Diğer Fiziği iyi bir kadın bulmak neden çok zor? RRRaskoInikov Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Aynı soruyu kadınlar erkekler için soruyor orası ayrı konu. Fiziği iyi bir kadın bulmak neden çok zor? Cevapla Erkek Soruları Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Sevdalı_kadın Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Çünkü doğum yapıyoruz kilo alıyoruz fizik birdha eski halini almıyor buda bir ornek 1 3 Yorumla RRRaskoInikov +1 yıl Bekarken? Yorumla Sevdalı_kadın +1 yıl Bekarken fıstık gibiydim valla adimi manken koymuşlardı 🤣🤣 Yorumla RRRaskoInikov +1 yıl Aaa evli misiniz? Yorumla
Handsomehell01 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Diğer konusunda 673 cevap paylaştı. Çünkü bizim kadınlar boğazına çok düşkün ve yemeklerimiz yağlı o da bayanlarda basen yapıyor 😀 1 0 Yorumla
okyanuslarca Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Herkes size fiziğini beğendirmek zorunda mı ya hahahahahahahah😁 0 1 Yorumla RRRaskoInikov +1 yıl Hayır tabi ama güzel olsa hoş durur Yorumla
-öykü-1 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl İki tarafın da fizik iyi olunca bulunuyor hahasjdj 1 1 Yorumla RRRaskoInikov +1 yıl Benimki idare eder ama çalışıyorum iyi olacak bence Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bence fizikten önce karaktere bakmalısın 1 1 Yorumla RRRaskoInikov +1 yıl Bana bakan kadın mı var da ben fiziğine karakterine göre seçeyim 😂. Sabah sabah güldürdün Allah da seni güldürsün. Yorumla
Idontcareeee Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Diğer konusunda 402 cevap paylaştı. Vardır kıyıda köşede 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çünkü doğum yapıyoruz kilo alıyoruz fizik birdha eski halini almıyor buda bir ornek
Bekarken?
Bekarken fıstık gibiydim valla adimi manken koymuşlardı 🤣🤣
Aaa evli misiniz?
Çünkü bizim kadınlar boğazına çok düşkün ve yemeklerimiz yağlı o da bayanlarda basen yapıyor 😀
Herkes size fiziğini beğendirmek zorunda mı ya hahahahahahahah😁
Hayır tabi ama güzel olsa hoş durur
İki tarafın da fizik iyi olunca bulunuyor hahasjdj
Benimki idare eder ama çalışıyorum iyi olacak bence
Bence fizikten önce karaktere bakmalısın
Bana bakan kadın mı var da ben fiziğine karakterine göre seçeyim 😂. Sabah sabah güldürdün Allah da seni güldürsün.
Fizikte iyiymis baya😂
Yatmak daha keyifli
Dengesiz beslenme var çoğumuzda.
Spor yapmakla alakalı
Vardır kıyıda köşede