Ama doğal kızıl veya doğal sarışın bulamıyoruz çok üzücü 😞 şöyle renkli gözlü sarışın bi hatun bulacaksın fin ya da Ukraynalı falan yeme de yanında yat...

Ama doğal kızıl veya doğal sarışın bulamıyoruz çok üzücü 😞 şöyle renkli gözlü sarışın bi hatun bulacaksın fin ya da Ukraynalı falan yeme de yanında yat...
Sonrada kadınlar neden paralı erkek istiyor dersiniz. Siz kalbine göre mi seviyorsunuz da kadınlarda kalbinize göre sizinle olsun. Sen dış görünüşe bakarsan kadında paraya bakar.
Ben dış görünüşüne bakmadan insan sevdim, erkek için bu çok zordur, o sevdiğim kadın maddi olarak biraz ayağım kaydı diye direkt beni terk etti. Kadınlar erkeklere göre misliyle acımasız. Wn zor zamanlarında yanında durmuştum oysaki.
Doğal sarışın kadın bulmak neden zor diyen biri dış görünüşe bakmadan mı seviyormuş. Doğal sarışın görünce acımasız olurdun merak etme. O sarışın kadın çıksa yanında olmaz sen terk ederdin. Sizin sevginiz begendiginiz başka kadını görene kadardır.
Cevap
1Cevap
Doğu Karadeniz tarafında bulursun ama tripleri çekilmez
Maalesef öyle erkek bulmakta çok zor. Özellikle böyle esmer ve kıllı erkek nüfusundan oluşan Türkiyede şöyle sarışın kaslı bir erkek bulmak. Bulsam bi dünyaları vereceğim.
Kumral tekler kusura bakmayın
Rus favorimdir.
100 gerçek platin sarı peruğum vardı o olur mu abi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?