir erkeği beğenmem için sadece dış görünüşü yeterli değil benim için. Yorumla Mehmet07_ +1 yıl @SpunkyChick1 Kızlar genelde gözlüksüz beğeniyor, çizdirecem gözümü yoksa işim zor Yorumla
scorpiongirl429 Takip Et Master Yaş: 32 , eic 67% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 911 cevap paylaştı. Bence katmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Bence ne çekicilik katar ne de iticilik katar benim için normal.. ama bazıları gözlük fantezisi var zaten sdfsdfsd
Şu an gözlüklerimle çok çekiciyim desenee
Daha önce neden söylemedin?
ben katar mı dedim katacak demedim ama sana katıyorsa devam ett
Ben de gözlüğümü takıp okuyayım demiştim böyle görünce 🥺
bi bakmak lazım ona ayrıyeten :D
Açılınn ben tohtorummmm sesi geliyor kulağıma 😄
hemen gözlüklerimi takıp okuyacağım görüşleri 😂
hahahaha
Bazı insana ayrı bir hava kattığı çok doğru ama bana güneş gözlüğü dışında gözlük yakışmıyor maalesef
Gözlük fantezisini akıllarımıza kazıyan p*rno sektörü kör olsun. :D Ama bazı kadınlara hakikaten ekstra yakışıyor. :P
Herkese katmaz bazı kişilere katar diyebilirim. Ama normal gözlük değil Güneş gözlüğü bence.
Herkese değil bu görselde ki mesela kaynakçı gözlüğü taksa katmaz.
Aşırı çocuksu çünkü
Güneş gözlükleri katabilir de, bunları bilemedim şimdi.
Tabi şekline görede etkiliyor bazılarına katıyor bazılarında güzel durmuyor.
Oyuncak olarak düşünülebilir başka materyallerle desteklenirse
Nasil oyuncak. d
Nedense sarışın ufak tefek kizlar siyah cerceveli gozluk takinca cok hosuma gidiyor
Kızlar, gözlüklü erkekleri genelde beğenmezler. Yani gözlük takıyorsan, kızlar seni çoğunlukla "friend zone"a alıyorlar.
Profilindeki oyuncular hintilimi
evet :)
Hangi dizinin
Dizi değil film bunlar, ben dizilerine bakmiyorum :)
Kişisine göre değişir :)
Bazılarında katar bazılarında katmaz...
Katan da var katmayan da
Kişiden kişiye değişir
Evet bu tarz gözlükler tatlı duruyor
Seksilik katar sjsjsjsj
Bence hiç katmiyor gunes gozkugu dışında.
bazı kadınlara yakışıyor
Ah yine hint 😄
Ne hinti yahu dhdh
Karıştırdım kızı hintlere benzettim koreliymiş 😂😂
70lik dede gozlukluyse çekicimi oluyor 😁
Onu da onun alicisina sor :)
Her insana katmaz demek istedim
O işin şakası. Bazısı takar offff dersin bazısı takar farketmezsin. Yakısmaz
Katmaz bence.
Erkekte gözlük beğenir misin?
@Mehmet07_ genelde beğenmem ama bir erkeği beğenmem için sadece dış görünüşü yeterli değil benim için.
@SpunkyChick1 Kızlar genelde gözlüksüz beğeniyor, çizdirecem gözümü yoksa işim zor
Bence katmiyor
Kızlarda bazen evet, erkeklerde hayır
Yoo pek değil